Ikean uusi luettelo ja lisätty todellisuus

Lisätty todellisuus – älykäs tekniikka, jolla on suuria mahdollisuuksia

Lisätty todellisuus tai jopa enemmän Lisätty todellisuus on hieman uudempi keksintö, joka voidaan ymmärtää lisätietorakenteena. Lisätiedot ovat yleensä 3D -muodossa, ja lisätyn todellisuuden sovelluksen tapauksessa ne näkyvät suoraan sähkölaitteesi näytöllä. Koko asia saattaa kuulostaa aluksi hämmentävältä, mutta se on itse asiassa melko intuitiivinen ja erittäin käyttäjäystävällinen. On jopa AR -lasit, jotka näyttävät lisätietoja jokaisesta esineestä tai jopa jokaisesta tapahtumassa näkemästäsi henkilöstä. Hyvä asia on, että vain sinä ja sinä näet heidät. Lisätty todellisuus saattaa kuulostaa peliltä, ​​ja sillä on tietysti suuri merkitys myös pelialalle, kuten on jo käynyt ilmi maailmankuulusta Pokémon-hypeestä. Viime aikoina markkinointi on kuitenkin ollut enemmän kiinnostunut tästä suhteellisen uudesta ilmiöstä. Suurimmat, markkinoita johtavat yritykset ovat jo investoineet paljon lisätyn todellisuuden sovelluksiin ja muihin tekniikoihin: ja trendi on nousussa! Koska siinä oleva potentiaali on todella valtava. Pienellä investoinnilla ja täysin maksutta asiakas voi saada paljon yksityiskohtaisempia tietoja uudesta tuotteesta muutamassa sekunnissa ja jopa katsoa sitä 3D -muodossa kaikilta puolilta.

Koe lisätty todellisuus AR -lasien avulla

lisätty todellisuus ar lasit agmented reality virtuaalitodellisuus

Lisätty todellisuus odottaa selvästi lupaavaa tulevaisuutta ja muuttaa todennäköisesti lähivuosina täysin ajatuksiamme liiketoiminnasta, tieteestä, taiteesta, viihteestä ja jopa jokapäiväisestä elämästä yhdessä nopeasti kehittyvän virtuaalitodellisuuden kanssa. Voit jo saada monia oivalluksia tästä asiasta.

VR -lasit, VR -elokuvateatterit ja uudet VR -pelit ja -sovellukset eivät ole enää monille uutuus, vaan lähes arkipäivää. Erityisesti nuorempi sukupolvi on erittäin innostunut ja ottaa yhä enemmän mielellään uuden tekniikan osaksi elämäntapaansa.

Asumisen ja kalusteiden alalla tietysti jotain on jo tapahtunut tähän suuntaan. Esimerkiksi alan suuret toimijat, kuten Ikea, ovat, kuten aina, askeleen edellä ja kokeilevat innokkaasti lisätyn ja virtuaalitodellisuuden kanssa. Johtava ruotsalainen huonekaluvalmistaja on kehittänyt sovelluksen, joka tekee ihmeitä yhdessä vuosikatalogin kanssa.

Asetukset lisättyyn todellisuuteen

lisätty todellisuus ar lasit lisätty todellisuus ikea huonekalut

Lisätty todellisuus -sovellus Ikeasta

Lataamalla Ikean lisätyn todellisuuden sovelluksen saat helposti enemmän irti Ikean luettelosta älypuhelimen tai tabletin avulla. Tämä vaihtoehto on ollut käytössäsi muutaman vuoden ajan ja siitä on tulossa yhä suositumpi. Tällä tavalla et vain löydä halutun huonekalun lukuisia sovellusvaihtoehtoja, vaan näet sen visuaalisesti 3D -muodossa omissa neljässä seinässäsi. Missä tahansa haluat ja kaikissa mahdollisissa malleissa ja saatavilla olevissa väreissä. Erittäin nopeasti ja helposti – ilman raskaiden esineiden ärsyttävää vetämistä ja nostamista. Kaikki tapahtuu vain mielikuvituksessasi ja näytöllä. Todellista taikuutta? Oletko tosissasi, oletko tosissasi, kun sanot sen! Lisätty todellisuus on yksinkertaisesti seuraus ihmisen evoluutiosta, joka johtuu vain aivojemme ehtymättömistä kyvyistä ja jota ruokkii tuntematon ikuinen tavoittelu.

