Pienen makuuhuoneen kalustus: ota haaste vastaan!

ideoita pieneen makuuhuoneeseen

Vinkkejä järjestykseen ja tunnelmaan ahtaassa makuuhuoneessa

Pienen makuuhuoneen järkevä sisustaminen voi olla valtava haaste. Jotta voit järjestää kaapit, lipastot ja sängyn visuaalisesti houkuttelevalta ahtaista olosuhteista huolimatta ja jotta voit nauttia kutsuvasta ilmapiiristä, sinun on hallittava 1 × 1 sisustusratkaisut pieniin huoneisiin.

Näytämme sinulle, kuinka saat kaiken irti näennäisesti ahtaista paikoista käytännöllisillä yksityiskohdilla, oikealla seinävärivalinnalla ja älykkäällä valon käytöllä.

Pienen makuuhuoneen kalustus – tietoa huonekaluista, värivalinnoista ja valotehosteista

Pieni makuuhuone, joka koristaa seinän verhouspuuta

Rakenna oma pääty

Usein pienissä huoneissa ei ole tilaa yöpöydille. Jotta tarvitsematta jäädä ilman tarvittavaa tallennustilaa, ne on rakennettu itse Päädyt täydellinen ratkaisu. Niiden tulee olla samassa tasossa sängyn takana olevan seinän kanssa ja päästä sisään sivulta. Vaikka tyynyt, peitot tai vastaavat voidaan sijoittaa välissä olevaan tilaan, yläpinnalla on tilaa kirjoille, herätyskelloille, lukulampuille ja vastaaville. Samaan aikaan a selkänoja, jotka mahdollistavat mukavan lukemisen tai television katselun. Tällaiset sängynpäädyt voidaan koota nopeasti ja helposti yksinkertaisilla puulevyillä. Projekti, jossa puuta sahataan rautakaupassa sopiviin mittoihin, säästää paljon rahaa.

Vinkkejä huonekaluihin

Onko sängyn alla oleva tila käyttämätön? Sitten on korkea aika käyttää sitä tallennustilana. Itse rakennettu tai ostettu Sängyn laatikot sekä pyörien laatikot, voit tallentaa erilaisia ​​astioita tilan säästämiseksi. Myös itse tehty jalusta on hyödyllinen. Loppujen lopuksi pienissä huoneissa on yleensä paljon tilaa ylöspäin. Lisäkorotus helpottaa laatikoiden, laatikoiden tai muiden järjestelmien järjestämistä sängyn alle. Jos etsit edelleen uutta sänkyä, voit hyötyä vastaavista malleista, jotka hyödyntävät optimaalisesti lattiatilaa integroiduilla laatikoilla. Meillä on esimerkiksi vastaavat vuoteet Makuuhuone luokka verkkokaupasta Naturloft, saksalainen massiivipuukalusteiden vähittäiskauppias. Valikoimasta voit saada ensivaikutelman tai saada lisävinkkejä omaan sänkyyn.

Vaatekaappia valittaessa on olemassa vaihtoehtoja Matta lasinen etuosa erityisen suositeltavaa. Ne näyttävät vähemmän tilaa vieviltä kuin puu tai tummat materiaalit. Jos tilaa on vähän, kannattaa valita liuku- tai liukuovet. Toisin kuin perinteiset ovet, ne eivät vie tilaa kaappia käytettäessä. Jos joudut asentamaan lisäkalusteita sängyn ja kaapin lisäksi, suljetut julkisivut ovat aina parempia kuin avoimet järjestelmät. Jälkimmäinen näyttää sisällöltään nopeasti levottomalta, kun taas suljetut huonekalut luovat rauhallisen kokonaisvaikutelman. Aiheeseen liittyviä muita vinkkejä on tiivistetty Living at Home -lehden online -läsnäolosta. Siellä on fiksu, muun muassa Idea lisää säilytystilaa kuvattu: “Vaihtoehto klassiselle kaapille: Liukuovet Asenna lattian ja katon väliin ja aseta yksinkertainen, huoneen korkea hylly sen taakse. “

