Trendikkäät värit sisätiloissa, joista pidät ehdottomasti

Tänään haluamme tarkastella lähemmin tämän vuoden väritrendejä ja esitellä teille neljä suosikkia vuoden 2017 suosituimmista väreistä. Tämän yleiskatsauksen tarkoituksena on antaa sinulle vielä enemmän tietoa huonesuunnittelun suuntauksista ja helpottaa siten värin valintaa seuraavaa remonttia ja uudelleensuunnittelua varten kotona. Koska jokainen haluaa tuntea olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi omissa neljässä seinässään ja unohtaa täysin jokapäiväisen työn ongelmat, eikö? Siksi tämän päivän artikkelissa haluamme esitellä herkkiä värisävyjä, jotka eivät ole pelkästään trendikkäitä, vaan luovat myös kodikkaan rennon ilmapiirin. Nämä ovat herkkiä sävyjä, jotka varmasti saisivat jotkut teistä romanttiseen tunnelmaan, inspiroisivat luovuutta toisissa ja inspiroisivat kolmatta ryhmää. Nämä ovat trendikkäitä värejä, joita huonesuunnittelijat rakastavat ja jotka talon omistajat valitsevat yhä useammin päivittääkseen sisätilojaan.

Tämä värikäs sisustus huokuu iloista tunnelmaa

Olohuoneen värit yhdistävät keltaisen seinän ja vihreän maton ja huonekalut

Joskus sinun ei tarvitse edes purkaa kokonaisia ​​seiniä luodaksesi tyylikkään tunnelman. On tyylikkäitä tapoja tehdä kodistasi trendikäs ja viihtyisä. Jopa pienet huoneet voivat näyttää kodikkailta ja moderneilta. Tutustu ensin värien visuaaliseen voimaan ja hyödynnä tämä tieto täysimääräisesti.

Koska värit voivat muuttaa kodin ulkoasua ja miellyttää silmiäsi ja sieluasi. Tässä ovat herkät vivahteet, jotka johtavat visuaaliseen tasapainoon.

Pölyinen vaaleanpunainen

Jotkut ihmiset ajattelevat, että pölyinen vaaleanpunainen on jauhemainen väri, joka erityisesti maustaa tytön lastentarhaa ja luo siellä romanttisen ilmapiirin. Jos jaat tämän mielipiteen, olet täysin väärässä! Pölyinen vaaleanpunainen on ollut kärjessä useita kausia ja tämä suuntaus todennäköisesti jatkuu. Se näyttää hyvältä seinämaalina, koska mykistetty varjostus on erittäin tyylikäs ja monipuolinen. Vanha vaaleanpunainen voidaan yhdistää täydellisesti moniin muihin väreihin, erityisesti vaaleanharmaaseen ja oliivinvihreään. Se voidaan yhdistää neutraaleihin väreihin, kuten kermanvalkoiseen tai vaaleansiniseen. Herkkä väri sopii erinomaisesti yhteen modernien puukalusteiden kanssa, joten voit valita tämän huoneen erilaisista huonetarvikkeista. Koristeelliset tyynyt, peitot, tummat vaaleanpunaiset verhot ovat aina upeita katseenvangitsijoita sisätiloissa. Laita muutama aksentti vanhaan vaaleanpunaiseen huoneeseen ja saavutat trendikkään huoneen ilmeen.

Pölyinen vaaleanpunainen tuo neljään seinään erityistä loistoa ja korkeaa tyyliä

värit sisustuksessa tumman vaaleanpunainen seinämaali olohuoneessa

Vaaleanvioletti

Tämä kirkas, trendikäs violetti sävy tuo huoneeseen uutta raikkautta, koska se on täysin luonnon innoittama. Monet asunnon omistajat yhdistävät heidät myös suosikki orkideaan, jota he hoitavat kotona. Tämä pastelliväri on riittävän vaalea ollakseen ainutlaatuinen, mutta samalla se tuntuu riittävän hillityltä näyttääkseen ylevältä.

Violetti pastellivärinä virkistää koko huoneen

sisustusideoita makuuhuoneeseen violetilla

 Laventeli on yhtä houkutteleva sisustuksessa

Yhdistä sisustusideoita lila -sävyissä

Jos et ole varma, onko tämä orkideaväri oikea sinulle, voit valita saman väripaletin läheisesti liittyvistä sävyistä. Vaalean violetin lisäksi toisella puolella on herkkä laventeli ja toisella violetti violetti. Kaikki nämä sävyt ovat trendikkäitä, huokuvat loistoa ja tyyliä kaikissa sisätiloissa. Nämä ovat rikkaita värejä, jotka ovat henkeäsalpaavia ja voivat toimia aksentteina valkoharmaassa huoneessa. Ole rohkea ja rohkea ja suunnittele vähintään yksi huone vaaleanpunaiseksi. Näytät siis korkeaa tyyliä, parasta makua ja pysyt ajan tasalla uusimpien väritrendien kanssa.

