Nämä viisi suunnitteluklassikkoa antavat kotillesi entistä ajattomamman viehätyksen

Todelliset klassikot ovat ikuisia. Koska heillä on kaikki. Tämä pätee erityisesti suunnitteluklassikoihin. Ikoniset huonekalut ja kodin tarvikkeet ovat täydellinen esimerkki muodon ja toiminnon tasapainoisesta vuorovaikutuksesta. Ne säteilevät selkeyttä ja mukavuutta samanaikaisesti eivätkä koskaan kuulu menneisyyteen, vaan ovat aina ajan tasalla ja yksinkertaisesti ajattomia. Tänään esittelemme sinulle viisi suunnitteluklassikkoa, jotka voidaan taitavasti integroida mihin tahansa sisustustyyliin ja asuintilasta riippuen yhdistää luovasti muihin huonekaluihin ja tarvikkeisiin.

Skandinaaviset kalusteet eames -tuolit suunnittelevat klassikoita

Eames DSW -tuoli

Charles -pari & Ray Eames on selvästi yksi 1900 -luvun tärkeimmistä suunnittelijoista. Hänen lukuisia luomuksiaan ei voi verrata tai saada tarpeeksi. Ehdottomia suosikkejamme ovat Eames DSW -tuolit, jotka ovat luettelomme ensimmäiset suunnitteluklassikot.

Tällä trendikkäällä keskiajan tyylillä varustetulla suunnittelukuvakkeella ei ole vain hienostunutta muotoa, vaan se tekee vaikutuksen myös optimaalisella ergonomialla ja hillityllä viehätyksellä. Onnistunut yhdistelmä korkealaatuista puuta ja kestävää polypropeenia takaa tämän huonekalun pehmeän ilmeen ja luo välittömästi kodikkaan tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Onneksi DSW-tuoleja on saatavana myös korkealaatuisina kopioina. Voit jopa saada sellaisen verkossa Eames tuoli Osta se vakiintuneilta huonekalutoimittajilta korkealaatuisina, mutta hieman halvemmalla.

dsw eames tuolit suunnittelevat klassisen ruokasalin

Vähemmän tunnettuja ja suosittuja ovat tietysti muut Eames -tuolien mallit, kuten DSR, DAW, RAR tai DAR. Ja legendaarinen Eames -loungetuoli menee paremmin, ja sitä pidetään muotoilumaailman jalojen istumismukavuuksien huippuna.

eames -lepotuolin suunnittelu klassinen sisustusidea

Le Corbusier LC2 nojatuoli

Tietenkin on myös korkealaatuisia jäljennöksiä kaikista muista suunnitteluklassikoista, kuten ikoninen LC2-nojatuoli, jonka sveitsiläinen-ranskalainen arkkitehti ja suunnittelija Le Corbusier suunnitteli vuonna 1928. Kuutionmuotoinen klassikko tarjoaa jaloa, minimalistista ilmettä ja ensiluokkaista istumismukavuutta. Valkoisen tai mustan nahan nojatuoli näyttää hieman tiukemmalta ja klassisemmalta. Toisaalta ruskeassa ja karamellissa huonekaluklassikko näyttää omansa "suklaata" Sivu. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko takaa turvallisen pidon ja entistä selkeämmän rakenteen. LC2 -nojatuoli voidaan yhdistää täydellisesti LC3 Le Corbusier -sohvaan.

le corbusier nahkainen sohva nojatuoli design klassinen

AJ Munan tuoli

Tanskalaisen suunnittelijan Arne Jacobsenin tunnettu muna-nojatuoli on suunniteltu SAS-hotellille Kööpenhaminassa vuonna 1958. Sen ainutlaatuinen siluetti ja erehtymätön, orgaaninen muoto saavat jokaisen suunnittelijan sydämen lyömään nopeammin. Jalo huonekalu on saatavana sekä tekstiiliä että nahkaa. Se ei ainoastaan ​​leikkaa hienoa hahmoa huoneeseen yksin ollessaan, vaan se voidaan myös yhdistää erittäin onnistuneesti muihin tyylikkäisiin kodin lisävarusteisiin ja huonekaluihin. Oman makusi ja halutun kalustustyylisi mukaan voit valita oikean tekstuurin ja värin ikoniselle munatuolille.

aj munatuoli arne jacobsen design classic

Barcelonan nojatuoli

Mies Van der Rohen ajaton luomus on suunniteltu Espanjan kuninkaalliselle parille 1900 -luvun alussa. Tyylikästä nojatuolia ihailtiin ensimmäistä kertaa saksalaisessa paviljongissa Barcelonan maailmannäyttelyssä, mikä selittää tämän muotoiluklassikon nimen. Nojatuolin selkeät linjat yhdistettynä tukevaan teräkseen ja hienoon nahkaan takaavat tämän design -huonekalun poikkeuksellisen houkuttelevuuden. Barcelonan nojatuoli on katseenvangitsija paitsi olohuoneessa myös liiketiloissa ja antaa selkeän lausunnon.

design klassinen barcelona nojatuoli valkoinen nahka

PH Artisokan riippuvalaisin, Poul Henningsen

Täällä pohjoismainen estetiikka kohtaa teknisen täydellisyyden muodossa, joka on sekä leikkisä että erittäin tyylikäs ja muistuttaa artisokkaa. Monipuolinen tanskalainen suunnittelija Poul Henningsen suunnitteli tämän valoisan muotoiluklassikon vuonna 1958. Lampunvarjostin koostuu 80 metallilehdestä, jotka on kallistettu alaspäin riveissä. Tämä hyvin harkittu rakenne takaa hajauttavan, häikäisemättömän valon huoneeseen. Todellinen valaistusinnovaatio, joka pysyy ajattomana. Valkoisena, hopeana tai kuparina lumoaa "roikkuva artisokka" yksinkertaisesti mikä tahansa tunnelma kodikkaalla valokokemuksella.

poul henningsen artisokka riippuvalaisin design klassikko

Suunnitteluklassikot ovat yksinkertaisesti ikuisia eivätkä ainoastaan ​​takaa tyylikästä katseenvangitsijaa kotona, vaan myös sopivan annoksen yksinoikeutta. Lisäksi näistä ei missään nimessä saa nauttia vain visuaalisesti. Mutta päinvastoin. Ajaton huonekalu ja kodin tarvikkeet ovat aina käytettävissä ja tuntuvat joka päivä. Valitse nämä muotoiluklassikot, jotka sopivat sinulle parhaiten, ja koe tämä ainutlaatuinen tunne yksilöllisesti.

eames tuolit ruokasalin suunnittelun klassikoita