Kuinka valita oikeat rullaverhot ikkunoille

 kylpyhuone design kylpyamme roolos keltainen

Tyylikkäät rullaverhot tuovat väriä

Miten erotat rullina kaihtimista? Se on mielestäni sama asia, mutta ensimmäinen on toisen lämpimämpi ja mukavampi versio.

Kaihtimet on valmistettu kovista materiaaleista, kuten puusta tai alumiinista, ja kaihtimet on valmistettu pellavasta, puuvillasta ja kaikista mahdollisista luonnonkuumeista.

Kaihtimissa on myös siivet tai säleet, jotka avautuvat, jotta voit hallita sisään tulevan valon määrää. Toisaalta rullakaihtimet voidaan koota vain alas- ja ylöspäin.

Kaihtimet ovat kaunis ikkunakoriste

nukkuja ranta inspiraatiota vihreät värit

Haluammeko tarkastella yhdessä erilaisia ​​rullaverhoja? Vanhoja rullakaihtikasetteja käytetään edelleen erittäin usein. Useimmissa tapauksissa materiaali on kiinnitetty puisiin tappeihin ja siinä on jousikuormitettu mekanismi sen vetämiseksi ylös ja alas.

Minulle on aina ollut salaisuus, miten tämä tehdään. Heillä näyttää olevan oma mielipiteensä kaikesta. Mutta lopulta yksi asia on selvä: ne ovat käytännöllinen ja edullinen vaihtoehto, joka toimii erittäin hyvin monissa tapauksissa.

Lämmin värimaailma

nykyaikaiset olohuone -ideat rullaverhot sohva tuolit

Rullakaihtimet voivat olla yksinkertaisia ​​lisäyksiä verhojen taakse. Tämä ei ainoastaan ​​tarjoa lisäsuojaa yksityiselle alueelle, vaan myös tyylikkään ikkunan. Joskus pidän erityisesti ikkunaluukun reunoista ja rosoisista reunoista ja siitä, että ne on piirretty langalla.

Alkuperäinen muotoilu ja materiaalit

nykyaikainen olohuone ideoita kaunis rullakaihtosohva

Rullakaihtimet voitaisiin valmistaa erilaisista ja erittäin mielenkiintoisista materiaaleista. Ne osoittavat eri läpinäkyvyyden tasoja, mikä antaa olennaisen koristeellisen viestin.

Roomalaiset kaihtimet

nykyaikaiset olohuoneen siniset sohvatuolit

Roomalaiset kaihtimet ovat paljon enemmän läsnä kuin yksinkertainen versio. Tässä kuvassa tunnistamme juuri tällaisen. On mielenkiintoista, että niitä ei kiinnitetty tappeihin. Pikemminkin ne on kiinnitetty suuriin ikkunakehyksiin. Tämä antaa sinulle mukavan, mittatilaustyönä olevan ilmeen. Tällaiset ikkunat voidaan valmistaa lähes mistä tahansa kankaasta, joka sopii myös verhoihin. Sijoitus riippuu siis sinusta.

Tyylikäs rullaverho keittiössä

perinteinen keittiökaapin rullaverho

Oletko myös rakastunut tyylikkääseen ulkoasuun? Älä anna keittiön kapealle suurta viehätystä?

Rentouttava roomalainen sokea

olohuoneen suunnitteluideat nojatuoli puinen pöytäkaappi

Rento roomalaiset kaihtimet symboloivat rentoa ulkoasua. Ne ovat tyylikkäitä, mutta myös epävirallisia ja yksinkertaisia. Puolueeton tyyli antaa ikkunoille pehmeän, suljetun ilmeen. Kun kaihtimet on sidottu yhteen ylhäältä, keskiosa kallistuu hieman alaspäin ja verkkomateriaali tulee mukaviksi nippuiksi. Kuulostaa hyvältä, eikö? Mutta on todella vaikeaa vetää näitä kaihtimia ylös ja alas kamppailematta näiden nippujen kanssa. Jos pidät ulkoasusta, sinun tulee olla tietoinen siitä, että muodot ovat liikkumattomia ja vähemmän toimivia.

Tyylikäs ruokasali

eklektinen ruokasali iso rullaverhoinen ruokapöytä

Alla näemme toisen variantin roomalaisista kaihtimista. Tässä on kuitenkin saman kokoisia vaakasuoria taitoksia. Ylöspäin ne eivät kuitenkaan näytä kovin erilaisilta kuin tavalliset roomalaiset kaihtimet.

Vaakasuuntaiset taitokset

makuuhuoneen suunnitteluideat kulta -aksentti rullaverho

Mutta kun ne ovat alareunassa, rypyt lisäävät paljon tekstuurista ulkonäköä ja vahvaa visuaalista kiinnostusta. Vaakasuunta tekee niiden liikkumisesta yhtä helppoa kuin lasten leikki.

Kuplan muotoinen

perinteinen olohuoneen sohva nojatuoli rullaverhotakka

Katsotaanpa nyt roomalaisten kaihtimien kolmatta versiota. Niillä on kuplan muotoinen ulkonäkö. Se voi olla yksi tai useampi osa, kuten näette esimerkeistä.

Maa keittiö

maa keittiö kaappi pöytä ruokia

Voit asentaa kaihtimet laudalle tai ripustaa renkaisiin. Toisessa tapauksessa ne näyttävät aivan kauniilta pilviltä. Ne luovat lempeän ja romanttisen ulkonäön.

Pallot, joissa on laskokset

moderni kylpyhuone rullaverhot kylpyamme

Täällä koemme eräänlaisen ilmapallon, jonka välissä on taitoksia. Näin koet jäsennellyn ilmeen.

Verho ja sokea yhdessä

perinteinen makuuhuoneen rullattava sänky

… Mutta tässä tapauksessa saavutat pehmeän ja rentouttavan ilmeen kevyiden, kiekkojen ohuiden kankaiden kautta. Näet täältä, että rullakaihtimia voidaan käyttää upeasti yhdessä verhojen kanssa. Tämä suojaa yksityistä aluetta ja rikastuttaa tekstuuria.

Itävaltalainen variantti

perinteiset olohuoneen klassiset huonekalut

Tässä näemme niin kutsutun itävaltalaisen variantin. Kankaat putoavat sarjaan turvonnut seppeleitä, mikä luo pystysuoria röyhelöitä. Kun ne nostetaan ylös, ne muodostavat täyden paisutuksen. Jos annat niiden pudota, koet elastisen vaikutuksen. Tämä tyyli sopii erinomaisesti pelkkien ja erittäin kevyiden kankaiden kanssa.

Kangas sateenvarjot

olohuoneen suunnitteluideat nojatuoli lasi pöytä takka maalauksia

Kangasverkot voidaan helposti kiinnittää epätyypillisiin ja kaareviin ikkunoihin. Tämä on vain yksi syy, miksi rullakaihtimien pitäisi olla etusijalla luettelossasi ikkunan suunnittelussa.

Onko sinulla yksi tai useampi huone, johon rullaverhot sopivat hyvin? Jos näin on, toivomme, että tämän päivän ehdotukset ovat auttaneet.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80