Tyylikkäät kalusteet ruokasalissa ja maalaismaiset huonekalut

ruokasali, jossa on maalaismaiset kattokruunuhuonekalut

Meidän on rehellisesti myönnettävä se: jos ruokasalisi on sisustettu maalaismaisilla huonekaluilla, tunnelma inspiroi suuresti vieraasi ja vaikuttaa heidän mielialaansa. Jopa ateriat maistuvat paljon paremmilta, kun olet sisustanut rakkaudella ja huolellisesti ruokasalisi. Jos keittiö on talon sydän, ruokasalin on oltava vatsa!

Maalaistyyliset kalusteet voivat kertoa talon tarinan, joten ne tulisi säilyttää hyvin ja huolehtia asianmukaisesti. Täydellinen ruokailutila herättää rennon ja kodikkaan tunteen ja ruokahalun. On kuitenkin tiettyjä yksityiskohtia, jotka ovat hyvin ominaisia ​​maalaismaiseen ruokasaliin. Hän jopa ihailee Marta Stewardia!

Viehättävä ruokasali, jossa on maalaismaiset huonekalut, valkoiseksi maalatut seinät ja antiikkipeili

ruokasali, jossa maalaismainen huonekalut antiikki peili

Täällä tarjoamme sinulle hienoja Roche Boboisin luomuksia ja muutamia hyviä vinkkejä, jotka auttavat sinua tekemään ruokasalistasi houkuttelevamman ja tyylikkäämmän maalaismaisilla huonekaluilla.

Tyylikäs ruokasali, jossa on maalaismaiset huonekalut, vaaleansiniset seinät ja kukkakoristeet 

ruokasali, jossa maalaismaiset huonekalut, siniset seinät

Hyödyllisiä vinkkejä maalaismaiseen ruokasalin suunnitteluun!

Maalaismaiset kalusteet yhdistävät ihanteellisesti maskuliinisuuden ja naisellisuuden. Karkea puupinta, joka symboloi miesten alkua, ja naisellinen arkuus, jota aito puu huokuu, elävät täydellisessä harmoniassa ruokailutilassa.

Yritä säilyttää massiivipuukalusteiden karkea ulkonäkö – mitä enemmän puutteita, sitä parempi!

Voit yhdistää tummat huonekalut ja modernit laitteet hyvin maalaamalla puun kermaisella pastellimaalilla ja sitten hiomalla.

Koristele huone antiikkimatolla ja peitä seinien osat puuliuskoilla.

Jos resurssit ovat rajalliset, voit käyttää erilaisia ​​huonekaluja, jotka ovat kotisi ympärillä. Koristele ne vain virkatulla peitolla tai kuivilla kukilla ja saat aito maalaismainen ilme.

Voit saavuttaa erittäin alkuperäisen vaikutelman, jos koristat ruokapöydän värillisillä lasikulhoilla, jotka ovat täynnä tammenterhoja tai männynkäpyjä, tai keraamisilla maljakoilla, joissa on luonnonvaraisia ​​kukkia. Ajattele sitä – joskus yksinkertaisimmat asiat tekevät suuren vaikutuksen!

 Kaunis ruokasalin sisustus, jossa on karkeat valkoiset seinät, kynttilänjalat ja koristelu kuivattuilla kukillaruokasali karkea seinä kodikas

 

Viihtyisä ruokailutila kermaisen beigeillä väreillä ja upea kattokruunuruokasali, jossa on maalaismainen beige kalustus  Ruokasali, jossa on maalaismaiset huonekalut miedolla värillä, vihreä matto ja tyylikkäät kynttilänjalatruokasali maalaismaisilla huonekaluilla vihreä matto Tyylikäs ulkoasu maalaismaisilla huonekaluilla, verhoilluilla tuoleilla ja kukkakoristeilla

ruokasali maalaismaisilla huonekaluilla parkettilattia  Harmoninen ruokasali, jossa vaaleanpunaiset seinät ja valkoiset kaapit ja tuolitruokasali, jossa on maalaismaiset valkoiset huonekalut  Alkuperäinen ruokasali, jossa on ihastuttava kattokruunu ja kalusteet, joita koristavat valkoiset ja siniset raidat.ruokasalin huonekalujen nauhojen koristelu  Tilava ruokasali, jossa on vihreät ja siniset verhoillut tuolit ja verhotMassiivipuusta valmistettu pöytä ruokasalin siniset verhot  Viehättävä ruokasali, jossa on maalaismaiset vaaleanpunaiset huonekalut ja upea musta kattokruunuRuokasali eksentriset vaaleanpunaiset verhoillut tuolit

Teksti Katjan kanssa