Trendit 2018 ulkoasussa ja sisustuksessa

Uuden vuoden alussa maallikot ja asiantuntijat kysyvät itseltään, mikä on erittäin suosittua sisätilojen ja huoneiden suunnittelun kannalta seuraavien kahdentoista kuukauden aikana. Olemme jo ilmoittaneet joillekin vuoden 2018 uusimmista trendeistä. Aihe on osoittautunut erittäin mielenkiintoiseksi, joten haluamme jatkaa sitä tässä postauksessa. Tänään puhutaan viimeisimmistä sisustussuunnittelun trendeistä 2018. Mitä haluamme vastata sisustukseen tänä vuonna, haluamme vastata. Kuinka voit käyttää trendikkäitä tekstuureja, kankaita, materiaaleja ja houkuttelevia värejä luodaksesi kodikkaan tunnelman, jossa nuoret ja vanhat tuntevat olonsa mukavaksi. Pidämme kaikkia näitä näkökohtia omien neljän seinän sisustamisessa ja suunnittelussa erityisen tärkeinä. Koska tärkein huolenaiheemme on auttaa lukijoitamme mahdollisimman paljon, auttaa heitä kaikkia luovilla ideoilla ja käytännön vinkillä, jotta jokainen voi elää kauniimmin, mukavammin ja mukavammin tulevaisuudessa.

 Tältä näyttää trendikäs sisustus vuonna 2018!

 Sisustustrendit 2018

Riippumatta siitä, mitä näkökohtaa tarkastelemme, analysoimme värisuunnittelua tai keskustelemme tekstuurien valinnasta, uudet trendit ovat yhä yleisempiä sisustussuunnittelussa. Lyhyesti sanottuna talon asukkaiden yksilöllisyys ilmenee yhä enemmän kalusteiden ja sisustuksen kautta. Tämä on suuntaus, joka varmasti jatkuu.

Koti heijastaa luonnetta, tyyliä ja makua, ja siinä on monia henkilökohtaisia ​​yksityiskohtia, jotka paljastavat yksilöllisiä piirteitä, etuja ja harrastuksia. Katsotaan nyt yhdessä, miten tämä suuntaus ilmenee huonekalujen, kankaiden ja värien valinnassa omissa kodeissamme?

Luonnonpuuta käytetään laajalti sisätiloissa vuonna 2018

Luonnonpuun trendit 2018

Pehmeät vihreät vivahteet ovat jälleen mukana!

Vihreiden vivahteiden trendit 2018

  • Trendit 2018 – epätavallinen optiikka ja haptiset kulkevat aina käsi kädessä

Ulkonäön ja vaikutelman osalta vuoden 2018 trendit ovat kaukana konservatiivisesta mausta. Unohda nyt perusvärit valkoinen ja musta ja niiden väri harmaa. Luota laventelin, oliivinvihreän ja violetin vivahteisiin. Nämä ovat vihdoin palanneet muotiin ja muotoiluun. Kyllästetyt väripaletit yhdistetään metalleihin, esimerkiksi jalokivipintoja käytetään yhä enemmän sisustuksessa. Lisäksi sisätiloissa käytetään yhä enemmän lakattuja seinäpaneeleja, jotka muistuttavat tunnettua, mutta aiemmin puupaneelia. Nyt näemme myös enemmän samettia huonekalujen verhoilussa. Vain tämä tosiasia mahdollistaa enemmän joustavuutta värien ja viimeistelyn suhteen sisustuksessa ja parantaa todella huoneen tunnelmaa.

 Sininen samettinen nojatuoli kutsuu sinut viipymään.

Nojatuoli pyöreä pöytä metalli harmonia sisätiloissa

Yksi haluaa yhdistää samettisohvan pienen pyöreän sohvapöydän, joka on valmistettu metallista

pyöreä sohvapöytä

  • Mitkä tekstuurit vastaavat viimeisimpiä trendejä vuonna 2018?

Monet trenditutkijat ja sisustussuunnittelijat ennustavat, että sametista tulee pian sisustussuunnittelun kiistaton suuntaus. Pehmeä kangas voi olla eri värisävyinen, mutta kyllästetyissä sävyissä se on vieläkin havaittavampi modernin ulkonäön ja pehmeän tunteen vuoksi. Lisäksi kudotut tekstuurit ovat nousussa vuonna 2018. Korit, käsintehdyt kodin lisävarusteet, kuten matot tai lattiamatot, piristävät kotisi sisustusta tänä vuonna.

