Ilmainen huonesuunnittelija – Planoplan, lopullinen 3D -suunnittelija

ilmainen huonesuunnittelija planoplan 3d huoneen suunnittelu keittiö keittiö saari

Planoplan on ilmainen huonesuunnittelija

Planoplan on ilmainen online -palvelu huoneiden suunnitteluun, jonka avulla pohjapiirrokset, huoneet ja sisustuskonseptit voidaan luoda helposti. Laadukkaat 3D-visualisoinnit huoneista ja sisustuksesta luodaan verkossa palvelinpuolella.

3D -huonesuunnittelija toimii Unity -alustalla (pelimoottori) ja tarjoaa mahdollisuuden integroida valmiit esineet Oculus Riftin ja virtuaalisten 3D -kierrosten kanssa suunniteltujen huoneiden kautta vakiopalveluna.

Suunnittele ja suunnittele Planoplan

ilmainen tilaa suunnittelija 3d planoplan

Planoplan mahdollistaa kolmiulotteisten huoneiden rakentamisen minkä tahansa pohjapiirroksen mukaan. Voit käytännössä suunnitella ja perustaa huoneesi verkossa, siirtää huonekaluja, muuttaa huonekalujen kokoonpanoa. Kaikki materiaalit, värit ja pinnat, kuten lattiapäällysteet, tapetit, paneelit tai stukit, voidaan valita ja muuttaa haluamallasi tavalla. Korkealaatuiset renderöinnit voidaan tehdä mistä tahansa kulmasta. Palvelussa on käytössä myös automatisoitu järjestelmä kaikkien projektin toteuttamiseen tarvittavien materiaalien ja huonekalujen laskemiseksi.

Mikä tekee Planoplanista mahdollista?

ilmainen huonesuunnittelija planoplan 3d visualisointi olohuoneen seinän suunnittelu

Sekä yksinkertaiset käyttäjät että ammattimaiset suunnittelijat ja huonesuunnittelijat voivat työskennellä palvelun huoneiden ja sisätilojen 3D -visualisoinnin parissa.

Toteuta ammattimaisia ​​projekteja

ilmaisen tilan suunnittelija 3d planoplan -kahvila -baarin suunnittelu

Suunnittele ravintoloita, kahviloita ja baareja

ilmainen tilansuunnittelija 3d -tasopohjaobjekti tilaa tilaa restauraunt perustaa projekti

Luettelo on jaettu kahteen pääluokkaan – rakennuselementit ja kalusteet (huonekalut, kodinkoneet jne.). Siellä on yli 1200 huonekalua ja yli 800 rakennusmateriaalia ja pintakuviota. Sisustukseen on mahdollista lisätä ”emotionaalisia” elementtejä, kuten hahmoja, lemmikkejä, kirjoja, pikkutavaraa tai huonekoristeita.

Yksityiskohtiin menemiseksi

ilmainen huonesuunnittelija 3D -planoplan -suunnittelija eläviä ideoita

Suunnittele avoin oleskelutila yksityiskohtaisesti

ilmainen huonesuunnittelija planoplan keittiö suunnittelija 3d

Planoplan tarjoaa mahdollisuuden luoda minkä tahansa muodon omaavia esineitä: huoneiden kaarevat seinät, kaarevat ovet, seinäaukot ja jalkalistat, aaltoilevat katot useilla tasoilla, kaikki catwalit, tasot, palkit jne..

Perusta lastenhuone suunnitelman mukaisesti

suunnittele lastenhuoneet planoplan -ilmaisella huonesuunnittelijalla 3D verkossa

Planoplan voi laskea auringon aseman automaattisesti asunnon määritettyjen koordinaattien ja vuorokaudenajan mukaan ja muuta huoneen valotusta.

Tarjoa taitettavat kaihtimet tutkimuksessa

Suunnittele työsi planoplan free room planner 3D -huoneen suunnittelulla

Planoplan toimii freemium -periaatteen mukaisesti: kaikki perustoiminnot ovat ilmaisia ​​yksityishenkilöille. Toimintojen laajentaminen on maksullista, mukaan lukien: lisää tallennustilaa projekteille (tilaa on 3 projektille maksutta); Lisätoiminnot valaistuksen ja valotuksen laskemiseen; Esitys huoneista, joissa on puolikorkeat seinät-toiminnot, jotka ovat välttämättömiä ammattisuunnittelijoille laadukkaiden ja tarvittavan laajuisten ja ammattimaisten renderöintien luomiseksi.

Oikea värimaailma olohuoneeseesi

ilmainen huonesuunnittelija planoplan 3d huoneen suunnittelu olohuoneen suunnittelu

Kokeile makuuhuoneideoita virtuaalisesti

ilmaiset huonesuunnittelijat planoplan 3d huonesuunnittelu makuuhuoneideoita

 2D- ja 3D -kuvien luomisen lisäksi Planoplanilla voidaan luoda isometrisiä projektioita, animaatioita, interaktiivisia 3D -esityksiä tai stereoskooppisia kuvia.

Suunnittele kuin ammattilainen

ilmaiset huonesuunnittelijat 3D -planoplan -sisustusideoita

Asuntorakentamisessa, kiinteistöjen ja rakennusmateriaalien kaupassa yritykset voivat käyttää Planoplania automatisoimaan esitysten, kuvien tai interaktiivisten verkkosovellusten luomisen.

Järjestelmän vähimmäisvaatimukset:

Prosessori: Intel 1.8GHz

Grafiikkakortti: 512 Mt VRAM, DirectX 9 -yhteensopiva

RAM: 2 Gt

Käyttöjärjestelmä: Windows XP, MacOS 10.5

Suositellut järjestelmävaatimukset:

Prosessori: Intel Core i5 tai uudempi

Näytönohjain: 2 Gt videomuistia, DirectX 11 -yhteensopiva

RAM -muisti: 8 Gt

Käyttöjärjestelmä: Windows 7, MacOS 10.9

3D -visualisointi planoplanilla

  arkkitehtuuri ja muotoilu ilmainen huonesuunnittelija 3d -planoplan -talon suunnittelu


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80