Kelluva sänky – leikkisä kodikkuus ja romanttinen kosketus

kelluva sänky yhteinen metallirakenne parvi

Kelluva sänky: välttämättömyys ja nautinto modernissa sisustuksessa

Kelluva sänky, kuisti -keinu, riippumatto – kaikki nämä asiat puutarhassa takaavat rauhan, seesteisyyden ja harmonian. Viime vuosina muotoilu on usein yrittänyt yhdistää nämä toisiinsa. On malleja, joissa sitä ei voida määrittää tarkasti, koska se on hybridejä.

Mikä on kelluva sänky? Tämä on kelluva rakenne, jolla voit maata ja nukkua. Tänään esittelemme sinulle joitakin tämänkaltaisia ​​kiehtovia ratkaisuja. Monet niistä on suunniteltu ulkokäyttöön kauden mukaan.

Zen -tunnelma

kelluva sänky-zen-puutarha-lampi-vesiruusut

Täällä meillä on suuri kelluva sänky, joka on rentoutumisen ja seesteisyyden symboli. Sinulla on vihreä sammalmatto alla ja myös koristeellinen järvi. Aivan ja varmasti erittäin terveellinen illallinen voidaan tarjoilla aivan sen vieressä.

Intialainen teltta

kelluva sänky-intialainen-sänky-roikkuu

Tässä on tämän päivän ensimmäinen hybridi. Se on sekoitus intialaista ja kelluvaa sänkyä. Jotkut ihmiset voivat rentoutua siinä ja toteuttaa lapsuuden unelmansa samanaikaisesti.

Noble kelluva parivuode

kelluva sänky-riippuva patja-tyyny-köysi

Nyt päädymme johonkin, joka voi varmasti hyödyttää tunnelmaa romanttisessa makuuhuoneessa, joka on suunniteltu kahdelle hengelle. Ripustettuna hieman lattian yläpuolella, minimalistinen, alkuperäinen ja erehtymättömällä suunnittelijalla, tämä voi olla kelluva sänky monille ihmisille.

Jotain vierashuoneeseen

kelluva sänky-metalli-köysi-ripustusrakenne

Haluatko varustaa kapean tilan, kuten vierashuoneet? Haluatko varmasti vieraidesi olevan unohtumaton ja ainutlaatuinen monimutkaisista olosuhteista huolimatta? Mikset yhdistäisi suurta kelluvaa sänkyä. Jopa yksinkertaisessa muodossa tämä voisi levittää ainutlaatuisen ja erehtymättömän tunnelman.

Parivuode, jossa on kelluva kaksitaso

kelluva sänky-kaksitasoinen puurunko

Parivuoteilla on monia erilaisia ​​käsitteitä. Hyödyt myös muun tyyppisten mallien ideoista. Täällä meillä on ylempi taso, joka asetettiin kelluvaksi vuoteeksi.

Jalo ja maalaismainen

kelluvat sängyt, köydet, puulaudat, virkattu-valkoinen huopa

Tämä ratkaisu on tyylikäs ja maalaismainen erittäin modernilla tavalla. Se perustuu epätasaisesti pitkien palkkien näennäisesti karkean rakenteen ja lumivalkoisten, kodikkaiden tekstuurien väliseen kontrastiin.

Minimalismi kuistilla

kelluva sänky-terassi-metalliketjut

Tässä on ote, joka ehdottaa supermodernia arkkitehtonista konseptia. Tämä näyttää keskittyvän saumattomaan yhteyteen sisä- ja ulkopuolella. Taidat kellua metsän puiden latvoilla. Näin lapset hengittävät elämää täysillä!

Kelluva sänky, joka näyttää putoavan katosta

Kuulimme sängystä, joka voidaan taittaa ja taittaa alas. Millainen moderni mekanismi se on, kiitos? Sänky on piilotettu peittoon. Avaamisen jälkeen voit kellua upeasti sen kanssa, eikö?

Kelluva sänky seinälle

kelluva-makuuhuone-makuuhuone-moderni-muotoilu

Tämä on myös erittäin moderni ja suosittu rakennus juuri nyt. Tässä kelluva sänky on kiinnitetty seinään. Joten kaikki huoneessa näyttää ilmavammalta ja avoimemmalta.

Teollinen tyyli kelluva sänky kotiin ja kuistille

kelluva sänky-metalliketjut-köydet-puulaudat-valkoinen-pellava

Lopuksi meillä on kaksi esimerkkiä, minimalistisella ja teollisella ilmeellä. Kuten näette selvästi, tämä on konsepti, joka toimii upeasti sisätiloissa, mutta myös verannalla!

Rentoudu hyvässä seurassa

kelluva sänky-katettu terassi