Tee uutta vanhasta: Kuinka antaa kotillesi uusi kiilto

Oman kodin sisustaminen on pitkäaikainen investointi. Mutta vaikka huonekalut ja kodin tarvikkeet kestävät useita vuosikymmeniä, pienet muutokset voivat olla hyväksi sielulle. Oletko saanut tarpeeksesi omasta laitoksestasi ja kaipaatko muutosta? Seuraavassa artikkelissa näytämme sinulle, kuinka voit tuoda raitista ilmaa muutamalla yksinkertaisella vaiheella.

olohuone-2174575_1280

Lähde: Erika Wittlieb, 10. toukokuuta 2021

https://pixabay.com/de/photos/wohnzimmer-sofa-stuhl-tisch-2174575/

Tottumus rakastaa tai ei?

Koronapandemian vuoksi olemme joutuneet viettämään suurimman osan arjesta sisätiloissa yli vuoden ajan. Aluksi monet ihmiset olivat vielä iloisia pakotetusta kotiarestista, mutta nyt määrätty eristys aiheuttaa vain turhautumista. Vankila on nopeasti kehittynyt kotiturvasta, hyvinvoinnin keidas ja yksityinen paratiisi. Sisustus, jota muutama kuukausi sitten tarkasteltiin hyväksyvästi ja ylpeänä, on nyt yksitoikkoinen ja tylsä. Jos huomaat myös nämä tunteet, on aika vaihtaa maisemaa.

olohuone-2583032_1280

Lähde: StockSnap

https://pixabay.com/de/photos/wohnzimmer-haus-innenraum-design-2583032/

Perhonen vaikutus: pienet muutokset, suuri vaikutus

Kanssa uusiminen omasta kodistasi liittyvät korkeat kustannukset ja intensiivinen työtaakka. Tämä on väärin! Koska suuria asioita voidaan saavuttaa vain muutamalla yksinkertaisella askeleella. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse palkata sisustussuunnittelijaa ja aloittaa laajaa projektia. Voit ryhtyä itse töihin ja luoda täysin uuden elinympäristön pienellä budjetilla ja muutamalla muutoksella.

Aseta visuaalisia aksentteja

Koristeella on suuri rooli. Heidän avullaan on mahdollista vaikuttaa huoneen tunnelmaan ja sisustustyyliin. Hanki yleiskatsaus nykyisistä koriste -elementeistäsi ja lajittele kappaleet, jotka ovat kauan sitten vanhentuneet. Kun valitset uusia kohteita, varmista, että ne ovat ajattomia, mutta silti kiinnittävät huomiota.

Erityisesti kynttilät lisäävät huoneen viihtyisyyttä ja kutsuvat sinut viettämään rentouttavia iltoja sohvalla. Ennen kaikkea ainutlaatuiset tuoksukynttilät lasissa, tuo miellyttävän tuoksun ja luo hyvän mielen. Koska tuoksukynttilöitä on nyt saatavana eri väreissä ja muodoissa, ne sopeutuvat myös sisustustyyliin ja integroituvat optimaalisesti huoneeseen.

kynttilä-5047192_1280

Lähde: Sam_92120

https://pixabay.com/de/photos/kerze-kerzen-duftkerze-duftkerzen-5047192/

Seinän väriä on myös mahdollista muuttaa. Aiemmin painopiste oli pääasiassa steriilissä valkoisessa, mutta nykyään painopiste on enemmän väreissä. Se ei tarkoita sitä olohuone tulee maalata kanariankeltaiseksi tai violetiksi. Valitse seinäseinä ja väritä se miellyttävällä, rauhoittavalla sävyllä. Huonekalut ja tarvikkeet erottuvat erityisen selvästi ja korostavat visuaalisesti.

Kierrätys vaihtamisen sijaan

Epäilemättä myös huonekalut vaikuttavat suuresti asuinympäristöön. Vanhanaikaiset komerot, haalistuneet lipastot ja ruma pöydät voidaan modernisoida muutamalla vinkillä. Anna huonekaluille uusi maalikerros ja käytä hienoja kaappi- ja laatikkovipuja luodaksesi suuren vaikutuksen. On myös mahdollista järjestää huonekalut uudelleen.

koti-1438326_1280

Lähde: Mikes Photography

https://pixabay.com/de/photos/home-innenraum-zimmer-haus-möbel-1438326/

Toinen vaihtoehto on työskennellä poikkeuksellisten tekstiilien kanssa. Pehmusta tyynyt ja vaihda tuolien verhoilu. Erilaiset kankaat, värit ja kuviot loitsuttavat sinut ja takaavat harmonian ja mukavuuden.

Huoneen täyttäminen elämällä

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kasveja ei tietenkään pitäisi puuttua kotoa. Ne tuovat väriä pimeisiin huoneisiin ja vaikuttavat myös myönteisesti terveyteen. Koska ne kykenevät sitomaan epäpuhtauksia ja rikastamaan huoneilmaa hapella. Värikkään kasvisvalikoiman avulla voit tuoda elämääsi ja monimuotoisuutta kotiisi. Varmista, että vaihdat paitsi kukkien ja kasvien värejä myös asentoa. Aseta kukkaruukut lattialle, pöydälle ja ikkunalaudalle ja muista ripustaa upeita näytteitä kattoon. Tämä löysentää huoneen kuvaa ja tuo iloa jokapäiväiseen elämään.

tuoli-5727263_1280

Lähde: Zandria Ross

https://pixabay.com/de/photos/stuhl-home-zimmer-pflanze-ivy-5727263/