Minimalismi olohuoneessa – miten saavutat tämän tyylin?

Viimeisen vuosikymmenen aikana uusi elämäntapa on kehittynyt voimakkaasti ja varjostaa kaikki muut. Epäilemättä tämä on minimalismia. Se alkoi kuvataiteen trendinä ja on vähitellen vallannut jokapäiväisen elämämme. Nykyaikaiset ihmiset suuntaavat myös oman kodinsa moton mukaan “vähemmän on enemmän”. Kyky erottua kaikesta tarpeettomasta ja tarpeettomasta vastaa itse asiassa täsmälleen digitaalisen maailman haasteita. Kieltäydyt tietoisesti siitä, mikä saattaisi häiritä sinua sisätiloissa, ja tällä tavalla luot enemmän vapaata tilaa ja järjestystä. Huonekalut ja kodin tarvikkeet on vähennetty minimalistien tarpeisiin. Taideteoksilla ja koristeilla on edelleen paikkansa minimalistisessa huoneessa, mutta ne ovat yksinkertaisia. Seuraavassa näytämme, kuinka voit saavuttaa minimalismin olohuoneessa. Tiedotamme myös noudatettavista säännöistä.

Minimalismi alkaa päässä.

Minimalismi olohuoneessa, puhdasta eleganssia

 Hän siirtyy omiin neljään seinäänsä.

Minimalismi olohuoneessa yksinkertainen muotoilu mustavalkoinen värimaailma koristetyynyt

  • Mitä minimalismi ilmaisee olohuoneessa?

Maailman parhaalla tahdolla et voi sisustaa ja suunnitella olohuonetta minimalistisella tavalla, jos sinulla ei ole tarpeeksi perustietoa tästä trendistä ja elämäntavasta. Siksi asiantuntijat sanovat, että minimalismi alkaa päässä. Sinun on opittava (enemmän) tietoiseksi omasta elämäntilanteestasi ja päätettävä itse, mitä tarvitset tässä huoneessa. Tavoitteena on luoda olohuone, joka on täynnä rauhallisuutta ja yksinkertaisuutta. Ennen kaikkea teet elämästäsi helpompaa. Pelkistämällä sisustuksesi olennaiseen voit keskittyä itseesi. Poissa materiaalista voit selvittää helpommin, mikä tekee sinut onnelliseksi. Tarpeettomien esineiden luopuminen voi olla hyvin vapauttavaa. Luot yksinkertaisen olohuoneen kohdennetusti ja juhlit näin henkilökohtaista vapauttasi.

 Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat päästävät paljon luonnonvaloa olohuoneeseen. Tässä erittäin houkuttelevassa tunnelmassa kiviseinä ja biotakka varastaa näyttelyn.

Minimalismi olohuoneessa paljon päivänvaloa näyttävä kiviseinä, jossa bio-takka valkoinen sohvasetti matto harmaa lattia

Avoimet tilat, yksinkertainen muotoilu ja selkeät linjat ovat tyypillisiä olohuoneen minimalismille.

Minimalismi olohuoneessa kahdessa kerroksessa, avoimet tilat, yksinkertainen muotoilu, selkeät linjat

Se kuulostaa useimmiten hyvältä, mutta se on silti helpommin sanottu kuin tehty. Koska sinun on jätettävä paljon pois ja pidettävä vain mitä pidät. Ja mikä tekee sinut vapaaksi ja onnelliseksi. Tietenkin tämä tahallisen laiminlyönnin prosessi määräytyy elämäntavan mukaan. Sinun on harkittava nämä asiat huolellisesti ennen kuin päätät minimalismista olohuoneessa. Koska tämä elämäntapa johtuu ehdottomasti modernista elämästä. Digitaalisessa maailmassa tarvitsemme yhä vähemmän asioita ja yhä pienempiä laitteita. Kirjaseinä ei siis ole enää pakollinen olohuoneessa. Jokaisella on mahdollisuus lukea e-kirjoja, työskennellä tietokoneella ja tehdä tutkimusta Internetissä. Siksi ympäröi itsesi vain sinulle tärkeillä esineillä, jotta tunnet olosi esteettömäksi ja ajattelet vapaasti minimalistisessa olohuoneessasi. Tämän haluat saavuttaa minimalismilla olohuoneessa – yksinkertaisuutta tilassa ja ajattelun vapautta!

Kaikki tarpeeton ja tarpeeton on poistettava olohuoneestasi, jotta minimalismi voi palata sinne.

Minimalismi olohuoneen kulmasohvalla pienet pöytäkynttilät riippuvalaisimet seinämaalaus rauhallinen ja yksinkertainen

 Puhdasta minimalismia! Tässä täydellisesti suunnitellussa olohuoneessa voit paitsi tuntea olosi hyväksi, myös elää onnellisesti.

Minimalismi olohuoneessa täydellinen muotoilu tumma kulmasohva matto TV -seinä iso ikkuna paljon luonnonvaloa

  • Minimalismi olohuoneessa: mitä sääntöjä on noudatettava?

Et saa ajatella, että ilman tarpeettomia huonekaluja tekeminen saa olohuoneen näyttämään paljaalta ja raittiilta. Sen ei tarvitse tapahtua missään olosuhteissa. Yhdistämme olohuoneen minimalismin avoimiin tiloihin, selkeisiin linjoihin ja yksinkertaisiin muotoihin. Siellä vallitsee rauha ja seesteisyys, ja samaan aikaan huone näyttää erittäin kodikkaalta. Tällaisessa olohuoneessa kaaoksella ei ole mahdollisuutta, koska järjestys on päivän järjestys. Kuitenkin saavuttaaksesi tällaisen modernin ilmeen olohuoneessasi, sinun on noudatettava näitä sääntöjä sen asettamisessa:

Rauha ja täydellinen järjestys vallitsevat tässä minimalistisessa kodissa.

