Värisuunnitteluhuoneisto – sisustusideoita täynnä värejä

 väri design asunto sininen suuri riippuvalaisin

Värillinen huoneisto – ainutlaatuinen sisustus

 

Tiedät luultavasti omasta kokemuksestasi, kuinka voit luoda ihmeitä kotona upeilla värimalleilla.

Heti mielialamme voi parantua ja mieliala yleisesti kirkastua. Siksi aloitamme tänään aiheesta “Värillinen asunto“klo.

Tällainen kokemus on erittäin tärkeä sisustussuunnittelussa. Koska tämä on ympärillämme joka päivä ja sillä on erittäin tärkeä rooli elämänlaadussa. On mahdotonta saavuttaa aurinkoinen ja iloinen sisustus ilman erittäin kirkkaita ja kirkkaita värejä.

Voit tehdä tämän niin monella eri tavalla. Ajattele korostusseiniä, huonekaluja, kankaita. Jopa pienet esineet sisustuksessa voivat näyttää hyvältä.

Värit ja ideat kotiin

väri design asunto olohuone punainen beige

Kirkas väri seinällä näyttää hyvältä. Mutta sinun on myös muistettava, että vain yksi väri kaikkialla ja kaikissa huoneissa ei ole hyvä idea. Useimmiten sinun tulee panostaa saman tai usean värin muunnelmiin.

Värillinen asunto

väri design asunto makuuhuone sininen

Muista ennen kaikkea: sinun ei tarvitse maalata kaikkia seiniä kirkkailla sävyillä, jotta se näyttää hyvältä. Jopa tämä riittää luomaan upeita tuloksia.

Erittäin onnistunut, jännittävä ja yksinkertaisesti loistava, havaitsemme taipumuksen tuoreisiin ideoihin yhdistää kirkkaat värit kuviin. Varsinkin kuvan kaltainen grafiikka näyttää erittäin hyvältä. Tällaisilla sävellyksillä pitäisi ajatella pareja paitsi värin, myös tekstuurin suhteen.

Geometrinen seinä ja kuva

värisuunnittelu tasainen geometrinen kuvio

Värien kanssa eläminen – Anna asiantuntijoiden neuvoa sinua!

värillinen asunto näkymä ylhäältä

Jos ostat huonekaluja kirkkaissa vivahteissa, sinun tulee myös ajatella ensivaikutelmaa, kun astut sisään. Joko koko tunnelman on harmonisoituttava hyvin tai sinun on luotettava kontrasteihin suuren yleisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Älä unohda, että kirkkaat sävyt saavat huonekalut näyttämään suuremmilta kuin ne todellisuudessa ovat. Siksi oikeat mittasuhteet ovat erityisen tärkeitä.

Sinisiä aksentteja

olohuoneen värisuunnittelu tasainen sininen sohva

Chevron -kuvio

väri design asunto valkoinen takka

Suunnittele kuvaseinä

värillinen litteä nojatuoli

Sininen kukka -sohva

värisuunnittelu huoneisto sohva matto

Mielestämme kirkkaat toimistokalusteet ovat erittäin omaperäisiä ja motivoivat työskentelemään. Näitä on nyt saatavana kaupoista monenlaisia ​​sävyjä.

Trendikkäät mustat kattovalaisimet

väri design asunto musta kattovalaisimet

Miten haluaisit kirkkaita sävyjä sisällyttää kotiisi? Voit helposti tuoda pienet yksityiskohdat näihin vivahteisiin. Voit jopa antaa huoneelle uuden elämän.

Yhtä tärkeä kuin näiden sävyjen käsittely on kyky oppia käsittelemään niitä paremmin.