Pelaa noppapöytä ja tilaa talolle, joka on täynnä iloa

 leikkipaikka kotona suunnittelu biljardipöytä keittiö kapealla

Integroi tila olohuoneeseen

Mikä on ensimmäinen yhdistys nopan tai pelihuoneen kanssa? Ei varmasti kodin sisustus, eikö? Tämän päivän artikkeli saattaa olla koskettava joillekin ihmisille. Riippumatta siitä, miltä sinusta tuntuu alusta, lupaan sinulle, että tunnet itsesi kosketetuksi lopulta.

Sen sijaan, että keskustelemme aiheista, kuten akryylikahvilapöydästä tai kodin muuntamisesta yhdessä, saattaa olla tervetullut muutos näyttää sinulle Vegasin innoittamia huonekaluja. Tarkoitan suunnittelutyyliä, joka heijastaa Sin Cityä omalla tavallaan. Älä heti ajattele, että tarkoitan tanssilattioita ja diskolamppuja, koska silloin joudun valitettavasti tuottamaan sinulle pettymyksen. Kyse on enemmän kuution muotoisista sohvapöydistä ja huonekaluista … Katsotaanpa näitä?

Erilainen kahvilapöytä

Kun näin ensimmäisen kerran tämän ainutlaatuisen sohvapöydän, hämmästyin siitä, etten ollut koskaan ajatellut mitään vastaavaa. Sen sijaan, että olisin kokenut toisen “modernin” tai “minimalistisen” huonekalun, joka todella tulee esiin uudestaan ​​ja uudestaan, olin kiinnostunut 3D -muodoista ja 60 -luvun pisteistä.

Päätä itse, miten nämä kuutiot luovat ylimääräisen WOW -tekijän ja lisää se jokaiseen alla olevaan olohuoneeseen.

Kuutiopöytiä käytetään myös kahvin juomiseen

Liikkumavaraa kotona luoda sohvapöytä kuten noppaa

Ne teistä, joilla on onni nähdä tällainen kuutionmuotoinen pöytä seuraavan kerran, kun ne myydään autotallissa, eivät varmasti välittäisi ostaa sitä. On mukavaa ostaa uusia huonekaluja, mutta tehokkaimmat ovat ne huonekalut, jotka huokuvat tiettyä karismaa. Tällaisilla huonekaluilla sisustetuilla huoneissa on oma tarinansa.

Joten kun seuraavan kerran lähdet kadulle metsästämään huonekaluja, älä vain etsi uusia huonekaluja. Tulet yllättymään siitä, kuinka paljon rakastettavia kappaleita on.

Nahkainen nojatuoli punaisissa ja mustissa kuutiopöydissä

ideoita pelipöydän ja leikkihuoneen sisustamiseen

Koristeideoita kuutioilla

Suunnitteluideoita kotona kuutioilla

Olen tietoinen siitä, että kuution muotoiset pöydät eivät ole riittävän suuria käytettäväksi ulkokalusteina. Mutta älkäämme katsoko muutamia jännittäviä suunnitteluratkaisuja, jotka yhdistävät nämä puutyöt pyörillä taloon?

Upeat siniset kaihtimet ja heitotyynyt

noppapöytiä ja pelitilaa kotisi sinisten kaihtimien asettamiseksi

Kaksi punaista noppaa olohuoneessa

Leikkihuone- ja kuutiopöydät olohuoneen suunnitteluideoissa

Samat punaiset kuutiot näkyvät monissa muissa kodin asetuksissa ja tulokset ovat huomattavasti erilaisia. Jos vierität yllä olevaan kuvaan, näet, kuinka kuutiot voivat yhtä hyvin toimia olohuoneen keskipisteinä tai yksinkertaisena sivukoristeena. Henkilökohtaisesta tyylistäsi riippuen nämä kuutiot voivat piristää tunnelmaa monin eri tavoin.

Jotkut ei niin yleisiä suunnittelutemppuja

Laatikon ulkopuolinen ajattelu voi viedä sinut pitkälle elämässä. Tämä menee täydellä voimalla talosi sisustamiseen. Katso kolme tapaa käyttää näitä kuutioita eri alueilla.

Sängyn vieressä

Käytä noppapöytiä kotona

Näet tämän Rubikin kuution sängyn alla ja sen vieressä. Olen varma, että lapset rakastavat tätä suurta säilytysastiaa, kuten tämä alla. Siellä voit pitää kaikki lelut ja pesemättömät vaatteet.

Nahkainen jalkatuki

Musta nahka noppapöytä olohuoneessa

Täällä meillä on nahkainen jalkatuki, joka toimii erittäin hyvin vilkkaissa värillisissä olohuoneissa. Kuution innoittamat tyynyt tarjoavat modernin kosketuksen, joka täydentää huoneen mestariteoksia.

Koristele punaisilla aksentteilla

tilaa ja sisustusideoita kotona

Pidätkö noppapelien pelaamisesta? Katso siis punaista kuutiota?

Pelihuoneet näytettäväksi

Kun on niin paljon kuutiomalleja, olisi syntiä olla sisällyttämättä mukavia viihdehuoneita. Alla on joitain suosituimmista valinnoistamme.

Pelihuone viihdepöydällä

leikkihuone, jossa on leikkipaikkapöytä olohuoneessa

Täysi baariasema

ylellinen olohuoneen muotoilu puusta noppapöytäpalkista

Et voi saada täysin varustettua pelihuonetta ilman, että olet asettanut täyden baariaseman. Jos haluat isännöidä vuoden takapotkua, inspiraatiota löytyy yläkerran mökistä.

Ylellinen olohuone, jossa on laajuus

punainen verhoiltu noppapöytä nahkatuolit noppaa

Nauti pelipöydistä kotona

pelin noppapöydät ja leikkihuone huoneistossa

Las Vegasin inspiraatiota

Nahkaiset huonekalut luovat liikkumavaraa olohuoneeseen

Piditkö kuutiokalusteista? Entä tyylikkäät viihdehuoneet? Älä unohda jakaa ajatuksiasi alla!