Kalusta asuntosi? Hanki ideoita tästä projektista Brasiliassa

asunnon kalustus fc studio brasilia photo pedro kok

Asunnon kalustus – kauniita ideoita unelma -asunnosta Brasiliassa

Toistaiseksi emme ole nähneet tilastoja siitä, mistä maasta suosituimmat kodin sisustusprojektit tulevat. Emme myöskään tehneet mitään itse. Mutta jotenkin meillä on tunne, että Brasilia pärjää melko hyvin.

Nyt meillä on projekti sieltä, joka voisi toimia mallina monille ympäri maailmaa.

Suuri haaste

Suunnittelu- ja arkkitehtiyritys tämän takana huoneisto Perustaa Projektin nimi on FC Studio. Omien lausuntojensa mukaan suurin haaste olisi muuttaa toiminnallisuus kokonaan.

Ennen alkua se oli perheasunto. Mutta uuden asunnon sisustuksen jälkeen sen pitäisi toimia yhden mainosagentin pysyvänä asuinpaikkana.

Kompakti asunto, jossa on joustava muotoilu

asunnon sisustusideoita eklektinen muotoilu valokuva pedro kok

Sen sijaan, että elementit poistettaisiin alkuperäisestä suunnittelusta, päätettiin säilyttää niiden muisti. Ne näytettiin, korostettiin, mutta alistettiin uudelle yhden asunnon sisustusidealle.

Yhden asunnon mieshahmo

sisustaa huoneisto fs studio avoin suunnitelma valokuva pedro kok

Eri huoneita avoimessa suunnitelmassa

Toisin sanoen uuden kodinsisustuskonseptin mukaan olohuone, kotiteatteri ja ruokapöytä on säilytetty. Mutta ne oli onnistuneesti integroitu avoimeen rakennussuunnitelmaan. Väliseinät purettiin tätä tarkoitusta varten ja huone, joka oli aiemmin pirstoutunut, poistettiin.

Avoin suunnitelma kiehtoo toiminnallisuudellaan

asunnon kalustus joustava muotoilu valokuva pedro kok

Keittiö

Avoin pohjaratkaisu johtaa keittiöön, joka on myös täysin uudistettu. Vanha rakennus on täysin muutettu ja sinne on sijoitettu viinikaappi ja muut varastotilat.

Upea viiniteline keittiössä

sisustaa asuntoideoita keittiö valokuva pedro kok

Ikkunaseinille asennetut betonihyllyt edustavat silmiinpistävää elementtiä. Tämä korostaa myös julkisten alueiden pystysuoraa linjausta. Lisäksi siellä on esillä paljon taideteoksia.

Siellä on myös laaja galleria, joka on valmistettu Corten -teräksestä. Se kulkee TV -kulmasta loungeen. Se toimii eräänlaisena muodollisena ja todellisena rajana yksityisen ja julkisen alueen välillä. Nämä ja muut taustan muodostavat elementit on toteutettu neutraalissa väripaletissa. Yhdessä nämä muodostavat kokonaisuuden. Ne muodostavat upean kontrastin sisälle jaettuihin yksityiskohtiin ja lisävarusteisiin.

Elävän ja yksityisen tilan välinen raja on hyvin asteittainen

asunnon sisustusideoita fc studio photo pedro kok

Suunnittelijan huonekalut

Katsotaanpa nyt huonekalujen asetuksia yksityiskohtaisesti. Se on alistettu erittäin mielenkiintoiselle käsitteelle. Katsotaanpa tätäkin lähemmin.

Keltaiset nojatuolit räikeänä korostuksena sisustuksessa

asunnon kalustus fc studio olohuone photo pedro kok

Tyylissä meillä on kaksi tasoa. Ensimmäinen koskee suunnittelukieltä. Tässä suhteessa kaikki näyttää tasaisen modernilta. Sitten sinulla on värien taso. Tällä tasolla voit nähdä tietyn eklektisyyden. Harmaat, mustat ja ruskeat pinnat puhuvat mieshahmon puolesta sanan todellisessa merkityksessä.

Väriyhdistelmä viittaa asunnon miesluonteeseen

sisustaa asuntoideoita värien yhdistämiseksi fc studio photo pedro kok

Viileä lasipöytä ja avoimet hyllyt olohuoneessa

asunnon sisustusideoita fc studio avoimet hyllyt valokuva pedro kok

Mutta melkein huomaamatta ja lempeästi, monessa paikassa mennään taaksepäin viime vuosisadan nykyajasta. Olisi vaikea nähdä, jos värejä ei olisi. Joten eklektinen voidaan sanoa tapahtuvan vivahteiden tasolla. Sen voi päätellä keltaisista tuoleista ja karkkisinisestä keittiöstä. Pop -taide ja oudot elementit, jotka näyttävät nousseen animoidusta taiteesta, täydentävät koko ulkoasua.

Anna pienen asunnon tulla omiksi kauniilla aksentteilla

asunnon sisustusideoita kompakti fc studio photo pedro kok