Vaatekaappi on niin helppo integroida makuuhuoneeseen

Vau, vaatehuone! Etkö sinäkin haaveile siitä? Erillinen alue, joka on vain sinulle ja vaatteillesi – melkein kuin oma pieni putiikkisi! Voit koota uuden asusi rennolla tavalla, pitää kaikki vaatteesi valmiina käden ulottuville ja nauttia intiimistä ilmapiiristä, jossa kukaan ei häiritse sinua.

Se vaatii paljon tilaa tai jopa täysin vapaata tilaa! tai?

Ei aivan. Voit käyttää vaatekaappia jopa pienissä makuuhuoneissa helposti koota itse. Tämä toimii parhaiten mittatilaustyönä tehdyillä huonekaluilla, jotka on räätälöity täydellisesti huonetilanteeseen ja henkilökohtaisiin tarpeisiisi.

Selitämme sinulle, mitä sinun pitäisi varoa makuuhuoneen vaatehuoneessa ja mitkä tyylikkäät yhdistelmät ovat mahdollisia!

Erillinen vaateteline

Oikea paikka vaatehuoneelle

Ihannetapauksessa sen pitäisi olla vaatehuone makuuhuoneen tai kylpyhuoneen lähellä valehdella. Loppujen lopuksi suihkun tai nousun jälkeen et halua kävellä ympäri taloa pukeutuaksesi. Sisustussuunnittelijat neuvovat olemaan sijoittamatta peiliä sisältävää vaatekaappia suoraan makuuhuoneeseen. Heijastukset häiritsevät huoneen harmoniaa ja voivat tietyissä olosuhteissa aiheuttaa levottoman unen.

Sinun tulisi siksi erottaa vaatehuone sängystä ja makuutilasta!

kärki: Kirkas ympäristö on myös tärkeä. Jos uudelle pukeutumisalueelle ei ole enää ikkunaa, säilytä seinän väri ja huonekaluvalot (mieluiten valkoiset mittatilaustyönä tehdyt kaapit). Voit estää kovia varjoja optimaalisesti kohdistetuilla kattokohdilla.

Suuri kävely vaatekaapin yksityiskohdissa

Huoneenjakaja: suuri ylellisyys on mahdollista pienellä vaivalla

Luo oma pukeutumistila makuuhuoneeseen huoneenjakajalla. Toisaalta tämä voi olla yksinkertainen osio. Mutta on paljon käytännöllisempää käyttää Suunnittele huoneen jakajat osana vaatekaappia. Luo esimerkiksi räätälöity kaappi tai hylly. Määritä huonekalujen sopiva korkeus ja leveys – niin että makuutila on selvästi erotettu pukuhuoneesta, mutta makuuhuone ei näytä liian pieneltä.

Huoneenjakaja luo yksityisyyttä, rakennetta ja runsaasti säilytystilaa vaatteillesi samanaikaisesti!

pyöreä vaatekaappi

Tältä näyttää vaatehuoneesi

A vaatehuone palvelee tarkoitustaan, jos sinulla on tarpeeksi tilaa pukeutua ja kaikki vaatteet, kengät, asusteet ja laukut voidaan säilyttää siinä. Helpoin tapa tehdä tämä on a Yhdistelmä hyllyjä, kaappeja ja lipastot, jonka koordinoit yksilöllisesti.

Avoimet hyllyt sopivat täydellisesti jokapäiväisiin perusasioihin, joihin pääset nopeasti ja helposti. Muista sijoittaa lokerot silmien korkeudelle – niin näet kaikki palaset heti.

vaatekaappi grafiitinharmaana

Voit lajitella tyylikkäät vaatekappaleet, kuten puserot, puvut, toimistopuvut ja iltapuvut kaappeihin, joissa on vaatekiskoja ja vetoketjuja. Niiden tulisi roikkua hyvin suojattuna ovien takana. Peiliovet ovat ihanteellisia tähän, koska ne säästävät tilaa erilliselle täyspitkälle peilille.

Lipasto, jossa on paljon laatikoita, järjestää pyykit, sukat ja muut pienet vaatteet optimaalisesti. Valitse mittatilaustyönä valmistetut lipastot, joissa on täysi jatke: Laatikot vetävät ne kokonaan ulos ja saavuttavat siten kaikki osat.

Sinun on kiinnitettävä siihen erityistä huomiota mittatilaustyönä tehdyillä huonekaluilla

 – Mittatilaustyönä valmistettujen huonekalujen on oltava korkealaatuisia. Ne ovat mittatilaustyönä valmistettuja tuotteita, jotka tekevät vaikutuksen korkealla kestävyydellään ja kestävyydellään.

 – Jos haluat myös säilyttää kenkiä vaatehuoneessa, etsi sellainen kulutusta kestävä huonekalupinta kunnioitusta, ajattele hyvin. Melamiinipinnoitetut puulevyt ovat hyvä valinta tähän. Ne ovat naarmu- ja iskunkestäviä ja myös erittäin helppo puhdistaa kostealla liinalla – ihanteellinen kenkiin!

vaatehuone

 – Valitse toimittaja, jolla on oma kirvesmiehensä ja mikä Mittatilaustyönä valmistetut huonekalut valmistaa. Lisäksi nauti parhaasta mahdollisesta, ammattilaisten neuvoja.

 – Kiinnitä huomiota yhteen kevyt ja luonnollinen sisustus, jotta vaatehuoneesi näyttää ystävälliseltä ja suurelta – valkoiset huonekalut, joissa on moderni, puristinen muotoilu ja vaaleat puukoristeet.

 Mittaa käytettävissä oleva tila huolellisesti etukäteen. Mittatilaustyönä tehdyille huonekaluille vaaditaan tarkkaa työtä. Ammattitaitoiset mittatilauskalusteiden tarjoajat tarjoavat myös mittauspalvelua.

Suuri tyhjä kävely vaatekaapissa / kaapissa ylellisessä talossa.    vaatekaappi vaatteiden hissillä