Toimistotuolit on valittava erittäin huolellisesti!

Jokainen, jolla on toimistotyö, voi arvioida oikein selkäkipujen haitat … ja heidän pitäisi todella odottaa niitä! Koska me kaikki tiedämme sen: Pitkä istuminen ei ole hyvä! Selkäkipu ja huono asento ovat yleisiä monille, jotka viettävät päivittäin tunteja toimistossa tai tietokoneen edessä kotona. Siksi se osoittautuu tarpeelliseksi: Virheellinen istuminen on estettävä ja oikeasta istumisesta tulee tottumus! Joten jos pidät erittäin tärkeänä tervettä selkää, sinun on tehtävä tietoinen ja tietoinen valinta työtuolin suhteen. Jos aihe kiinnostaa ja kiinnostaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Koska nykyään oikean työtuolin valinta siirtyy valokeilaan: Ei ole helppoa yhdistää henkilökohtaisia ​​tarpeita, ergonomiaa ja muotoilua yhden nimittäjän alle ja valita oikea työtuoli.

työtuolit moderni työtuoli raikkaassa värissä

Meillä kaikilla on henkilökohtaiset istuinvaatimukset, mutta ergonomisesti istuminen työpaikalla on välttämätöntä. Pidemmät työajat tekevät dynaamisesta istumisesta välttämättömän. Jos vietät koko työpäivän istuen, luotat korkealaatuisiin tuotteisiin. Laatu ja istumismukavuus ovat johtavia kriteerejä, mutta kaunis muotoilu on myös toivottavaa. Jos luotat työhyvinvointiin, voit mukavat työtuolit Büromöbel Mülleriltä ostaa. Koska ne yhdistävät anatomisen mukavuuden, toiminnallisen laadun ja modernin muotoilun yhdessä.

toimistotuolit musta työtuoli

Moderni muotoilu useissa versioissa

Tietenkin työtuoli ei tulisi valita vain ergonomisten vaatimusten perusteella vaan myös visuaalisten kriteerien perusteella. Molemmat on kuitenkin yhdistetty moderneihin työtuoleihin ainutlaatuisessa suunnittelussa. Nykyaikaiset tuolit, joissa on erityiset mekanismit, säädetään yksilöllisesti kehon koon ja painon mukaan. Istuimen korkeus ei ole tärkeä. Nykyään voit jopa suunnitella oman työtuolin. Se on erittäin helppoa konfiguraattorin kanssa! Säädettävät selkänojat, yksilöllisesti säädettävät käsinojat tai runsas pääntuki on yhdistettävä henkilökohtaisten toiveiden ja mieltymysten mukaan.

Klassinen työtuoli, kääntyvä tuoli tai erittäin toimiva työtuoli? Mikä niistä sopisi parhaiten muiden toimistokalusteiden kanssa? Tai ehkä ns. Johtotuoli sopii sinulle? Nämä nahkatuolit takaavat maksimaalisen mukavuuden ja tulevat eri väreissä.

työtuolit mukavuus ja kaunis muotoilu

Miksi ergonomia on niin suosittu työpaikalla??

Terveellinen istuma -asento työpaikalla on tärkeä asia nykyään. Nykyaikaiset ja ergonomiset työtuolit auttavat sinua tuntemaan olosi mukavaksi istuessasi pitkään toimistossa tai kotitoimistossa. Väärää istumista on joka tapauksessa vältettävä! On tunnettua, että epämukavalla tuolilla istuminen on haitallista terveydellesi. Valituksia on monenlaisia.Jos istuma -asentoa ei vaihdeta usein, nikamavälilevyt korostuvat. Pitkäaikainen istuminen myös heikentää selän vakauttavia ydinlihaksia, koska istuessasi nämä lihakset jännittyvät väärin. Ergonomiset tuolit vahvistavat selkää. Tällä tavoin voidaan välttää levyongelmat ja jännitys, jotka ovat mahdollisia seurauksia pitkästä istumisesta.

Toimistotuolien valinta oikein

Siksi ihmiset puhuvat nykyään paljon dynaamisesta istumisesta työpaikalla. Jos pidät siitä kiinni, vältät pitkällä aikavälillä kaikenlaisia ​​selkäkipuja.Dynaaminen istuminen perustuu siihen, että istuminen, seisominen ja kävely vaihtelevat jatkuvasti. Dynaamiset kääntyvät nojatuolit dynaamiseen istumiseen ovat erityisen suosittuja toimistossa. Kyky nojata hieman eteenpäin ja nojata mukavasti taakse ovat myös tärkeitä edellytyksiä terveelle istuma -asennolle. Ergonomiset tuolit tarjoavat sen.

Mitä muuta sinun pitäisi ottaa huomioon valitessasi työtuolia: Toimistossa tai kotitoimistossa sinun pitäisi nauttia mukavasta istumisesta jopa kuukausien ja vuosien jälkeen. Pitkä istumisaika ei saisi vaikuttaa mukavuuteen.

Toimistotuoli

Useiden tuntien istuminen on epäterveellistä ja sitä on vältettävä! Luo mukava työilmapiiri, jotta voit tuntea olosi mukavaksi koko työpäivän ajan! Kiinnitä huomiota työtuolin laatuun ja lisälaitteisiin! Markkinoilla oleva työtuolivalikoima on niin suuri, että olemme varmoja, että löydät itsellesi sopivan!