Pienen keittiön perustaminen – modernit keittiöratkaisut

Tilaa säästävät ratkaisut pieniin keittiöihin

Nykyaikaisissa keittiöissä modernin estetiikan ja älykkään toiminnallisuuden yhdistelmä on erittäin tärkeä. Tätä taipumusta symboloi ripaus minimalistista taikuutta, jonka kokee Elmarin ohut keittiö.

Tämä erittäin älykkäästi valmistettu keittiö on suunniteltu asiakkaiden tarpeita ajatellen.

Se sopii erityisesti pieniin kaupunkiasuntoihin.

Monet keittiöt saavat sinut kaatumaan järjestämättömään ruoanlaittoon. Slimilla kaikki riippuu järjestyksestä, monitoiminnallisuudesta, käytännöllisyydestä ja elinvoimasta!

Keittiön merkittävin ominaisuus on, että se sisältää erittäin uusia tekniikoita, jotka tuovat keittiöstäsi maksimaalisen hyödyn. Laitteet, kuten Easy -pöytä, liukupöytä, Monoblocco -keittiösaari ja taitettava pöytä, auttavat sinua vetämään tarjoilu- ja työskentelyalueet vain silloin, kun niitä tarvitset.

Perusta pieni keittiö

Alkuperäinen Elmar -keittiö sisältää myös laajennettavan ruokapöytäjärjestelmän. Olimme myös erittäin vaikuttuneita dulcimerista, joka katoaa keittiön saarelle, kun et käytä sitä. Keittiön pienet mitat varmistavat myös, että tarvitset hyvin vähän tilaa, jotta voit käyttää sitä tehokkaasti joka päivä.

Keittiössä on ulos liukuvien ja helposti katoavien koriste -elementtien lisäksi myös kelluvia hyllyjä ja piilotettuja kaappeja, jotka toimivat myös kauniina näyttöalueina. Ne on luotu sopimaan hyvin omaan kotisuunnitelmaan.

 Valkoinen keittiölohko

Seinähyllyt – puinen tausta

Futuristinen ja kompakti muotoilu

Taitettava pöytä ruokapöydäksi

Musta lampunvarjostin näyttää tässä silmiinpistävältä

Tekstuurien ja värien sekoitus

Keittiön jakkara kokoontaitettavan pöydän edessä

Sisäänrakennettu keittiökaappi

Ulosvedettävä keittiön työtaso