Skandinaavinen sisustus Lagom -tyyliin: Ruotsin viimeisin elävä suuntaus

Skandinavian huonekalujen viimeisin elävä trendi on nimeltään Lagom. Hyggeä koskevan suuren hypetyksen jälkeen on nyt ruotsalaisen elämänasennon vuoro saada kutsu omiin neljään seinään. Ja se on erittäin suositeltavaa, koska kyse on itse asiassa ruotsalaisesta tavasta elää rennosti ja tasapainoisesti. Tiedetään, että ruotsalaiset ovat maailman onnellisimpia ihmisiä ja ovat jo kauan sitten osoittaneet, että heitä tulisi seurata roolimalliksi.

Skandinavian kalusteet Lagomiin perustuen

Sana lagom itsessään tarkoittaa karkeasti: “ei liikaa, ei liian vähän, mutta juuri oikein”. Kultaisen keskitien löytäminen ei tietenkään ole täysin uusi käsite elämästä. Aristoteles puhui siitä jo ja Buddha esitti sen niin kauniisti maailmankuulussa sanonnassaan: ”Jos kiristät narua liikaa, se katkeaa. Jos kiristät sitä liian heikosti, et voi pelata sillä. “

Todella integroida tämä elämäntapa kaikkiin elämänaloihin, mutta toistaiseksi vain harvat ovat onnistuneet. Lagomilla sinulla on nyt paremmat mahdollisuudet tehdä se. Nykyään olemme pääasiassa kiinnostuneita tähän elävään suuntaukseen perustuvista skandinaavisista kalusteista. Mitkä ovat Lagomin perusominaisuudet ja miten ne voidaan toteuttaa tyylikkäässä, rennossa ympäristössä kotona.

Skandinaaviset kalusteet, joissa on optimaalinen hyvänolon tekijä

skandinaavinen sisustus olohuone ideoita lagom

5 perussääntöä Lagom -sisustustyylille

Skandinaavisille kalusteille on yleensä ominaista joitakin perusominaisuuksia, jotka on säilytettävä mahdollisimman suuressa määrin. Koska tämä on ainoa tapa saavuttaa suurin vaikutus. Seuraavilla riveillä saat tietää, mitkä ovat Lagomin viisi perussääntöä.

# 1 siisteys ja puhtaus

Hyvä järjestys ja hygienia ovat menestyvän kotitalouden perusta ja lopputulos. Koska tämä on ainoa tapa saada aina täydellinen yleiskuva ja samalla viettää paljon vähemmän aikaa siivoamiseen ja siivoamiseen. Lagomin tapauksessa tämä periaate on siis kaikkien muiden perusta. Voit lukea tehokkaasta ja kestävästä siivoamisesta artikkelista Konmari -menetelmästä.

Hyvä järjestys takaa paremman yleiskuvan elämästä

Skandinaaviset kalusteet vaaleat puuvalkoiset seinät

# 2 Tasapaino ja harmonia

Jotta voisimme tuntea olonsa hyväksi ja onnelliseksi pitkällä aikavälillä, tärkeintä on tuntea sisäinen tasapaino ja saavuttaa tämä kaikilla elämänaloilla. Tämä voidaan saavuttaa elämällä orgaanisilla muodoilla ja selkeillä linjoilla sekä täydellisesti sovitetulla valaistuksella. Mikään ei voi olla liikaa tai liian vähän. Intuitiivinen rauhallisuus ja pidättyvyys ovat tässä hyödyllisiä tuloksia.

Sisätilan symmetria tuo enemmän harmoniaa sen kanssa

ideoita skandinaaviseen sisustukseen

# 3 Luonnolliset materiaalit ja neutraalit värit

Tietenkin myös käytetyt värit ja materiaalit edistävät haluttua harmoniaa. Villa, pellava ja silkki ovat erityisen suosittuja skandinaavisissa kalusteissa, ja monet pitävät niitä suosikkina. Vaaleaa puuta, rottinkia ja kiveä käytetään myös laajalti Lagomin elävässä trendissä. Parhaat sävyt ovat neutraalit ja maanläheiset. Ennen kaikkea valkoinen, kerma, ruskea, tummanruskea ja harmaa kaikissa vivahteissaan ovat skandinaavisen elämän suosituimpia.

