Kalusta asuntosi mukavasti – muutama mukava sisustusidea

keittiö perustettu tiiliseinä tulppaanit pöydän koristelu

Maalaistyyli tai miten sisustat asunnon mukavasti

Maalaistyyli löydettiin Yhdysvalloista 1900 -luvun alussa. Mutta siitä tuli niin suosittu 70 -luvulla. Tätä voidaan kuvata myös maaseudun tyyliin. Jos haluat vetää yhtäläisyyksiä, et voi olla ajattelematta Provencea.

Luo viihtyisä rentoutumisnurkkaus

huoneisto kodikas sisustava takka violetti matto

Mutta pysytään tänään ulkomailla. Koska maalaistyyliin löydät upeita ominaisuuksia. Voit myös integroida ne kotiisi ja siten sisustaa asuntosi mukavammin.

Tuore keittiösuunnittelu maalaistyyliin

keittiö kauniita eläviä ideoita sisalmatto maalaistyylinen

Käytännöllisiä ratkaisuja

Kun palaamme Provenceen, sanotaan, että yksi tärkeimmistä eroista on etusijalla. Koska Provencessa etsit yhteyttä luontoon ja romantiikkaan. Mitä tulee maalaistyyliin, kaiken on ensinnäkin oltava erittäin viihtyisää. Näin esineiden tulisi olla sellaisia, jotka valitset kodikkaaseen sisustukseesi. Ihannetapauksessa niiden tulisi olla puusta tai metallista.

 Värillinen matto on hyvin sisustettu huoneen sisustukseen

Kalusta huoneisto mukavasti värillinen matto valkoinen sohva takka

Se voi olla vähemmän nykyaikainen

Tämä on myös erittäin spesifistä. Monet muut “maaseudun” tyylit, mukaan lukien Provence, rajoittuvat koristeellisiin ja tyylillisiin näkökohtiin. Mutta maalaistyyliin kopioidaan myös aiempien aikojen toiminnallisuutta. Jotkut pitävät siitä, he haluavat sisustaa asuntonsa mukavasti ja pärjätä ilman modernia tekniikkaa. Mutta kaikki ovat todella tietoisia siitä, kuinka voimakkaasti aistisi ovat stressaantuneita ja häiriintyneitä nykyaikaisilla laitteilla. Älä pidä hyödyllisenä päästä eroon näistä vaikutuksista hieman?

Mukava kulmasohva heitotyynyillä

Kalusta asunto mukavasti pehmeillä matonheittotyynyillä

Yhdistä värit

Sisusta mukavasti avoin olohuoneen keittiö

Luonnollinen ja ympäristöystävällinen

Kaikenlaisten luonnonmateriaalien käyttö on osa maalaistyylin määritelmää, ja nykyaikaisesta näkökulmasta käsittelemme erittäin ympäristöystävällistä lähestymistapaa. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta sisustaa kotisi maalaistyyliin, on myös keinotekoisia vaihtoehtoja. Upeat ja hyvin tehdyt jäljitelmät olisivat myös täysin hyväksyttäviä nykyaikaisilla kalusteilla.

Maalaistyylinen keittiö

Keittiössä maalaistyylinen kodikas riippuvalaisin

Maalaismainen sohvapöytä

Kalusta huoneisto mukavasti olohuoneen sohvapöytä

Luonnollisia vivahteita

Jos sinulla on huoneisto aseta mukavasti Luonnolliset vivahteet ovat erittäin onnistunut lääke, ja maalaistyyliin niitä löytyy runsaasti. Jotkut ovat tyypillisempiä kuin toiset. Joten maalaistyylissä kannattaa keskittyä enemmän valkoiseen, beigeyn, vihreään, siniseen ja keltaiseen. Keskustellessamme luonnollisista vivahteista haluamme provosoida sinut seuraavalla kysymyksellä: Tiesitkö, että luonnonvärien määritelmässä on kulttuurisia eroja? Meksikon maaseudun tyyliin on ominaista kirkkaan oranssit vivahteet! Me eurooppalaiset olemme varautuneempia. Kuinka voitiin määrittää amerikkalaiset??

Varustettu tyylikäs maa keittiö

keittiö valkoinen keittiökaapit baarituoli maalaismainen pöytä

Kivi- tai puulattia

Luonnolliset laatat tai puu ovat kaksi mahdollista vaihtoehtoa, jos haluat sisustaa asunnon tähän tyyliin. Mielestämme molemmat ovat melko mukavia. Mitä valitsisit??

Tyylikäs kulmasohva ja upea seinäkoriste

Kalusta olohuone viihtyisästi sisustettu kulmasohva

Yksinkertainen seinärakenne

Seinärakenteen on oltava yksinkertainen, mutta erittäin kodikas. Yksinkertainen stukki, mutta myös tiilien tai kivien jäljitelmä tulisivat kyseenalaiseksi tässä tapauksessa.

Tiiliseinä keittiössä

perustaa keittiön aksenttiseinä punatiiliseinä riippuvalaisimet

Stukki ja puupalkit katossa

Tässäkin on olemassa sellainen asia kuin nykyaikaisuus. Sinun pitäisi ehdottomasti tehdä ilman nykyaikaisia ​​ratkaisuja. Kuten sanoin, nämä muinaiset lähestymistavat varmistavat aistien rentoutumisen. Tällä tavalla voit sisustaa asunnon mukavasti investoimatta paljon resursseja ja rahaa.

Yhdistä puupalkit ja kattokruunut

keittiökalusteet puupalkit keittiösaaren kattokruunut

Mukavat ja toimivat huonekalut

Huonekalujen, kuten kaiken muun maalaistyylisen, on oltava valmistettu luonnonmateriaaleista. Tuotteiden määrä ei saa olla liian suuri. Tätä varten niiden on oltava erityisen toimivia.

Suunnittele viihtyisä olohuone maalaistyyliin

olohuoneen sisustus maalaistyylinen maalaismainen sivupöytä

Lisää tuoreita vihreitä aksentteja

olohuone sisustus vihreä aksentti valkoinen sohva

savupiippu

Maalaistyylisessä ympäristössä on ehdottomasti oltava takka. Mutta sen pitäisi näyttää hieman vanhemmalta suunnittelun kannalta. Vastaavat lisävarusteet voivat myös auttaa paljon tässä suhteessa.

Palava takka

olohuone kodikas sisustus takka kukat pöytäkoriste

Luo kodikas tunnelma takan avulla

olohuone takka sisal matto harmaa sohva

Hienoja pieniä asioita

Vertasimme Provenceen artikkelin alussa ja sisällytimme sen uudelleen useita kertoja. Tässä vaiheessa se voidaan luetella uudelleen. Arjen pienet asiat, kuten saappaat, korit ja tietyt vaatteet, lisäävät aidosti maan tunnelmaa.

Puulattia ja puupalkit

huoneisto mukavasti kalustettu portaikko maalaistyyliin

Moderni olohuone, jossa on lehmännahkamatto

Kalusta huoneisto mukavasti ruskealla lehmännahkamatolla

Tämä punainen tiiliseinä on tämän keittiön aksentti

Aseta keittiö puulattia tiiliseinä keittiö saari

Yksinkertaiset ja tyylikkäät valkoiset keittiökalusteet

huoneisto mukavasti kalustettuja keittiövälineitä maalaistyyliin

Kasvi piristää maan keittiötä hienosti

keittiökalusteet valkoinen sisustus keittiösaari