Hygge -tunne lisää kodikkuutta kotona

Tanskalainen lifestyle -trendi Hygge on tällä hetkellä kaikkien huulilla ja siitä on tulossa yhä suositumpi. Hän ylittää helposti kansalliset rajat, aika- ja sosiaaliset esteet ja vakuuttaa itsensä nopeasti Saksassa. Täältä voit selvittää, mitä hygge tarkalleen tarkoittaa ja mitä sen takana todella on. Tänään haluamme käsitellä aihetta uudelleen ja antaa sinulle muutamia hyviä vinkkejä kuinka kutsua hygge -tunne kotiisi ja luoda kodikas ja rento ilmapiiri neljään seinään.

Hygge -tunne sisätiloissa – pienet asiat, joilla on suuri vaikutus

Stressaavan ja dynaamisen työpäivän jälkeen jokainen haluaa palata viihtyisään kotiinsa ja lievittää stressiä miellyttävässä ilmapiirissä. Hygge -konseptin mukaan sisätiloissa on usein pieniä asioita, mutta niillä on suuri vaikutus henkiseen tilaamme. Voit tuntea olosi kotoisaksi sytyttämällä kynttilöitä ja nauttien niiden lämmöstä. Välkkyvä valo antaa sinulle upeita hygge -hetkiä riippumatta siitä, sataako, sataako lunta vai ei. Huoneen täyttävät juuri keitetyn teen tuoksu, pala kotitekoista mansikkakakkua, hämmästyttävä mintun tai ruusun terälehtien tuoksu. Kaikki tämä parantaa ehdottomasti mielialaasi ja levittää sitä hygge -tunnetta ympärillesi.

Tuo hygge -tunne kotiisi

Luo hygge kodikas koti ja käytä paljon kynttilöitä

Kun ajattelet kodikkaita ja lämpöä säteileviä sisätiloja ja täydellisiä, rentouttavia hetkiä kotona, et voi heittää pois ajatusta pehmeistä tekstuureista. Karkeat neulotut tyynyt, tekoturkispeitot ja pörröiset villamatot tuovat uusia ulottuvuuksia mihin tahansa sisustukseen. Nämä pehmeät kankaat, kuten merinovilla ja kashmir, on valmistettu näistä kodikkaista huonetarvikkeista.

Tämä hygge -trendi tekee jokaisesta hetkestä kotona erityisen. Yhdessä pehmeän kynttilänvalon ja palavan takan kanssa nämä pienet asiat luovat rauhoittavan ilmapiirin kotona ja antavat sinun todella unohtaa arjen stressin.

Oikeat tekstiilit takaavat kodikkaan hyvinvoinnin

luo hygge -tunteen kotona

Ja kun puhumme pehmeistä tekstuureista, haluamme vain rohkaista sinua valitsemaan kodin vaatteet siten, että tunnet olosi mukavaksi ja lämpimäksi. Löysistä yläosista leveisiin haaremihousuihin on saatavana lukuisia vaihtoehtoja, jotka ilmaisevat persoonallisuuttasi ja tyyliäsi hyvin, raskaan toimistopäivän tai pitkän viikonlopun jälkeen. Valitse mieluummin hienovaraisia ​​kuvioita ja klassisia värejä, jotka ovat ajattomia. Käytännöllisestä puuvillasta pehmeimpään kashmiriin – kodikkaat kankaat ovat olennainen osa hygge -tunnetta kotona.

Mukavuus ja viihtyisyys – kaksi avainsanaa hygge -tyyliin

hygge -tyyli elämässä ja elämäntavassa

Lisävinkki: Älä missään tapauksessa täytä sisätilojasi asioilla, jotka kutsuvat halailemaan. Ne ovat hienoja lisäyksiä sisustukseen, aivan kuten suosikkikuvasi seinälle tai muut pienet asiat, jotka parantavat mielialaasi joka kerta, kun näet ne.

Aseta vain muutama aksentti

hygge -yhteensopivat heitotyynyt ja tekstiilit tekevät tunnelmasta kodikkaan

Muista, että hygge -tunne ei ole vain talveksi

Hygge -tunne liittyy usein mukavuuteen. Useimmat ihmiset ovat kuitenkin sitä mieltä, että paljon lämpöä, viihtyisyyttä ja rentoutumista ovat pääasiassa osa talviaikaa. Mutta se on väärin! Tanskalaisesta lifestyle -konseptista voi tietysti nauttia ympäri vuoden. Järjestä ystäväsi ja mene yhdessä puistoon piknikille tai pelaamaan frisbeetä. Ota aikaa istua pitkään auringossa suosikkilehtesi ja kylmän juoman kanssa, jotta voit nauttia hyggestä lämpiminä kuukausina. Kauniilla säällä syö ulkona puutarhassa ystävien ja perheen kanssa ja nauti enemmän hygge -hetkiä kesällä. Hyödynnä auringon lämpimät säteet mahdollisimman paljon ennen seuraavan talven tuloa ja on aika istua kynttilänvalossa ja halata television tai takan edessä.

Nauti hygge -tunteesta kesällä

Järjestä hygge -kokemuksia kesällä piknikille

Nauti ympärilläsi olevasta tilasta

Hygge -konseptin keskeinen idea on nauttia ympäristöstäsi. Mikään ei ole tärkeämpää kuin kotona. Jokaisen huoneen on oltava sinulle pyhäkkö, jotta voit milloin tahansa uppoutua siihen ja unohtaa helpommin henkilökohtaiset ja liike -elämän ongelmat. Yhä stressaavammassa elämässämme keskitymme tarpeeseen paeta jokapäiväistä elämää mahdollisimman usein ja antaa itsesi rentoutua kunnolla. Hygge -tunne on ristiriidassa digitalisoidun ulkomaailman kanssa. Tanskalaisen elämäntavan ideoiden mukaan pienet muutokset jokapäiväiseen ympäristöön voivat parantaa yleistä hyvinvointia, joten mitä ikinä teetkin, anna aikaa nauttia pienistä hetkistä, jotka saavat sinut hymyilemään ja sielusi romahtaa.

Nauti elämästä hygge -elämäntavan mukaisesti!

hygge tunne tanskalainen elämänfilosofia

hygge kesällä ranta hiekka ja aurinko

hygge nauti kesän kuumista kesäpäivistä

hygge järjestää ateriat yhdessä modernissa huoneistossa

Tuo hygge makuuhuoneeseen pehmeillä mattokasveilla ja valkoisilla vuodevaatteilla

hygge kylpyhuoneessa pehmeä matto ja keltaiset aksentit

hygge -elämäntapa -ideoita olohuoneeseen

hygge -tyyli uusi sisustustrendi lisää mukavuutta

hygge -tyyli makuuhuoneessa kynttilät ja peitot tarjoavat mukavuutta