Oikea pesukone pitäisi löytää …

Mikään kotitalous ei voi toimia kunnolla ilman pesukonetta. Vaatteet on pestävä joka päivä, ja liinavaatteet, kylpypyyhkeet ja verhot tarvitsevat myös optimaalista hoitoa ja puhdistusta.

Kuvittele nyt, että teet kaiken tämän ilman pesukonetta! Ensinnäkin se olisi aikaa vievää ja uuvuttavaa, jos pestä pyykit käsin, ja toiseksi, ei aivan halpaa, jos joudut viemään kaikki pyykit kuivapesulaan vähintään kerran viikossa. Siksi tämä tärkeä kodinkone on tuotettava!

Muutamia tärkeitä kohtia, jotka opastavat sinua oikean pesukoneen valinnassa

Uutta pesukonetta ei osteta joka vuosi. Toki sijoitat siihen hieman enemmän rahaa, mutta lopulta saat myös takuun, joka on voimassa 3-5 vuotta mallista ja valmistajasta riippuen. Mutta ennen kuin ostat sen, sinun on harkittava, kumpi Pesukone Tarvitset tarkalleen. Auttaaksemme sinua, annamme sinulle muutamia luetelmakohtia, joiden avulla voit tehdä valintasi:

Valitse moderni pesukone monista tarjolla olevista malleista

mikä pesukone kannattaa valita?

  • Minne sijoitat pesukoneen? – Tämä on tärkeää täyttöaukon kannalta. Etukuormaajat voidaan helposti integroida keittiöyksiköihin ja tarjota tilaa päälle. Nämä ovat suosituimpia malleja, ja ne voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa vesi- ja sähköliitäntään. Yläkuormaajat ovat täydellinen ratkaisu kapeisiin kylpyhuoneisiin ja pieniin pesutiloihin. Täyttöaukko, joka sijaitsee laitteen yläpuolella, säästää tilaa ja voidaan täyttää rasittamatta selkääsi. Näet molemmat mallit täältä ja voit jopa tilata ne halvalla.
  • Rummun kapasiteetti – Valitsemalla rummun kapasiteetin perheenjäsenten lukumäärästä riippuen. Pesukone, jonka rummun kapasiteetti on 5–6 kiloa, riittää 1-2 henkilölle. Suurempi, jopa 12 kilogramman pyykki ei sovellu yksityisiin taloihin. On tärkeää valita rummun koko, jonka voit ladata säännöllisesti.

valitse oikea pesukone

  • Linkous ja helppokäyttöisyys – Mitä suurempi linkousteho, sitä kuivempi pyykki ja pienempi virrankulutus. Mutta kierrokset minuutissa riippuvat myös vaatteen herkkyydestä. Valitse siis kone, jossa on vähintään kaksi linkousasetusta ja joka voi ajaa vähintään 1200 kierrosta minuutissa. Helppokäyttöisyys on tärkeää. Selkeät merkinnät ja ohjelmarakenteen näyttö ovat tässä tärkeitä; pesuohjelman pitäisi myös olla mahdollista vaihtaa. Kaikissa malleissa on nyt lyhyt ohjelma. Kiinnitä huomiota myös sinulle tärkeisiin pesutoimintoihin, kuten joihinkin säästöohjelmiin (Eco -painike; huuhtelukierto).
  • Veden ja sähkön kulutus – Vaikka laitteiden veden- ja sähkönkulutus on yleensä vähentynyt, sinun on kiinnitettävä huomiota alhaisiin kulutusarvoihin ostettaessa. Erityisesti energiaa säästävät mallit voidaan tunnistaa plusmerkkien lukumäärästä. Vuoden 2010 energiamerkin uudistus merkitsi korkeinta hyötysuhdeluokkaa pesukoneille, joissa on A +++.

Muita huomion kohteita, ovat melu, turvallisuus ja valmistaja. Toivotamme sinulle menestystä oikean pesukoneen löytämisessä kotitalouteesi ja aina ongelmattomasta pesusta.

Ota yhteyttä kodin parhaaseen laturiin

aseta pesukone

rummun kapasiteetti pesukoneissa