Uusimmat sisustustrendit – seuraa trendejä ja säilytä ajaton henki

Viimeisimmät trendit sisustustuoleissa, värikkäissä, muovisissa, puulattioissaViimeisimmät sisustustrendit

Voitko luoda jotain sellaista? Voiko sisustus olla ajaton ja silti moderni? Trendit tulevat ja menevät ja asiat ovat aina vihreitä. Voit kuitenkin yhdistää nämä kaksi kaunista ja ikuista viehätystä varten. Lue, miten voit luoda aina modernin ilmeen, joka sopii hyvin uusien ideoiden kanssa.

Raikkaat, vilkkaat värit näyttävät samanaikaisesti klassisilta ja innovatiivisilta uusimmat trendit sohvien kattokruunut ikkunat klassinen

 Sitä käytetään kuvaamaan asioita, jotka kestävät menestyksekkäästi ajan testin. Heidän kauneutensa vuoksi ei ole eilen, ei huomista, ei tänään. Ajaton kotona on mukava, toimiva ja satunnainen. Lisäksi sen on myös näyttävä tasokkaalta.

 Se ei ole täynnä esineitä menneisyydestä tai nykyisyydestä. Se on täynnä kohteita, jotka jotenkin varmasti selviävät huomisen trendeistä.

 Ajaton ja minimalistinenUusimmat trendit seinähyllyjen kirjojen sisustamisessa

Nykyaikainen vs. trendikäs

Uusimmat trendit tummien sohvien sisustamisessa penkillä

Trendit tulevat ja menevät. He kirjoittavat itsensä ihanasti ajan nykyiseen mielivaltaan, mutta sitten ne katoavat hyvin nopeasti. Et selviydy ajan koettelemuksesta. Varmasti jossain vaiheessa ne sopivat täydellisesti elämäntyyliisi, mutta kysymys on kuinka kauan. Juuri tämä on vaikeaa – et voi sanoa sitä etukäteen. Ranskassa samaa sanaa käytetään nykyaikaiseen, muodikkaaseen ja sisustukseen.

 Kuinka olla nykyaikainen

Viimeisimmät trendit baarituolien, nahkatuolien ja työtasojen sisustamisessa

Nykyaikainen talo vastaa nykypäivän tarpeita ja elämäntapaa. Se ei ole sama kuin trendikäs. Monet nykyajan trendit toimivat upeasti eilisen muodin kanssa.

 Kuten me – he tulevat ja menevät!

uusimmat trendit sinisten ruokapöydän sisustamisessa ruokapöytä

Trendit tulevat ja menevät. On todella vaikea ennustaa, mitkä ovat edelleen täällä ensi vuonna ja mitkä jätetään hyvästit ikuisesti. Joten jos jokin asia todella houkuttelee sinua ja pidät sitä erittäin houkuttelevana, tartu siihen ja hanki se.

 Sinun pitäisi ostaa iso ametisti maljakko kauppaikkunasta ajattelematta, onko violetti edelleen merkityksellinen huomenna.

 Mutta jos asia on päinvastoin – et pidä maljakosta, mutta violetti näkyy usein tunnelmassasi, jos et pidä kappaleesta ollenkaan, mutta se on muodikasta, älä osta sitä! Sen ei tarvitse olla.

 Tarkkaile ja hallitse tehtäviäsi

Viimeisimmät trendit vaaleanpunaisen sinisen naisellisen muotoilun sisustamisessa

Lompakossasi voi olla vastaus kysymykseen siitä, onko jokin asia ajaton. Trendeistä voidaan sanoa yksi asia: ne todennäköisesti menevät ohi. Siksi sinun ei pitäisi käyttää liikaa trendikkäisiin tuotteisiin. Jos jokin on liian kallista, sinun pitäisi löytää halvempi versio samasta. Seuraava sääntö koskee Trandy -asioita: älä kuluta enemmän kuin sinulla on tällä hetkellä varaa.

 Kannattaa muistaa, että taloudellinen ei tarkoita halpaa. Kaikissa tapauksissa sinun tulee välttää huonolaatuisia tuotteita.

 Vähemmän on enemmän

Viimeisimmät trendit mustavalkoisten yhdistelmien sisustamisessa

Rauhoitu ja ota rauhallisesti. Ainakin luumun sininen toimii – väri, joka houkuttelee kaikkia tällä kaudella. Löydät nämä Pintarestin suunnittelublogista, todella kaikkialta. Mutta tämä ei tarkoita, että tämä väri tulee pois muutaman kuukauden kuluttua. Voi olla, mutta ei ehkä. Joten ehkä saat idean maalata koko olohuone tällä värillä ja saatat katua sitä jonkin ajan kuluttua.

 Heitä tyynyjä tai muita värillisiä aksentteja huonekaluihin. Kun olet kyllästynyt tähän sävyyn, voit nopeasti vaihtaa sen toiseen. Jos haluat lisätä hieman vivahteita, voit koristella maljakoita, lamppuja ja alueita pienillä värillisillä pisteillä missä tahansa.

 Perinteisempien värien lisäksi trendikkäät sävyt lisäävät varmasti luonnetta, ihmetystä ja persoonallisuutta. Vaaleampien värien vuoksi vähemmän on enemmän, ainakin alussa. Jos vaaleampi sävy toimii kotonasi paremmin, käytä sitä todella missä tahansa.

 Varoitus! Se voi näyttää viidakolta juuri nyt!

Viimeisimmät trendit sisustuksen punaisen seinän ruohonvihreä sohva

Muutama vuosi sitten eläinkuvista tuli todella muodikkaita. Kukaan ei olisi arvannut etukäteen, että ne kestävät niin kauan. Jos katsot ympärillesi, huomaat, että monet stylistit, suunnittelijat ja sisustajat käyttävät näitä aiheita. Näet yhä enemmän seepra, leopardi, kirahvi, lehmännahka. Eläinjäljet ​​ovat katkottua monissa kodeissa, jotka on naulattu muuhun muotoiluun.

 Täällä pätee sama sääntö kuin kaikkiin tunnusmerkkeihin – voit saavuttaa paljon pienellä vaivalla.

 Mukavuuden olentoja

Viimeisimmät trendit persikanväristen seinien suunnittelussa

Oli se tänään tai eilen, ja riippumatta siitä, miltä kohteesi näyttävät, sinun on ensin kokeiltava näitä. Sinun on tehtävä sama huonekaluilla kuin kengillä ja vaatteilla. Istu hetken eri sohvilla, tuoleilla ja huonekaluilla. Makaa sängyillä. Jos et tunne olosi mukavaksi, on parempi jättää ostokset väliin. Jatka etsimistä, etsi lisää vaihtoehtoja ja valitse jotain, joka todella sopii sinulle.

 Luota vaistoihisi

Talo näyttää selkeimmin kuka olet, miten asut ja mistä pidät. Älä missään tapauksessa osta mitään vain siksi, että se on suosittu muiden kanssa tai koska se on tällä hetkellä “sisään”. Jos nykyiset trendit eivät vastaa makuasi, katso eteenpäin tai taaksepäin muihin asioihin, jotka saattavat sopia sinulle paremmin.