Parketin ominaisuudet: mikä erottaa korkealaatuiset parkettilattiat?

Parketti on seisonut vuosikymmenien ajan Ylellisyyttä ja luonnon läheisyyttä ja sillä on erinomainen maine huippuluokan lattiapäällysteenä. Nykypäivän tuotevalikoiman avulla ei kuitenkaan ole joskus niin helppoa seurata asioita ja ennen kaikkea erottaa huonot lankut erinomaisista laudoista. Siksi haluamme esitellä sinulle joitain laatukriteerejä, joiden avulla voit tunnistaa korkealaatuisen parketin turvallisesti ja luotettavasti, jotta voit tehdä hyvän valinnan tiloillesi.

Korkealaatuiset parkettilattiat

Ei mahdollisuutta kilpailuun – parketin lyömättömät vahvuudet

Monet lattiapäällysteet yrittävät kilpailla parketin kanssa korkeasta asemastaan ​​markkinoilla – ennen kaikkea laminaatti- ja vinyylipinnoitteet. Mutta jäljitelminä he eivät koskaan onnistu täydellisesti toistamaan puuta luonnonmateriaalina, kuten he tekevät Parkettilattia voi. Todellinen puulattia koostuu melkein kokonaan puusta, joten siitä tulee a luonnollinen ilmapiiri, joka antaa jokaiselle huoneelle jotain tiettyä. Sinun on tehtävä ilman näitä, jos tulet takaisin halvempiin vaihtoehtoihin, kuten muotoilulattiat tai laminaatti: Tässä puun ulkonäkö saavutetaan vain koristepaperin, painetun paperikerroksen avulla.

Mutta ulkonäkö ei yksin tee parkettilattiaa kilpailijoitaan paremmaksi. Toisin kuin vinyylilattiat, se näkyy ympäristöystävällinen lattia, joka koostuu suurelta osin luonnollisista raaka -aineista. Lisäksi voit hioa parkettisi halutulla tavalla saadaksesi sille uuden kiillon – mikä johtaisi väistämättä epämiellyttävään ulkonäköön laminaatin kanssa. Siksi kannattaa sijoittaa korkealaatuiseen aidosta puulattiasta, joka kestää pitkäikäisyytensä ansiosta pitkään tyylikäs tunnelma välittää. Lisäksi modernit parkettilattiat on usein varustettu napsautusjärjestelmällä, jotta ne voivat helposti kilpailla kilpailijoidensa kanssa asennuksen aikana.

Aitojen puulattioiden laatukriteerit: Näin tunnistat ensiluokkaisen parketin

Jokaisella lattiapäällysteellä on useita visuaalisia ja toiminnallisia ominaisuuksia, jotka kertovat sen laadusta. Tämä koskee myös parkettilattioita, minkä vuoksi kannattaa tarkastella tarkemmin sen rakennetta ja valmistusta. Seuraavassa olemme koonneet sinulle joitain ominaisuuksia, joita sinun tulee kiinnittää huomiota parketin ostamiseen:

Vahvuus ja rakenne oikealla kulutuskerroksella

Lattianpäällysteeseen kohdistuva rasitus riippuu suurelta osin sen kulutuskerroksesta, joka sijaitsee yläpuolella. Parketin tapauksessa tämä koostuu kiinteästä puulevystä, joka kohtaa jokapäiväisessä elämässä erilaisia ​​kuormia. Kulutuskerroksen paksuudella on siksi tärkeä rooli kestävyyden kannalta. Korkealaatuisella parkettilattialla voit olla Käytä vähintään 2,5 mm kerrosta odotetaan, että mallit, joissa on 3-4 mm paksu kulutuskerros, ovat vieläkin kestävämpiä.

Toinen laatuominaisuus yläkerroksen yhteydessä on ns. Nämä ovat lisätuotantovaiheita, joiden tarkoituksena on antaa levyille ominainen rakenne. Sisustuksesta riippuen esimerkiksi pehmeät puuosat voidaan poistaa osana harjausprosessia erottuvan ilmeen saavuttamiseksi – tai lankut saavat helpon höyläyksen jännittävä pinta. Reunaviisto on erityinen hienosäätö, jota löytyy erityisesti korkealaatuisista lattioista. Tämä varmistaa, että yksittäisten levyjen välissä näkyy pieniä liitoksia, jolloin syntyy aito ulkonäkö tulee.