Käytä värejä oikein

Värit vaikuttavat konkreettisesti mielialaamme. Samalla ne vaikuttavat visuaalisesti huoneen kokoon. Vaikka tummat värit, kuten punainen, saavat asuintilat näyttämään pienemmiltä ja ahtaammilta, vaaleat keltaiset tai beige -sävyt sopivat paremmin pieniin huoneisiin. Makuuhuoneessa yksilöllinen väri on kuitenkin ratkaiseva. Vaalea sininen sävy on ihanteellinen valinta pieniin ja samalla erittäin valoisiin huoneisiin. Väri säteilee tasapainoa, rauhaa ja rentoutumista ja rikastuttaa makuuhuoneen tunnelmaa positiivisella tavalla. Jos et pidä sinisestä tai mieluummin tummasta väristä makuutilaasi, sinun pitäisi rajoittua yhteen seinään. Tämän avulla voit luoda tietoisen kontrastin ilman, että huone ylikuormittuu. Lisäksi keskity vaaleisiin huonekaluihin tumman seinän värin kompensoimiseksi. Erilaiset maanväriset sävyt vaaleassa versiossa sopivat hyvin myös makuuhuoneeseen.

Sisusta pieni makuuhuone Valitse väripaletti Maalaa seinät

Muita vinkkejä seinien suunnitteluun yhdellä silmäyksellä:

  • sapluuna: Välkkyviä ja värikkäitä tapetteja kuvioilla tulee välttää pienissä huoneissa. Ne saavat huoneet näyttämään vielä pienemmiltä. Sama koskee rakenteellisia seinätyyppejä, kuten sienitekniikoita. Jos haluat dynaamisia aksentteja, rajoita kuvioiden ja tekstuurien käyttöä yhteen seinään tai pieneen osaan.
  • Raidat: Makuuhuoneissa, joissa on viisto katto tai yleensä matala huone, pystysuoria raitoja seinällä voidaan käyttää erityisesti optiseen venytykseen. Ne saavat huoneet näyttämään korkeammilta. Jos huone on erittäin korkea, vaakasuorat raidat luovat heikomman vaikutelman.
  • harmonia: Riippumatta siitä, maalaatko seinät väreillä vai et – jos lisävarusteet, kuten kukkaruukut, tekstiilit tai verhot, sopivat toistensa väreihin, pieni makuuhuone näyttää rauhallisemmalta ja samalla tilavammalta. Kontrastien kanssa ei kuitenkaan saa olla enempää kuin kaksi pääväriä, koska muuten se voi johtaa kaoottiseen sotkuun. On parasta pitää kiinni yhdestä väriperheestä värin sovituksen suhteen.

perustaa pienen makuuhuoneen seinän keltaiset portaat

Seuraava video antaa inspiraatiota makuuhuoneiden värien valitsemiseen:

Valotehoste – paras tunnelma dynaamisen konseptin ansiosta

Valo on erittäin tehokas työkalu pienille makuuhuoneille upean ulkonäön ja syvyyden lisäämiseksi. Ihannetapauksessa makuuhuoneeseen asennetaan useita eri kirkkausasteisia lamppuja. Tasaisen jakautumisen ansiosta valaistus on rauhallinen. Lämpimät valkoiset lamput suositellaan, koska ne edistävät harmonista ilmapiiriä. Käytä LED -muunnelmia, ne ovat erittäin taloudellisia ja pitkäikäisiä. Vaikka kattovalaisin tarjoaa tarvittavan perusvalaistuksen, kattovalot venyttävät matalia huoneita ylöspäin. Pisteitä ja kiristyslamppuja käytetään yksittäisten huonekalujen tai koriste -esineiden lavastamiseen. Huomaamattomat seinävalaisimet tuovat lisävaloa ja saavat huoneet näyttämään korkeammilta. Himmennettävillä lampuilla voit säätää valon voimakkuuden mielialaasi ja käyttää haluamaasi valaistusta kaikissa tilanteissa. Aseta yksi sopivaan paikkaan epäsuora valonlähde. Täällä valoa ei lähetetä valikoivasti, vaan se jakautuu hyvin runsaasti huoneeseen. Lähde ei ole suoraan tunnistettavissa ja tunnelma pyöristetään erittäin miellyttävästi.

Pieni makuuhuone asetetaan yhteensopiviin huonekaluvalot ja valot

Johtopäätös

Pienet makuuhuoneet on tehty esteettisesti miellyttäviksi oikealla lähestymistavalla. Toimivalla sisustuksella, oikeilla väreillä ja tunnelmallisella valaistuksella voit luoda kodikkaan tilan rentoutumiseen. Jos tarvitset lisää ehdotuksia, tutustu artikkeliin “Hyviä vinkkejä pienen makuuhuoneen sisustamiseen”.

* Kuvien lähde www.pexels.com:

Kuva 2 + Kuva 5 – jaymantri.com,

Kuva 3 – kaboompics.com

Kuva 4 – www.lifeofpix.com


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80