Katseenvangitsija asunnossa: upea seinärakenne liitulevyillä

Luovat liitutaulut, joissa on taiteellisia kirjoituksia tai värikkäitä taideteoksia, ovat raivoa ja päivität omat neljä seinääsi (tai puutarhaasi) muutamalla yksinkertaisella temppulla. Kun iso liitutaulu seinälle tai pieni jalusta pöydälle, voit antaa asunnollesi erityisen, kodikkaan ja yksilöllisen viehätyksen. Ja omaa luovuuttasi ei myöskään unohdeta, koska voit todella päästää höyryn pois liitutaulujen avulla.

käytännölliset liitutaulut

Liitutaulut ovat monipuolisia

Ei ole väliä haluatko käyttää uutta liitutaulua koristeena, päivittäisenä tervehdyksenä koko perheelle tai omana tehtävälistana – yhdellä Liitutaulu Voit yhdistää upean toimivuuden ja sisustuksen. Liitutaulujen erityinen etu? Niitä voidaan käyttää uudestaan ​​ja uudestaan. Jos et pidä ideasta, haluat luoda uuden taideteoksen tai olet suorittanut tehtäväluettelosi, vastaus on: Sponge it! Viesti yksinkertaisesti “poistetaan” pienellä vedellä. Et tarvitse lukuisia tauluja, voit luoda monia erilaisia ​​viestejä ja kuvia uudestaan ​​ja uudestaan ​​yhdelle taululle.

Valikoima on myös erittäin suuri. Valitse vain liitutaulu, joka sopii sinulle ja tyyliisi. Seinälle on maalaismaisia ​​ja hyvin klassisia lautoja, liitulevyjä, joissa on epätavalliset kehykset, pienet pöytänäytöt tai säänkestävät levyt, jotka voit laittaa hyvin parrasvaloihin puutarhassa. Kun ostat, etsi laadukkaita levyjä, joiden pinta on hieman karkea – liitu tarttuu yleensä parhaiten tähän.

liitutaulut keittiön ostoslista

Liitu, liitu lyijykynät tai liitumerkit?

Voit helposti maalata ja kirjoittaa liitutaululle tavallisella liidulla. Mutta voit myös koristaa liitutaulusi käytännöllisillä liidukynillä ja liidumerkillä.

liitu- on liitutaulujen tavallinen kirjoitusväline. Joidenkin liitutaulujen mukana toimitetaan liitupaloja. Jos näin ei ole, voit ostaa liituja monissa eri väreissä käsityökaupoista. Paksumpi katuliitu soveltuu myös liitulevyille kirjoittamiseen ja maalaamiseen.

Liidulla kirjoittaminen voi olla epätavallista ja vaatii taitoa, koska siitä puuttuu normaalin kynän tyypillinen tuntuma. Paineessa liitu on erittäin hauras eikä ole harvinaista, että kädet ovat täynnä liitujäämiä kirjoittamisen jälkeen. Lisäksi normaalit liitupalat vapauttavat vähän pigmenttiä liitutaululle. Siksi on suositeltavaa kirjoittaa aina kostealle taululle tai kostuttaa liitu hieman. Liitupalat sopivat erityisen hyvin aloittelijoille ja kokeileville, koska liitutaulu ei useinkaan ole kallis.

Liitukynät ja liidumerkit yhdistä kynän ja liidun toiminnot yhteen kätevään kirjoitusvälineeseen. Sinulla on paljon kynän hallintaa, koska pidät kädessäsi tavallista kynää. Hän ei kuitenkaan kirjoita musteella, vaan vesipohjaisella liidulla. Merkkien etuna on, että liidumuste on usein erittäin väkevää ja erittäin pigmentoitua. Taideteokset ja lainaukset loistavat erityisen voimakkaasti mustilla taulukoilla. Voit ostaa liidukynät ja tussit monissa eri väreissä ja vahvuuksissa, mutta ne ovat hieman kalliimpia kuin tavalliset liitupalat.

chalkmaster liitutaulut liitu merkit

7 vinkkiä liitutaulun suunnitteluun

Tässä on 7 vinkkiä luovaan suunnitteluun, jotta liitutaulusi on myös upeasti järjestetty.