No jos sinä Ikean uusi 2017 -luettelo Et ole vielä saanut sitä, hanki se paikan päältä tai tilaa se verkossa ja hyödynnä tämä ainutlaatuinen tilaisuus sisustaa kotisi eri tavalla. Se on todella hauskaa!

Ikean lisätyn todellisuuden sovelluksella sinusta tulee itse sisustussuunnittelija

lisätty todellisuus tai lisätyn todellisuuden sovellus ikea -luettelo

Tarvitset vain ladata Ikean lisätyn todellisuuden sovelluksen App Storesta iPhonelle tai Google Playsta Androidille ja skannata sitten haluamasi sivut Ikean luettelosta. Tästä lähtien voit jopa sijoittaa luettelon mihin tahansa huoneeseen, jossa haluat kuvitella huonekalun, ja sovelluksen ja matkapuhelimesi kameran avulla valittu tuote näkyy välittömästi silmiesi edessä . Voit jopa ottaa niistä valokuvia ja verrata niitä myöhemmin, näyttää niitä ystävillesi ja miettiä niitä ennen kuin päätät ostaa huonekaluja tai kodin lisävarusteita. Lisätty todellisuus ei ole vain hauskaa ja helppokäyttöistä, vaan se säästää arvokasta aikaa, hermoja ja tietysti rahaa. Ei turhia kävelyetäisyyksiä, ei ärsyttävää kiirettä, ei stressiä …

Katso unelmiesi laitos etukäteen!

lisätty todellisuus tai lisätyn todellisuuden sovellus ikea 2017 -kokoelma

Näin se toimii Ikean ja lisätyn todellisuuden kanssa

Jännittävä tulevaisuus odottaa meitä varmasti, erityisesti ottaen huomioon innovatiiviset tekniikat ja jatkuva tieteellinen kehitys. Tulevaisuudessa lisätyllä todellisuudella ja virtuaalitodellisuudella on varmasti yhä tärkeämpi rooli. Siitä ei oikeastaan ​​ole enää epäilystäkään. Ainoa kysymys on: kuinka pitkälle voimme mennä? Muuttuuko viestintämme, yhteisyytemme, arvomme ja maailmankatsomuksemme kokonaan? Olemmeko me tämän nopean kehityksen voittajia vai häviäjiä? Kaikki kysymykset, joihin vain aika voi vastata …

Ovi virtuaaliseen universumiin on jo auki … ainoat rajat, jotka ovat edelleen olemassa, ovat mielemme rajat. Tai kuten sanonta kuuluu englanniksi: “Sky Is the Limit!”

Lisätty todellisuus lääketieteessä

lisätyn todellisuuden tai lisätyn todellisuuden sovelluksen hologrammit

Tervetuloa loputtoman tiedon maailmaan!

lisätty todellisuus tai lisätyn todellisuuden sovellus hologrammit innovatiivinen tekniikka

Unelmien sisustuksen luominen lisätyn todellisuuden avulla

lisätyn todellisuuden tai lisätyn todellisuuden sovelluksen sisustussuunnittelu

Oikea rannekello löytyy myös ja sitä voidaan kokeilla nopeasti ja helposti

lisätyn todellisuuden lasit, lisätyn todellisuuden rannekello

Lisätty todellisuus voi myös johtaa pitkälle oikeiden ruokavalintojen tekemiseen ja terveelliseen elämään

laajennettu todellisuus ar lasit huolestunut todellisuus tuotetiedot

AR: n avulla olet hyvissä käsissä kaikkialla maailmassa

lisätty todellisuus tai lisätyn todellisuuden sovellus älypuhelimen tabletti

Pokémonit ovat nousussa

lisätty todellisuus tai lisätyn todellisuuden sovellus tablet -älypuhelin

Luovuus saa uudet kasvot

lisätty todellisuus tai lisätyn todellisuuden tulevaisuuden 3D -tekniikka


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80