Suunnittele ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiöt tyylillä ja luokalla

ylellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiön baarituolin riippuvalaisin pesuallas

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiö sopii vaativimpaankin makuun

Äskettäin on sanottu, että ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet ovat matkalla ulos. Onko se totta? En osaa sanoa varmuudella, mutta mitä siitä Keittiö ruostumatonta terästä loppu?

En ole varma mitä ajatella siitä?

Ehkä muutamat kuvat täällä auttavat sinua ajattelemaan kaiken ja ehkä rakastut tähän keittiökaappiin.

Perinteinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiö

Voisitko kuvitella tämän keittiön valkoisella viimeistelyllä huolimatta siitä, että sen perinteiset jalat ja jopa tynnyrinapit ovat täysin moderneja? Ruostumaton teräs antaa perinteiselle ilmeelle hyvin nykyaikaisen luonteen.

Keittiön suunnittelu tyylikkäästi ja mukavasti

ruostumaton teräs keittiö keittiö saari deco ideoita kukkaruukku

On helppo unohtaa se tosiasia, että tämä keittiö on täynnä ruostumatonta terästä. Yksityiskohdat katossa ja yläkaapissa ovat paljon perinteisempiä, mutta keittiö on saavuttamassa 21. vuosisadan, kun katsomme työtasoja ja alakaappeja. Ne on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sopivat erinomaisesti perinteisten kappaleiden kanssa.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit ovat hyvin merkittyjä perinteisissä keittiöissä

ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiöriippuvalaisimet upottavat hedelmäpullot

Toinen esimerkki peruskaappien suuresta käytöstä perinteisessä keittiössä löytyy täältä. Ruostumatonta terästä on saatavana paljon vähemmän, mutta yhdessä keittiössä jaettujen värillisten aksenttien kanssa ne luovat vahvan vaikutelman. Näitä löytyy esimerkiksi takaseinästä ja ovien lasista. Saaren harmaa hitsaa harmaat aksentit yhteen erittäin kauniilla tavalla.

ruostumattomasta teräksestä valmistettu liesituuletin keittiökaappipannu

Ei ole epäilystäkään siitä, että keittiö on upea. Perinteinen ja moderni sekoittuvat saumattomasti. Keski -ruoanlaittoalue näyttää kuuluvan ammattikeittiöön. Tulos: keittiö näyttää reiältä, kuin keittiö keittiössä. Jopa kaapin vetimet vastaavat kiukaan vetoa. Se on vain loistava.

Koostumus ruostumatonta terästä ja puuta

ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiökeittiö puinen riippuvalaisin

Nykyaikaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiöt

Ruostumaton teräs on kaikkea muuta kuin synkkä. Alla olevat huoneet osoittavat, että keittiön peittäminen on todella hyvä idea. Tässä keittiössä ei ole harmaata säilytystilaa, mutta liesi nupit ulkonevat ja elävöittävät ruostumatonta terästä. Korkeammat kaapit, joissa on lasiovet, avaavat huoneen ja saavat sen näyttämään kirkkaammalta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiö, jossa läpinäkyvät kaapin ovet

ruostumattomasta teräksestä valmistettu liesituuletin keittiökaapin työtaso

Tämä on varmasti yksi kevyimmistä, ilmavimmista keittiöalueista, joita olen koskaan nähnyt. Et voi kuvitella, että ruoanlaitto tapahtuu tällä alueella. Valkoisen, ruostumattoman teräksen ja luonnonvalkoisen sekoitus on erittäin virkistävä ja seinäyksiköiden kirkkaus saa katon näyttämään entistä korkeammalta.

Suunnittele kevyt, ilmava keittiö

ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiö keittiösaari baarijakkara pullot

Jotenkin et ole unohtanut seinäyksiköitä tässä suuressa ja erittäin modernissa huoneessa. Minusta on myös kiehtovaa, kuinka monta eri materiaalia on käytetty tässä huoneessa.

Kiviseinät antavat keittiölle täydellisen kiillon ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaapit ja pinnat lisäävät glamouria.

Moderni ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiö, jossa kiviseinät

ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruokapöydän puutuolit

Harjattu teräs takaa virkistävän ilmeen keittiössä, joka näyttää lähes valkoiselta kiillon vuoksi. Tämän suunnittelun kauneus on hienovarainen sekoitus materiaaleja. Puiset kaapit näyttävät melkein hieman paikaltaan, kunnes näet suuren ruokakomero vasemmalla. Kaikki tuntuu sulautuvan yhteen.

Sekoitetut materiaalit ovat tehokkaita

sisäänrakennettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiön pesuallas

Ruostumattoman teräksen ja luonnonpuun sekoittaminen on lähes vaivatonta, koska marmorin vihreät sävyt sopivat siihen hyvin. Hauskaa: kattokruunu tuo niin paljon uutta raikkautta tähän muuten erittäin vakavaan huoneeseen.

Marmorinen pinta

ruostumaton teräs keittiö ruokapöytä keittiö baari

Moderni keittiö ruostumattomasta teräksestä

Erittäin korkeat katot, puiset kauhat ja erittäin yksinkertaiset valot yhdessä muodostavat viileän keittiön tässä talossa. Koko seinän yksinkertaisuus yksinkertaisella kellolla on todella ihana. Olisi odotettavissa paljon enemmän seinäyksiköitä paikoissa, joissa ikkunat ovat.

Huomasitko maan? Betoni ei ole koskaan näyttänyt näin hyvältä!

Keittiön suunnittelu yksinkertaisilla linjoilla

ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiö ruokapöytä puu riippuvalaisimet deco -ideoita

Huone täällä on enemmän kuin viileä, enkä voi kuvitella tätä keittiötä millään muulla materiaalilla kuin ruostumattomalla teräksellä. Rakastan kontrastia mustaksi maalattujen ikkunoiden ja valon kanssa. Keittiön saari näyttää kelluvan huoneen keskellä ja avoimet hyllyt auttavat varmasti.

Erittäin kirkas ja mustat reunat

ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiön pöydän säilytysikkuna

Paljastetut tiilet ja ruostumaton teräs, mitä olisimme ajatelleet? Huomaatko, että täällä on enemmän kuin viisi eri pintaa? Mutta joskus kaikki yhdistyy ja toimii vain upeasti. Esillä olevat tiilet ovat erittäin hyvä idea, ja se on varmasti totta keittiössä.

Paljaat tiilet varmistavat yksinkertaisuuden

ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittiön jääkaappi kukkaruukku

Ylimmän kerroksen keittiö on yksinkertainen ja kaunis. Käytettyjen materiaalien yksinkertaisuus tekee upeasta yhdistelmästä ja koko tila pyörii tyylikkään keittiön ympärillä. Paljaammat tiilet, vaikka tällä kertaa maalattu valkoiseksi, toimivat myös kauniisti toteutettuna taustana.

Valkoinen keittiö eri materiaaliyhdistelmistä

ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiöportaat istuinalueen hyllyt

Toivon, että olet inspiroinut nämä keittiöt ja vakuuttanut sinut siitä, että ruostumaton teräs ei ole vain osa ravintolakeittiöitä, vaan se toimisi myös kotonasi!