Itämaisia ​​koristeita ja skandinaavista sisustusta ylellisessä huvilassa Qatarissa

oriental ornamentskuva kollaasi

Mimar Interiorsin itämaiset koristeet ja modernit sisätilat

Tule kanssamme ja uppoudu maagiseen satuun! Nykyään kyse on itämaisista koristeista ja marokkolaisesta sisustuksesta. Esittelemme sinulle upean ylellisen huvilan Dohassa, Qatarissa. Tämän upean arkkitehtonisen luomuksen teki Mimarin sisätilat tajusi.

Se edustaa harmonista yhdistelmää marokkolaisen tyylin ja klassisen skandinaavisen muotoilun elementteistä. Filigraaniset mosaiikit laatoissa ja turkoosit korostukset tekstiileissä erottuvat polaarista valkoista taustaa vasten. Hienot veistokset, ikkuna- ja ovihallit, avoimet kattopalkit ovat vain osa Marokon kalustustyylin ja itämaisen arkkitehtuurin pääelementtejä. Tyylikkäät lasikruunut riippuvat korkeasta katosta, jossa on runsas kattoikkuna. Tämä on kupolin muotoinen ja se on peitetty tyypillisillä metallikaiverruksilla. Sisustus on yksinkertainen, mutta vaikuttava. Upea hopeasta valmistettu seinälevy roikkuu filigraanisesti sisustetun lipaston yläpuolella olevalla seinällä ja siellä täällä näet tyypillisiä marokkolaisia ​​lyhtyjä. Istuin on pehmeästi verhoiltu ja peitetty nahalla, ja sohvapöydät ovat erittäin matalat minimalistisessa tyylissä.

Kylpyhuone on edelleen ylellinen. Nykyaikaiset kalusteet ja perinteiset itämaiset koristeet luovat yhdessä arvokkaan tunnelman. Seinät heijastavat hieman. Ne on peitetty peilimäisillä mosaiikkilaatoilla. Kaikkialla, missä silmä näkee, vallitsee mietiskelevä harmonia. Arvokkaat tekstuurit ja miellyttävän jäähdyttävät vivahteet muuttavat tämän kauniin huvilan rauhallisuuden ja fantasian valtakuntaksi. Tuntuu kuin olisit tuhat ja yksi yö. Se on onnistunut tulkinta itämaisesta sisustuksesta, josta on tullut entistä viehättävämpi pohjoisen selkeyden vuoksi. Se on monitahoinen sekoitus, joka muistuttaa muinaishistoriaa ja näyttää samalla uudessa valossa. Katso kaikkea ja anna itsesi olla lumottu!

Unenomaisia ​​marokkolaisia ​​mosaiikkeja

itämaiset koristeet avoimet kattopalkit mosaiikki

Avoimet kattopalkit lisäävät kodikkuutta

itämaiset koristeet mosaiikkilaatat

Kattoikkunan läpi virtaa aina riittävästi valoa

itämaiset koristeet kattoikkunalyhdyt

Hieno veistos ja tyylikkäät pyöreät kattokruunut

itämaiset koristeet ikkunahallit

Kaarevat muodot ja pylväät tyylikkäillä isoilla kirjaimilla

itämaiset koristeet marokkolainen huvila

Moderni tulkinta marokkolaisesta tyylistä

itämaiset koristeet ovi hopea lyhty

Upeat kaiverrukset hopealle

itämaiset koristeet seinälevy hopea lipasto

Värikkäitä tekstiilejä ja mukavat huonekalut

itämaiset koristeet nahkasohvaikkunahallit

Moderni muotoilu ja ylellinen hohto

itämaiset koristeet pesuallas seinäpeili

Minimalismi itämaisella otteella

itämaiset koristeet kylpyhuoneen mosaiikkilaatat