Kudotut ja käsintehdyt kodin asusteet löytävät jälleen paikkansa vuoden 2018 sisustuksessa

Kudotut käsintehdyt tarvikkeet sisätilojen trendit 2018

Seinille on täysin uusia konsepteja – tapetit juhlivat suurta paluuta ja valloittavat jälleen sisustuksen. Nyt ne ovat vieläkin silmiinpistävämpiä kuin koskaan, varsinkin ne, joilla on akaatti. Valokuvamme voi helposti vakuuttaa sinut tästä. Vuoden 2018 trendit osoittavat, että tätä kauneutta löytyy yhä enemmän hyväpalkkaisista sisätiloista.

Kaunis akaatti näyttää on yksi vuoden 2018 tärkeimmistä trendeistä.

Taustakuva kaunis akaattioptiikka

 Erinomainen yhdistelmä eri materiaaleja – kivi, puu ja lasi täydentävät toisiaan

Erinomainen yhdistelmä eri materiaaleista

Yksi hyvin kehittyneistä trendeistä vuonna 2018 on tekstuurien taitava sekoitus. Nyt tietysti yhdistät puun, kiven ja lasin keskenään ja luot karkeita ja epätavallisia pintoja, jotka kutsuvat sinua koskettamaan. Massiivipuiset huonekalut ja kivitavara seisovat lasiovien ja samettiverhoilun vieressä. Nämä täydentävät toisiaan ja muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, joka on vaikuttava. Luonnon elementit ovat ehdottomasti osa trendikästä sisustusta 2018, eikä niitä voi enää kuvitella ilman sitä. Sisätiloissa voit nyt nähdä enemmän sisäänrakennettua kalkkikiveä tai keittiössä tunnettuja vanhanaikaisia ​​laattoja, jotka ovat kestäviä ja kestäneet ajan testin. Eri muodoissa olevia sileitä keittiölaattoja pidettiin pitkään erittäin trendikkäinä, mutta nyt karkeille pinnoille on jälleen kysyntää. Jos edessä on keittiön remontti vuonna 2018, tämä on hyvä harkita.

Metrolaatat ovat trendikkäitä vuonna 2018 etenkin keittiössä!

Asemalaatat vuoden 2018 keittiötrendissä

 Luonnollisia elementtejä löytyy enemmän kuin koskaan aiemmin nykyaikaisissa sisätiloissa.

  • Trendit 2018: luonto siirtyy yhä enemmän sisätiloihin!

Monille suunnittelijoille ja sisustussuunnittelijoille luonto on tärkein inspiraation lähde, minkä vuoksi he yrittävät yhä enemmän integroida sen sisustukseen. Kauniit näkymät lumoavalle Merrespanoramalle tai henkeäsalpaavat metsämaisemat ovat nyt erittäin toivottavia. Kukkivien tai ikivihreiden huonekasvien roolia arvostetaan suuresti, koska ne eivät virkistä huoneilmaa, vaan täydentävät sisustusta ja saavat huoneen näyttämään kauniilta ja kutsuvalta. Itse asiassa tämä ei ole uusi suuntaus, mutta se hallitsee neljää seinäämme vuonna 2018, koska kosketus luontoon on erityisen tärkeä nykyaikaisille ihmisille. Toisaalta luonnollinen vihreä tuo sisustukseen paljon rauhaa ja tyyneyttä, toisaalta voit ilmaista tyylisi hyvin valitsemalla ja jakamalla kauniita sisäkasveja. Ja kuten olemme jo korostaneet, yksilöllisyys sisustussuunnittelussa lasketaan vuoden 2018 voimakkaimpien suuntausten joukkoon.

 Vihreät huonekasvit ovat ehdoton edellytys modernissa sisustuksessa 2018.

 vihreät huonekasvit

 Onnistunut sekoitus tekstuureja ja kohokohtia

 Sekoita trendikkäitä tekstuureja luonnollisista materiaaleista

 Runsaus on myös tämän vuoden tärkein prioriteetti!

Sisustustrendit 2018

Nykyaikaisessa olohuoneessa voit yhdistää eri materiaalit ja tekstuurit onnistuneesti

Trendit 2018 moderni olohuone

 Tämä suuntaus on tulossa yhä yleisemmäksi!

Trendit 2018 sekoittavat tekstuurit

 Kutsu luonto kotiisi!

Trendit 2018 Luonto sisätiloissa ylevä