parkettilattiat ilman viistettyjä reunoja

Viimeistelyparketti: lankut ilman viistettyjä reunoja

viistetyt reunaparkettilattiat

Laudat, joissa on monipuolinen viiste

Puu lattian valintakriteerinä

Koska parkettilattia on pääosin puuta, tuotannossa käytetty materiaali kertoo paljon tuotteen laadusta. Ensinnäkin käytetyn puun alkuperä on tärkeä – tunnetut valmistajat luottavat paikallisiin lähteisiin ja saavat siis puunsa Euroopan metsistä. Lisäksi erilaiset laatumerkit, kuten Blue Angel tai FSC -merkki, osoittavat, onko materiaali peräisin kestävästä metsätaloudesta. Mutta itse puulaji määrää myös lankkujen luonteen. Tuottajien ja kuluttajien suosituin on tammi, joka yhdistää korkean toimivuuden, visuaalisen monimuotoisuuden ja houkuttelevan hinnan.

Puutyypeille, kuten saksanpähkinälle tai robinialle, joita esiintyy harvemmin luonnossa tai joiden hankinta on monimutkaisempaa, sinun on kaivettava hiukan syvemmälle taskuun – mutta voit myös katsoa sitä yhtä aikaa eksklusiivista tunnelmaa ole iloinen. Tuottaja lupaa erityistä ylellisyyttä Weitzer -parketti sen lattiat ovat kivimäntyä, puulaji, joka on kotoisin tietyiltä Itävallan vuoristoalueilta. Nämä eivät vain inspiroi pehmeällä ulkoasullaan, vaan myös on osoitettu vaikuttavan myönteisesti terveyteen ja hyvinvointiin. Eteeriset öljyt, jotka sisältyvät kivimäntyjen puuhun ja vapautuvat, ovat tästä vastuussa.

Parkettilattiat WP Charisma yksilehtinen kivimänty

Weitzer Parkettin aitoa puulattiaa kivimäntyä

Kaikki riippuu ulkoisista arvoista- suunnittelukysymys

Kuinka paljon yritys panostaa parketinsa valmistukseen, ei näy vain hinnasta. Voit myös käyttää suunnittelua oppaana valitaksesi lattiallesi sopivan lattian. XXL -muotoiset lankut ovat tällä hetkellä muodissa joiden pituus on yli 2 m – ja hyvästä syystä. Koska vain suuret, virheettömät levyt soveltuvat tuotantoon, siksi lopputuote heijastaa erinomaista laatua. Toisaalta, jos haluat säästää hieman ostoksestasi, voit valita pienempiä levyjä.

Nämä ovat yleensä halvempia, mutta teknisellä puolella ne voivat varmasti pysyä suurempien malliensa mukana. Lajittelu antaa myös tietoa uuden lattian laadusta. Tasaisille pinnoille, joissa ei ole halkeamia ja solmuja, valmistajat voivat käyttää vain pientä osaa puun nykyisestä puusta – siksi rauhalliset luokitukset ovat merkki korkealaatuisista aidoista puulattioista.  Toisaalta ne, jotka haluavat maalaismaisen ilmeen ja silmiinpistävät rakenteet, voivat hyötyä halvemmasta hinnasta ostaessaan.

parkettilattiat nahkaiset nojatuolit

Parketin suunnittelu: rauhallinen lajittelu

parkettilattia ottomaanipuffi

Parketin suunnittelu: maalaismainen luokittelu

Parketti ja kestävyys – täydellinen tiimi neljään seinään

Parketti on luonnollinen lattiapäällyste. Siksi valmistajan näkökulmasta on järkevää kohdella ympäristöä huolellisesti, jotta voit käyttää luonnonmateriaaleja pitkällä aikavälillä. Tässä itävaltalainen yritys näyttää itsensä Weitzer -parketti erityisen progressiivinen ja siksi siitä tuli ensimmäinen valmistaja markkinoilla, jolle on myönnetty Greenpeace -merkki.  Tunnettu valmistaja ansaitsi tämän sertifikaatin ostamalla paikallisia resursseja ja käyttämällä uusiutuvaa energiaa. Lisäksi hän ei ole käyttänyt trooppisten metsien puuta useisiin vuosiin ja on sitoutunut säilyttämään Romanian viimeiset aarniometsät. Hänen lattiansa on valmistettu suoraan kestävästi hoidetusta puusta tuotettu paikallisesti Itävallassa on Weitzer Parkettille itsestäänselvyys. Yhtiö osoittaa näin tietä ja esittelee parkettilattiansa ympärille ympäristöystävällisen lattiapäällysteen, joka täyttää jokaisen huoneen ainutlaatuisella ilmapiirillä.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80