Kierreverhot erinomaisena vaihtoehtona ikkunoiden tummentamiseen ja tilanjakajiksi

Pienillä kodin parannuksilla on usein suuri vaikutus huoneen suunnitteluun. Näin on esimerkiksi verhojen kohdalla. Verhot ovat kuitenkin toiminnallinen koriste -elementti, koska ne suojaavat kotiamme uteliailta katseilta ja auttavat myös jakamaan huoneen yksittäisiksi alueiksi. Kierreverhot ovat yksi monista ikkunoiden ja parvekeovien pimennys- ja sisustusvaihtoehdoista. Tänään asetamme tämän panoksemme keskipisteeseen. Oletko herättänyt kiinnostuksesi? Ota sitten aikaa ja kerää inspiraatiota uusiin malleihin omassa kodissasi!

Kierreverhot ovat tyylikkäitä ikkunakoristeita modernissa huoneistossa

kierreverhot ikkuna yksityisyys punainen muotoilu

Kierreverhot takaavat poikkeuksellisen sisustuksen

Lankaverhoja kutsutaan edelleen naruiksi. Tätä trendikästä sisustusta käytetään laajalti nykyaikaisissa kodeissa. Jos etsit houkuttelevia vaihtoehtoja perinteisille verhoille, osutat härän silmään jousilla! Koska ne ovat paljon enemmän kuin verhot. Ne ovat koristeellinen näyttö ja hyönteissuoja, ne voivat toimia parvekkeen oven oviverhoina, ne voidaan kiinnittää seinään ja toimia seinäkoristeena tai myös kauniina huoneenjakajana!

Niin monitoiminen, eikö?! Joten erityisestä tarkoituksesta riippuen voit käyttää lankaverhoja monenlaiseen sisustukseen. Kaunista olohuone tai makuuhuone, tarjoa yksityisyysnäyttö tai aja pois ärsyttävät hyttyset! Mutta älä välitä siitä, että raitista ilmaa ei pääse huoneeseen! Useimmat naruverhot eivät aseta esteitä eteen!

Mustat verhot tuovat huoneeseen ripauksen draamaa …

kierreverhot musta tyylikäs ikkuna pimennys valkoiset seinät

Jousiverhot täyttävät klassisten verhojen tehtävän ja suojaavat sinua uteliailta katseilta. Ennen kaikkea tarvitset lankaverhon parvekkeelle tai lasiovelle. He pitävät erilaisia ​​hyönteisiä, kuten hyttysiä, kärpäsiä tai ampiaisia ​​poissa kotoasi! Nauhaverho voi myös ripustaa huoneen oveen. Näin teet avoimesta suunnitelmasta paljon mukavamman ja kodikkaamman. Lankaverhon suuri pluskohta on, että voit yksinkertaisesti mennä sen läpi ilman, että sinun tarvitsee vetää sitä sivuun!

Luo raikas ilmapiiri vihreillä merkkijonoilla!

lankaverhot vihreä tuore sisustusideoita hyönteiskarkotin

Valitse oikea lankaverho

Kun etsit oikeaa merkkijonoverhoa, muista kiinnittää huomiota materiaali! Paksusta kankaasta valmistetut verhot pysyvät samassa asennossa. Mutta kevyet, puoliksi läpinäkyvät kankaat päästävät raitista ilmaa huoneeseen. Hoidon helppous riippuu myös valitsemastasi materiaalista.

Jousiverhot voivat esiintyä ilmakehän malleissa

lanka verhot epätavallinen muotoilu punainen perhosia

Mielestämme on hienoa, että useimmat mallit voidaan mukauttaa ikkunaan tai oveen. Koska voit myös helposti olla kotona lyhentää. Varo myös sitä laaja lankaverho, koska se vähenee, kun ripustat sen. Menetät paljon kankaan leveyttä kerätessäsi!

Mitä kokoontuminen lankaverhojen osalta on muutamia vaihtoehtoja. Joissakin malleissa on tunnelikäytävä, toisissa on verho teloilla. Jos haluat, että naruverho pysyy syrjään, tartu myös nauhaan tai magneettiseen pidikkeeseen. Huomaa, että verhon ja seinän välillä on rako!

Onko merkkijonoverho yksinkertainen vai tyylikäs, riippuu täysin huoneesta, jossa sitä käytetään. Koska markkinoilla on laaja valikoima malleja! Yksinkertaisesti riippuminen suoraan alas on vain yksi tapa, jolla merkkijonot voivat näkyä avaruudessa. Nämä voidaan myös koota koristeellisella lukolla tai punottu … Fleece -verho on erilainen lankaverho. Se pysyy paikallaan ilman liikkuessa ja sillä on myös eristävä tehtävä. Tunnistat sen helposti muhkeasta ulkonäöstä.

Yhdistä eri värejä

kierreverhot tyylikäs muotoilu viileät värit

On olemassa useita tapoja laittaa lankaverhot huoneeseen. Ne sopivat sekä ikkunoihin että oviin ja voidaan kiinnittää seinään, käyttää sängyverhona tai sijoittaa huoneen keskelle. Jousiverhot palvelevat erilaisia ​​tarkoituksia. Ne voivat joko ottaa koristeellisia toimintoja tai niitä voidaan käyttää varsin toiminnallisesti. Miten sinä integroisit nauhaverhot kotiisi??

Jousiverhot tarjoavat erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja

kierreverhot toiminnallinen koriste -elementti

Erota lukualue

Lankaverhojen lukualue erottaa ideat

Tuo elävyyttä sisätiloihin värillisillä naruilla

lankaverhot punainen muotoilu toiminnallinen sisustusideoita

Jouset kirkkaissa väreissä ruokailutilaan

lankaverhot väri suunnittelu keltainen vihreä

Voit luoda kauniita värikontrasteja …

punaiset verhot luovat tyylikkään rentoutumisalueen

lankaverhot mustat kimaltelevat olohuoneideat

lankaverhot kaunis muotoilu yksityisyyden suoja koristelu samaan aikaan

Kierreverho -alueet säteilevät lämpimiä värejä

kierreverhot tyylikäs ikkunan pimennys valkoinen lankaverho

Voit luottaa lankaverhoihin toimimaan yksityisyysnäytönä 

Kierreverhot olohuoneessa koristavat neutraaleja värejä

kierreverhot olohuone luovat tilanjakajat

kierrä verhot sivulle valkoiseksi

lankaverhot olohuone ideoita kodikas tyylikäs

lanka verhot värillinen suunnittelu kaunis veistos

Jousiverhot luovat kodikkaan tunnelman

lankaverhot kaunis muotoilu ruokasalin yksityisyysnäyttö