Nykyinen design -huonekalumallisto yhdistää kestävyyden ja mukavuuden

NOTWASTE on meksikolainen brändi, jonka perusti lahjakas suunnittelija Kristian Almonte. Hän tajusi tämän italialaisen kollegansa Attanasio Mazzonen tuella. Kestävä kehitys on yksi suunnittelukalusteiden kokoelman trendikkäistä ominaisuuksista, jonka esittelemme sinulle. Tämän luovan linjan kirjoittajat pyrkivät vähentämään jätteen tuotantoa minimiin ja mahdollisuuksien mukaan välttämään sitä. Lisäksi tällä design -huonekalulla on käytännössä vain moderneja ominaisuuksia. Katsomme näitä tarkemmin hienojen kuvien avulla.

KONSOLA – osa NOTWASTE -sarjan design -huonekaluja

suunnittelija huonekalujen päivävuodeidea

Suunnittelukalusteet NOTWASTE maailmanlaajuisena projektina

Tämä kokoelma toteutettiin yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Samalla saavutettiin ainutlaatuinen luonne. Siellä olevat huonekalutrendit ovat myös maailmanlaajuisia. Monitoiminnallisuus, sopeutumiskyky ja siten vaihdettavuus ovat tyypillisiä ominaisuuksia.

Tämä johtuu pääasiassa huonekalujen modulaarisesta luonteesta, mutta myös luonnonmateriaalien käytöstä neutraaleissa väreissä. Käsittelemme puisia ja neulottuja huonekaluja samanaikaisesti. Tietenkin nämä merkitsevät itsensä hyvin klassiseen muotoiluun. Samaan aikaan modernin muotoilunsa ansiosta ne näyttävät ajan tasalta ja sopivat myös nykyaikaisiin sisustussuunnitelmiin.

Tässä näemme huonekalujen modulaarisen luonteen

design -huonekalut erotettava tuoli

Pancha -jakkara osana NOWASTE -suunnittelukalusteiden kokoelmaa

Tämän tuolin valmisti Christian Vivanco suunniteltu. Se tarjoaa täydellisen tasapainon toiminnallisuuden, neutraalisuuden ja leikkisyyden välillä. Mielenkiintoista on se, että se sai inspiraation lemmikeistä. Nämä ovat meidän pentuja, koiria ja muita pieniä ystäviä. Kierrätysmateriaaleja on käytetty ja kokoaminen on enemmän kuin helppoa. Tämä tuoli voidaan purkaa ja kierrättää erittäin helposti.

… eri näkökulmista katsottuna

pajuhuonekalujen idea suunnittelukalusteet

Älykäs tallennustila

Konsola -pöytä on suunnittelija Jorge Diego Etiennen työ. Mainitsimme juuri säilytystilaa, koska kuten sanoin, se on useimpien ihmisten kotitoimiston ensisijainen tavoite, ja tämä tehtävä ratkaistiin erityisen näyttävästi Notwaste Furnituren tapauksessa. Niin yksinkertainen kuin huonekalut näyttävät, on niin monia mahdollisuuksia. Yksinkertaisessa sivupöydässä, joka voi toimia myös säilytystilana eri tarkoituksiin, on sivulle integroitu säilytystilaa kirjoille ja asiakirjoille. Joustavat nauhat tarjoavat myös käytännöllistä tukea ja toimivat loistavana koristeena. Nämä joustavat nauhat sopivat yhteen korituolin idean kanssa. Samanaikaisesti huonekalu on valmistettu puusta – sillä on yhteistä Clara -jakkaran kanssa. Joten voit sanoa, että tämä taulukko yhdistää kokoelman yhteen ja tekee siitä yhtenäisen.

 Tämä antiikkinen säilytyslaite yhdistää muotoilukalusteiden kokoelman yhteen

kirjat säilytystilassa suunnittelukalusteet

Clara nojatuoli

Kokoelmaan kuuluu myös Clara -nojatuoli, jonka takana on idea, jonka meksikolainen suunnittelija Ricardo Casas toteutti. Karkeasta ulkonäöstä huolimatta projekti osoittaa yhtä paljon eleganssia ja kunnioittaa perinteistä käsityötä. On hyvä tietää, että käytännössä voit istua sillä melko mukavasti.

 Säilytystila tekee siitä erittäin sopivan sisustukseen

demot säilytystilaa idea suunnittelukalusteet

Muut huonekalut

Kokoelmaan kuuluu myös kaksi peiliä ja design -lamppu, jotka edustavat paria ja joilla on leikkisä nimi Mimì ja Cocò. Niitä ei voi erottaa toisistaan, jos halutaan kokea niiden suunnittelun upea vaikutus. Ne ovat myös erittäin käytännöllisiä. Niiden avulla voit myös katsoa itseäsi eri näkökulmista huoneen puitteissa ja siten varmistaa täydellisen ulkonäön. Tämän kokoelman luova suunnitteluvalo Shift Creative kertoo tarinoita valon syntymisestä. Sen muoto on kuin liekki, mutta se kuvastaa ajatusta resurssien kulutuksesta.

Sivulla olevat joustavat nauhat ovat erittäin käytännöllisiä ja esteettisesti miellyttäviä samanaikaisesti

suunnittelija huonekalut jännittävä säilytystila idea

Missä tätä design -huonekalua voitaisiin käyttää??

On käytännössä hyvä tietää, että tätä design -huonekalua voidaan käyttää missä tahansa sisätiloissa. Ne ovat monikäyttöisiä ja vaihdettavia, ja ne ovat loistava lisä olohuoneeseen, kotitoimistoon ja miksi ei keittiöön. Materiaalit ovat neutraaleja ja linjat ovat erittäin moderneja – niissä on ilmeikäs, minimalistinen luonne, joka on tällä hetkellä niin moderni. Nämä design -huonekalut antavat sinulle paljon tilaa kodin tyylikkäille kalusteille. Voit muokata sisustuksesi upealla tavalla käyttämällä näitä huonekaluja.

Läheltä katsottuna voidaan nähdä yksityiskohtien hyvä toteutus

säilytystilaa häkki suunnittelukalusteet

IRI BY SHIFT on kokoelman designlampun nimi

suunnittelija huonekalut alkuperäinen lisävaruste

Se heijastaa lisävarusteiden nykyisiä sisustustrendejä

mukava lamppuidea suunnittelukalusteille

Valo elämän ja lämmön symbolina

loistavat valaisimien suunnittelukalusteet

MIMI-COCO by GAIA-BOTTARI ovat kaksi suurta peiliä sisustukseen, jotka on tarkoitettu pariksi

upeat peilisuunnittelukalusteet

Tämä design -huonekalujen tuoli on yksinkertainen samaan aikaan,

muotoilukalusteet kaareva pinta

… näyttää karkealta ja vankalta, mutta on itse asiassa hyvin moderni. 

design -huonekalujen istuin ja säilytystilaa

Tämä lähestymistapa on suosittu provokaatio nykyaikaisten suunnittelijoiden keskuudessa

pieni pala design -huonekaluja

Suunnittelukalusteiden kokoelma voidaan yhdistää moniin eri yhteyksiin, mikä on yksi syy siihen, miksi se on erityisen kestävä ja ajan tasalla!

istuva mies suunnittelukalusteet