Shaker -huonekalut edustavat yksinkertaisuutta, toimivuutta ja estetiikkaa

ravistinkalusteet yksinkertaiset keittiökalusteet vaaleanpunainen senkki

Tutustu Shaker -huonekaluihin

 Shaker -huonekalut edustavat yksinkertaisuutta, toimivuutta ja estetiikkaa. Jotta ymmärtäisimme oikein sen takana olevan filosofian, meidän pitäisi ensin tietää, keitä Shakerit todella olivat. Nämä ovat 1700 -luvun protestanttisen vapaan kirkon kannattajia, jotka tulivat Englannista ja muuttivat myöhemmin Yhdysvaltoihin.

He elivät ehdottoman siveellisen elämän ja uskoivat yksinkertaisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Tämä selittää koristeiden ja koristeiden välttämisen tyypillisessä Shaker -sisustuksessa. Tämä näyttää melko maalaismaiselta ja karkealta. Ei ole nähtävissä ylimääräisiä elementtejä, jotka voisivat häiritä työtä ja omistautumista.

Aito Shaker -keittiö

shaker huonekalut lifestyle sisustus

Shaker -tyyli auttaa aina säilyttämään rauhallisuuden, selkeyden ja perspektiivin. Tämän tyylinen sisustus ei ole missään nimessä tylsä ​​ja kylmä. Mutta päinvastoin. Huoneet näyttävät suuremmilta ja täynnä valoa. Shaker -huonekalut antavat tunnelmaan verratonta viihtyisyyttä ja mukavuutta.

Suurin osa ravistelijoista oli puuseppiä. Aluksi teit huonekaluja vain omiin tarpeisiisi. Pian heidän korkealaatuiset huonekalunsa saivat kuitenkin valtakunnallisen hyväksynnän. Heidän keinutuolit olivat erityisen suosittuja ja suosittuja. Pian Shakerin kirvesmiehen työpajat muuttuivat huonekalutehtaiksi, joissa tehtiin sarjatuotantoa. Nykyään alkuperäisiä Shaker -huonekaluja löytyy hyvin harvoin, ja ne ovat enemmän keräilyesineitä, joista tuskin pystyt maksamaan. Tietenkin tehdään monia kopioita. Mitä tapahtui itse ravistelijoille? Valitettavasti kolme perävaunua lukuun ottamatta ne ovat jo kuolleet sukupuuttoon.

Shaker -tyyli rajoittuu nuhjuiseen tyyliin

ravistin huonekalut ruokapöytä nuhjuiset tyylikkäät tuolit retro

Entä värit?

Kerma, kyyhkysininen ja harmaa vihreä ovat joitain sävyjä, joita löytyy useimmiten ravistimen sisustuksesta. Nämä värit heijastavat valoa ja luovat iloisen tunnelman huoneeseen. Usein se yhdistetään luonnonpuun kanssa. Tekstiilit, kuten punaiset ruudulliset puuvillaverhot ja koristetyynyt, tarjoavat yleensä värin aksentteja. Tietenkin valkoinen ja harmaa ovat myös erittäin suosittuja, varsinkin kun on kyse Shaker -huonekalujen nykyaikaisemmasta tulkinnasta.

Hienostuneet kylpyhuonekalusteet ja shaker -jälkimaku

ravistin huonekalut alaosa valkoinen moderni

Lattian ja seinän suunnittelu

Tässä pätee edelleen sääntö – toiminnallinen yksinkertaisuus. Ennen kaikkea puulattiat ja karkea ulkonäköön tarkoitettu parketti ovat erittäin suositeltavia Shaker -tyyliseen sisustukseen. Niiden tekstuurit sopivat täydellisesti Shaker -huonekaluihin. Seinät kannattaa pitää yksivärisinä. Kirkkaita värejä ja kuvioita? Ei mitään. Se olisi liikaa häiriötekijää todelliselle ravistelijalle.

Oliivinvihreä on toinen sopiva väri shakerisi sisustukseen

shaker -huonekalut makuuhuoneen sisustus massiivipuuta

Kodintekstiilit

Kuten voit jo arvata, luonnonmateriaalit ovat tässä erityisen tärkeitä – puuvilla, silkki, villa ja pellava. Tässä ei pelkästään ulkonäöllä, vaan ennen kaikkea haptikoilla ole ratkaiseva rooli.

Shakerin sisustussuunnitteluun sovelletaan periaatteessa seuraavaa: pysy luonnollisena, mutkattomana ja vaatimattomana. Shaker -huonekalut ja tämä sisustustyyli yleensä voivat auttaa löytämään enemmän rauhaa ja tasapainoa suurkaupungin kiireiseen arkeen. Ei ihme, että Shaker Lifestyle on jälleen nousussa ja siitä on tulossa yhä suositumpi. Se kunnioittaa paluuta luontoon ja todellisiin inhimillisiin arvoihin, jotka joskus unohdamme.

Luonnonpuuta ei vain maalata neutraalilla värillä, vaan myös vain öljytään

ravistin huonekalut ruokapöytä tuolit takka ruokailuhuone

Väririskejä voidaan tietysti luoda siellä täällä

shaker huonekalut kodikas keittiö harmaa sävyjä

Vaatimattomuus ja yksinkertaisuus kaikissa yksityiskohdissa

ravistin huonekalut keittiövälineet

Tumman puun vivahteita ripaus luksusta

ravistin huonekalut keittiö suunnittelu tumma puu ylellisyyttä

Tai pikemminkin maalaismainen vaalealla puulla

ravistin huonekalut keittiökalusteet sisustus

Yksinkertaisuus ei tietenkään saa vaarantaa ergonomiaa ja toimivuutta

shaker huonekalut lifestyle keittiö suunnittelu

Kokeile mitattua tyylien yhdistelmää

shaker huonekalut moderni keittiö keittiö saari teollisuus riippuvalaisimet

Tyypillinen vaahterapuusta valmistettu pylvässänky

ravistinkalusteet makuuhuone pylvässänky yksinkertainen muotoilu

Karkea puuraaka antaa Shaker -huonekaluille vielä karkeamman ja maalaismaisen sävyn

ravistin huonekalut olohuone nojatuoli sohvapöytä takka