Lopullinen Lagom -elämyskokemus

skandinaavinen sisustus olohuone ideoita lagom tyyli

# 4 Optimaalinen toimivuus

Huonekalut ja kodin tarvikkeet ovat optimaalisesti toimivia Skandinavian Lagomissa, koska niiden pitäisi olla hyödyllisiä ihmisille ja helpottaa heidän elämäänsä. Liialliset koriste -elementit tai epätavalliset mallit ovat yksinkertaisesti poissa. Aliarviointi ja toimivuus ovat korkealla listalla. Tällöin joistakin ensisilmäyksellä huomaamattomista huonekaluista tulee sisustuksen kohokohtia.

Hyvä esimerkki tästä on tämä harmaa retro -nojatuoli

Skandinaavinen sisustustrendi harmaa

# 5 kestävyys ja oikeudenmukaisuus

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tai itse asiassa ensinnäkin, Lagomin sisustustyyli perustuu kestävään ajattelutapaan, ei vain ekologisesta vaan myös sosiaalisesta näkökulmasta. Huonekalujen ja kodin tarvikkeiden tulee olla peräisin sertifioiduista orgaanisista materiaaleista ja niillä on käytävä kauppaa. DIY -projektit, kierrätys ja kierrätys ovat myös erittäin suosittuja skandinaavisten Lagom -tyylisten huonekalujen kanssa.

Kun ostat, ota aina huomioon vastaava laatumerkki

Skandinaaviset kalusteet luonnonmateriaaleista

Johtopäätös

Keskinkertaisuuden löytäminen ei ole aina helppoa. Mitä tulee elämiseen, tämä on ehdottomasti mahdollista uusimman asumistrendin, Lagomin, kanssa. Monet ovat jo pitkään pitäneet tämän tyylin skandinaavisista kalusteista ja tarjoavat enemmän mukavuutta ja harmoniaa taloissa ja huoneistoissa. On jopa jo Lagom -lehti ja Ikeassa on myös lukuisia ehdotuksia ja käytännön vinkkejä “Live Lagom” -projektissaan. Kutsu myös suosittu trendi kotiisi ja nauti tasapainoisesta elämästä, joka takaa enemmän sisäistä rauhaa elämässäsi.

Freshideenin toimittaja toivottaa hauskaa perustamista!

Skandinaavinen sisustus lagom olohuoneessa

Skandinaaviseen tyyliin luonnollista keveyttä

skandinaavinen sisustus langom diy huonekalut

Hyvän olon keidas harmaalla

Skandinaaviset kalusteet harmailla sävyillä

Muutama hienovarainen värikorostus lisää raikkautta huoneessa

Skandinaaviset kalusteet vaaleilla väreillä

tyylikäs skandinaavinen sisustus olohuoneessa

Ideoita skandinaavisesti sisustetusta olohuoneen ruokasalista

Mustavalkoiset raidat ovat täällä klassikko

Skandinaavinen sisustus raidalliset tekstiilit mustavalkoisia

Skandinaavinen sisustus, jossa on verhoiltu sohva ja pyöreät sohvapöydät

Skandinaaviset kalusteet Täydennä keittiö

Aivan kuten neulotut pussit ja pehmoiset peitot

pieni skandinaavinen sisustus

skandinaavinen sisustus lagom -tyyliin

Skandinaavinen sisustus olohuoneessa

Skandinaaviset sisustuskalusteet, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista

Muutama skandinaaviseen tyyliin kuuluva suunnittelija tekee loput täältä

skandinaavinen sisustus suunnittelukalusteet luonnonmateriaalit

Skandinaavinen sisustus DIY -kodin lisävarusteilla

skandinaavinen sisustus olohuoneen polkupyörän seinäkoriste

skandinaavinen sisustus seinäpeili nahkasohva pyöreä sohvapöytä

Skandinaavisesti sisustettu olohuone ja makuuhuone

Värien iloa ei tietenkään paheksuta

Skandinaavinen sisustus olohuone valmis

DIY -projektit ovat aina tervetulleita Lagom living -trendiin

skandinaavinen sisustus valkoinen seinähylly ja tumma seinä