Mikä ovi sopii kotiisi?

He sanovat: ”Taloni, linnani.” Tässä mielessä voidaan lisätä, että sisäänkäyntiovi on noususilta ja portaat. Riippumatta siitä, miten laitat sen, etuovi on tärkeä osa jokaista kotia. Sen ei pitäisi olla vain käytännöllinen ja toimiva, vaan sillä on myös esteettinen tehtävä ja se sopii hyvin muuhun sisustustyyliin. Sinun tulisi harkita eri näkökohtia, mikä tekee etuoven valitsemisesta vielä vaikeampaa. Haluamme auttaa sinua ja toivomme voivamme auttaa sinua seuraavilla vinkeillä ja yksityiskohtaisilla tiedoilla, kun ostat tai vaihdat ulko -oveasi.

Mikä ovi sopii kotiisi?

Sisäänkäynti, ulko -ovi, etuovi, sisäänkäynti, viihtyisä, kirkkaan valkoinen

Etuovi paljastaa sinusta ja kodistasi enemmän kuin luuletkaan

Talon tai sisäänkäynnin ovien on oltava riittävän tukevia kestämään tuulta, sadetta, paahtavaa aurinkoa ja mahdollisia tunkeilijoita, mutta silti riittävän houkuttelevia hyvän ensivaikutelman aikaansaamiseksi. Valitettavasti näiden tarpeiden täyttäminen on valtava työ monille etuoville.

Suurin osa vanhoista malleista on ulkona Puu tai puuviilu joka vääntyy, rikkoutuu ja hajoaa vuosien altistumisen jälkeen säälle. Ja metalliovet eivät myöskään kestä ikuisesti. Riippumatta siitä, kuvaako se vanhaa etuovettasi vai haluatko vaihtaa ulko -oven esteettisistä syistä, sinulla on monia vaihtoehtoja. Uusia puisia ovia, jotka kestävät paremmin sääolosuhteita, sekä metalli- ja lasikuituovia, jotka näyttävät puulta, mutta tarjoavat enemmän turvallisuutta ja maksavat usein vähemmän.

Suunnittele oma sisäänkäyntiovi! Jotkut valmistajat tarjoavat mahdollisuuden määrittää haluamasi paneelityypin ja lasivaihtoehdot. Nämä ulko -ovet on kuitenkin tilattava erikseen ja niiden toimitusaika on 2–8 viikkoa. Kolmas vaihtoehto on saada paikallinen puuseppä rakentamaan puinen ovi tarpeidesi mukaan. Jälleen haitat ovat kuitenkin aika ja raha.

Etuoven rooli kodikkaassa sisäänkäynnissä

moderni etuovi ulko -ovi etuovi teräsovi ruskea

Mistä materiaalista talon ovi voidaan valmistaa??

Ehkä tärkein päätös sisäänkäyntiä ostettaessa on materiaali, josta se on tehty. Useita materiaaleja voidaan myös yhdistää, esimerkiksi lasikuidusta tai teräksestä valmistetuissa ovissa on usein puurunko. Pintamateriaalilla on suurin vaikutus ulkonäköön, kestävyyteen, turvallisuuteen ja hintaan.

Esimerkiksi puuovet ovat kauniita, vakaita ja monipuolisia. Ne on valmistettu erilaisista puulajeista, kuten tammesta, kirsikasta, pähkinästä, mahonkista, vaahterasta, kuusesta ja männystä. Massiivipuusta valmistetut etuovet ovat kuitenkin erittäin jalo variantti. Ja puuviiluovet ovat käytännöllisempiä ja edullisempia. Ne on valmistettu ytimessä olevasta puristetusta puukerroksesta ja peitetty sitten puuviilulla.

Massiivipuuta – jalo vaihtoehto

Sisäänkäynti ulko -oven etuovi puu massiivipuuta

Teräsovi voi kuitenkin olla paras valinta sinulle, jos turvallisuus on etusijalla. Teräsovet ovat edullisia. Ne on valmistettu puusta tai teräksestä suuremman lujuuden saavuttamiseksi. Ja niiden välissä olevat ontelot on täytetty suuritiheyksisellä vaahtomuovieristeellä.

Lasikuituovet ovat kestäviä, huoltovapaita ja sopivat erinomaisesti vaativiin tai kosteisiin ympäristöihin. Ne jäljittelevät visuaalisesti puun rakennetta ja voidaan värjätä vastaamaan tammea, kirsikkaa, pähkinää jne. Valetun pinnan alla on runko, joka on valmistettu puupalkkeista ja -kiskoista, mukaan lukien puiset reunat lukolle. Kehyksen ontelot on täytetty polyuretaanivaahtomuovista. Lasikuituovet ovat hieman kalliimpia, mutta niillä on erittäin pitkä takuu ja ne kestävät pidempään kuin puu- tai teräsovet.

Lasikuituovet ovat moderni vaihtoehto

moderni etuovi ulko -oven etuovi massiivipuuta oven lasi -ikkuna

Ulko -ovet alumiinia Toisin kuin muut ovijärjestelmät, niitä myydään kuitenkin vain erikoisliikkeiden kautta. Jokainen alumiiniovi leikataan erikseen. Alumiinisia talon ovia ei tarvitse koskaan maalata, eivätkä ne ruostu. Tämä selittää heidän 20 vuoden takuunsa. Kaikilla näillä eduilla on kuitenkin hintansa. Massiivipuusta valmistettujen ovien jälkeen alumiiniovet ovat kallein valinta.

Alumiinista valmistettu ovi on yksilöllisesti valmistettu ja yksilöllinen

moderni ulko -ovi ulko -oven etuovi alumiini

Valitse ovi älykkäästi

Riippumatta siitä, ostatko vain ulko -oven vai koko ovijärjestelmän, muista seuraavat ostosvinkit:

Täydellisten järjestelmien osalta on varmistettava, että kaikki komponentit ovat samalta valmistajalta. Monet järjestelmät on koottu osista, jotka eivät ehkä sovi yhteen täydellisesti. Tarkista, että tiivistysnauha tiivistyy kunnolla ja että kynnys koskettaa hyvin oven alareunaa.

Jotkut valmistajat tarjoavat lisäsuojaa lasille, joka on suojattu murtautumiselta. Koristeelliset ikkunat, joissa on todellinen lyijy- tai messinkipinnoite, maksavat enemmän kuin väärennetystä materiaalista valmistetut ikkunat.

Klassinen yhdistelmä puuta ja lasia

moderni etuovi ulko -ovi etuovi lasikuituovimoderni ulko -ovi ulko -ovi etuovi lasikuituovi puu näyttää

Oikean etuoven valitseminen auttaa sinua tuntemaan olosi turvalliseksi ja mukavaksi kotona, ja voit myös säästää sähköä prosessin aikana. Luo siis toimiva ja tyylikäs sisäänkäynti, joka tekee vaikutuksen vieraisiisi ja vierailijoihisi.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80