  1. Valmista uusi liitutaulu

Ennen kuin aloitat, valmistautuminen on tietysti erittäin tärkeää. Uudet liitutaulut loistavat usein edelleen ja ovat erittäin sileitä. Viehätyksen ei kannata vain maalata liitutaulu kokonaan liidulla ja pyyhkiä jäännös pois kostealla liinalla. Ensimmäinen kerros liitu varmistaa sitten, että taideteokset pysyvät paremmin taululla ja tulevat omiin. Tämä estää myös niin sanottujen “haamukuvien” syntymisen. Vanhojen kuvien jäännökset eivät sitten enää jää niin paljon taululle.

  1. Käytä malleja ja kaavaimia

Tietenkin voit vain aloittaa maalaamisen, mutta silloin sinulla usein puuttuu idea, luovuus tai ehkä järjestys. Mallien ja kaavainten avulla pieni mestariteos voidaan luoda paljon nopeammin. Voit helposti luoda omia malleja grafiikkaohjelmissa, kuten Paintissa tai Wordissa. Internetissä on myös joitain ilmaisia ​​malleja, jotka voit ladata ilman ongelmia.

Kärki: Vaihda vain mallisi taululle. Tätä varten tarvitset paperille painetun mallin, liitupalan ja kuulakärkikynän tai lyijykynän. Maalaa kaavaimen toinen puoli kokonaan liidulla. Aseta nyt tämä sivu taululle. Lyijykynällä tai kuulakärkikynällä voit nyt piirtää viivoja pienellä paineella – ja sinulla on ensimmäinen malli taulullasi!

keittiön sisustusidea liitutaulut

  1. anna itsesi inspiroitua

Vaikka luulet olevasi suuri taiteilija, voit luoda pienen inspiraation avulla pieniä mestariteoksia. Etsi fontteja, käytä esimerkiksi yksinkertaisia ​​leikekuvia mallina tai piirrä muiden taiteilijoiden kuvioita.

  1. Ennen kuin se alkaa

Käytätkö klassista liitua? Jotta se syttyy taululle ja kestää pitkään, sinulla on aina oltava riittävästi vettä ja kostea liina valmiina. Käytä tätä liitupalan kostuttamiseen säännöllisesti. Ravista liimamerkkiä voimakkaasti ennen käyttöä.

  1. Lopuksi koristeellinen ja värikäs

Voit saada selkeästi luettavan levyn tietyssä järjestyksessä. Aloita siis lainauksia tehdessäsi aina fontin järjestelystä. Voit sitten piirtää koriste -elementit loppuun. Voit saavuttaa järjestyksen myös valkoisilla kirjaimilla. Sitten asetat värikkäitä aksentteja jälkikäteen.

Ja sama pätee usein: vähemmän on enemmän! Muutamalla koristeella voit parantaa lainauksiasi visuaalisesti, liian monet kukoistukset ja kuvat saavat jotkut taideteokset näyttämään levottomilta. Liian monet sekoitetut värit näyttävät usein hieman villiltä. Voit tietysti päästää höyryn pois niin paljon kuin haluat. Liitutaulun suunnittelulle ei ole rajoituksia.

liitutaulut isoille ja pienille

  1. Saattaa loppuun? Korjata!

Jotta sinulla olisi jotain taideteoksestasi pitkään, kiinnitä liitutaulu liitutaululle. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti käyttämällä tavallista hiuslakkaa, jota suihkutat lyhyesti levyn päälle. Hiuslakka korjaa, mutta on vesiliukoinen ja voidaan helposti pyyhkiä pois. Kiinnitys sopii erityisesti liitutauluille, jotka haluat ripustaa tai asentaa puutarhaan.

  1. Älä pelkää tehdä virheitä

Kukaan mestari ei ole vielä pudonnut taivaalta. Joten vain kokeile sitä ja harjoittele liitutaululla. Internetistä löydät monia luovia ja ammattitaiteilijoita, jotka ovat luoneet taidetta liitutaululle vuosien ajan. Älä lannistu ja työskentele omien taideteosten parissa, jotka tuovat iloa ja yksilöllisyyttä kotiisi.

liitutaulu seinän koristelu

Älä pelkää tehdä virheitä. Koska ei ole väliainetta, joka voidaan pyyhkiä pois niin helposti kuin liitu. Oletko tehnyt virheen? Eikö grafiikkasi vastaa odotuksiasi? Haluatko yrittää uudelleen? Käytä vain sientä, kangasta ja vettä – nopealla pyyhkäisyllä virheesi ei enää näy. Pienet virheet voidaan helposti poistaa vanupuikolla.

Tärkein asia liitutaulua suunniteltaessa on: Pidä hauskaa ja päästä höyry luovasti!

liitutaulut seinäkoriste olohuone

liitutaulujen sisustusideoita