Violetti violetti on henkeäsalpaava ja saa monet sydämet lyömään nopeammin

sisustusideoita lastentarhan violetti seinämaali ja violetti matto

Aurinkoista keltaista

Mikään muu väri ei voi kirkastaa huonetta kuin aurinkoinen keltainen. Vaimennetuilla versioilla, kuten oljilla tai hunajan keltaisilla, on myös kodikas vaikutus ja ne voivat lämmittää visuaalisesti pimeitä huoneita ja luoda tunnelman, joka säteilee iloisuutta. Pelaa eri keltaisten sävyjen kanssa lisäämällä sävyjä vaaleasta tummaan. Valitse kylläiset keltaiset sävyt ja saavutat sisustuksen, joka tartuttaa sinut hyvälle tuulelle.

 Aurinkoinen keltainen – auringon väri tuo lämpöä sisätiloihin

värit trendikkäät värit olohuoneessa keltaisia ​​aksentteja

 Aurinkoinen keltainen sisustus auttaa pitämään kesätunnelman kotona

sisustusideoita olohuoneen keltaisille seinille ja beige -olohuoneen sohvalle

Jopa yksi tai kaksi keltaista väriä voi tehdä ihmeitä huoneessa. Mutta jos haluat käyttää keltaista aksenttia, sinun on käytettävä lämmintä väriä kahdessa tai kolmessa paikassa huoneessa. Esimerkiksi aurinkoisessa rahassa olevat koristetyynyt voivat muistuttaa kesää pidempään ja tuoda huoneeseen paljon lämpöä.

harmaa

Siirrytään nyt väriin, joka ensinnäkin voidaan yhdistää täydellisesti kaikkiin tähän asti esitettyihin pehmeisiin sävyihin, ja toiseksi se tasapainottaa ne upeasti. Tämä on ehdoton klassikko modernissa sisustuksessa – harmaa! Se on hallinnut huonesuunnittelua vuosia ja antaa sävyn siellä. Harmaa toimii usein neutraalina taustana muille väreille; nämä tulevat omaksi taustallaan. Se voidaan yhdistää myös kermanvalkoiseen, ja trendikäs väripari luo ylellisen ilmeen sisätiloihin.

Harmaa on ollut klassikko sisustuksessa jo vuosia

värittää olohuoneen harmaaksi ja puulattialla

Harmaata voidaan käyttää aksenttina missä tahansa huoneessa. Harmaa seinämaali, harmaat luonnolliset tekstuurit, korituolit tai korikorit sopivat loistavasti haalistuneiden puupintojen kanssa. Tämä väri tasapainottaa värikkäitä sisätiloja ja herättää enemmän kiinnostusta siihen.

Harmaa voidaan helposti yhdistää pehmeisiin väreihin

sisustusideoita harmaat seinät ja keltainen nojatuoli

Pölyinen vaaleanpunainen herättää unohdetut romanttiset tunteet

vanhat vaaleanpunaiset seinät ja musta takka muodostavat kauniin hahmon

Se näyttää leikkiseltä ja lohdulliselta

makuuhuoneen värit yhdistävät vanhoja vaaleanpunaisia ​​tekstiilejä luonnollisiin väreihin

sisustusideoita keltaisella maalaa keittiön seinät keltaiseksi

sisustusidea modernille makuuhuoneelle liila on kaunis seinäväri

sisustusideoita suunnittele kylpyhuone violetiksi

sisustusideoita moderniin makuuhuoneeseen keltaisia ​​lisävarusteita ja keltaisia ​​nojatuoleja

sisustusideoita keltaisissa raikkaissa makuuhuoneen seinissä ja liinavaatteet sinisissä sävyissä

sisustusideoita keltaisella ja valkoisella makuuhuoneella

sisustusideoita vaalean violetissa vauvan huoneeseen

violetti sisustusideoita lastenhuoneeseen valkoisilla huonekaluilla

värit sisustuksessa tumman vaaleanpunainen tuo romantiikkaa ja kodikkuutta

värit sisustuksen vaalean violetissa seinissä ja valkoisissa huonekaluissa

värit makuuhuoneessa vanhoja vaaleanpunaisia ​​asusteita ja vaaleanvihreät seinät ovat upea yhdistelmä

värit olohuoneessa keltaiset lisävarusteet garuen -olohuoneessa

Olohuoneen värit asettavat keltaisia ​​aksentteja neutraaliin huoneeseen

harmaat värit ovat universaaleja värejä, jotka yhdistyvät monien muiden värien kanssa

värit yhdistyvät sisustukseen

värit suunnittelu moderni olohuone harmaa

värit makuuhuoneen ideoita harmaaksi

värittää tyylikkäitä ideoita harmaaksi olohuoneeseen

värit olohuoneessa harmaat seinät ja aksentit vaaleankeltaisia