Minimalismi olohuoneen keittiössä taustalla paljon lepoa

Geometriset muodot ja selkeät linjat luonnehtivat minimalismia olohuoneessa.

Minimalismi olohuoneessa geometriset muodot selkeät linjat tyypilliselle sisäänrakennetulle valolle

  • Neutraalit värit ja pehmeät tekstuurit ovat tyypillisiä olohuoneen minimalismille

Olohuoneen minimalismi perustuu neutraaliin värimaailmaan. Ensinnäkin klassista mustavalkoista väripuolta suositellaan kaikkialla, koska kahden perusvärin välinen kontrasti on voimakas. Mutta ole varovainen, koska enemmän mustaa huone näyttää hieman tunnelmalliselta, jopa mystiseltä. Sen sijaan mieluummin vain muutamia mustia pisteitä, jotka näkyvät neutraalilla taustalla. Harmaa ja valkoinen väriyhdistelmä on pehmeämpi versio klassisesta värimaailmasta. Tämä on erittäin suosittu minimalistisessa olohuoneessa. Lisäksi voit lisätä muita neutraaleja värejä: beige, kerma, hiekka ja vaaleanruskea. Jos haluat luoda tunnelmallisemman olohuoneen, valitse perusväreiksi grafiitinharmaa ja musta ja lisää vaaleita värejä. Esimerkiksi visuaaliset aksentit pastelliväreissä sopivat erinomaisesti mihin tahansa minimalistiseen huoneeseen. Älä usko, että olohuoneen minimalismissa on kyse yksivärisestä värimaailmasta.

 Tyypillinen minimalistinen värimaailma – pehmeät harmaan sävyt ja kaksi pastellinvihreää pistettä.

Minimalismi olohuoneessa, tyypillinen värimaailma, pehmeät harmaan sävyt, kaksi pastellinvihreää

Musta ja harmaa voidaan yhdistää täydellisesti vaaleaan puuhun.

Minimalismi olohuoneessa kaunis muotoilu musta harmaa ja vaalea puu

Moderni nojatuoli ikkunan äärellä oranssina murtautuu vaaleanharmaan värimaailman läpi tässä minimalistisessa olohuoneessa.

Minimalismi olohuoneessa korkea huone vaaleanharmaa värimaailma moderneja nojatuoleja oranssina ikkunan katseenvangitsijana

Minimalismi olohuoneessa näkyy myös tekstuureissa. Tässä käytetään puuta, pörröisiä mattoja, betoni- tai tiiliseinää ja paljon nahkaa. Ole varovainen niiden kanssa, myös niiden käyttöä on vähennettävä. Esimerkiksi pehmeä tekoturkismatto riittää ehdottomasti tuomaan pehmeän kosketuksen sisätiloihin. Tiili- tai tiiliseinä olisi silmäänpistävä, kun taas betonipylväs on rohkea esine minimalistisessa olohuoneessa.

 Kermanvärinen ja beige ovat myös tervetulleita minimalismiin olohuoneessa.

Minimalismi olohuoneessa kaunis muotoilu kermanvärinen beige yhdessä harmaan ja mustan kanssa

 Tyylikäs huonejakaja erottaa tyylikkään olohuoneen.

Minimalismi olohuoneessa tyylikäs huoneenjakaja erottaa tyylikkään tilan sohva matosta pieni pöytä heittää peitto nojatuoli

 Pehmeät harmaat tekstuurit on yhdistetty taitavasti tiiliseinään minimalistisessa suunnittelussa.

Minimalismi olohuoneessa pehmeät tekstuurit tekoturkismatto heittää huopa tiiliseinä lasiovet

  • Olohuoneen minimalismille on ominaista selkeät linjat ja geometriset muodot

Selkeät linjat ja suorakulmaiset ääriviivat ovat helposti tyypillisiä minimalismin piirteitä olohuoneessa. Tämä tarkoittaa, että värin lisäksi myös suunnittelukieli on tärkeä tässä! Esimerkiksi matalat huonekalut tai roikkuvat hyllyt eivät häiritse silmiä liikaa, joten ne ovat enemmän kuin sopivia minimalistisessa olohuoneessa. Jotta seinät eivät jää täysin paljaiksi, valitse nykyaikaisia ​​taideteoksia, ehkä myös minimalismin edustajia, ja koristele huone niillä. Haluatko osoittaa rakkautesi abstraktiin taiteeseen? Molemmissa tapauksissa tällaiset seinämaalaukset ovat sopivia. Joka tapauksessa nämä sopivat yhteen olohuoneen tyylin kanssa.

 Täydellinen minimalistinen muotoilu voi näyttää samalta.

Minimalismi olohuoneessa, täydellinen muotoilu, mukava harmaa sohva, taulutelevisio, matto, verhot, kaikki visuaalisessa harmoniassa

Tai se voi näyttää hieman liikuttavammalta tällä tavalla.

Minimalismi olohuoneessa, täydellinen muotoilu, hieman liikkuva, rapautunut kuva, sisustusartikkeli, keltaisia ​​pisteitä etualalla

  • Yksinkertaiset huonekalut ja enemmän vapaata tilaa huoneessa

Kun valitset huonekaluja minimalistiseen olohuoneeseen, pätee seuraava sääntö: mitä vähemmän, sitä parempi! Valitse selkeä kulmasohva. Sen pitäisi olla silmiinpistävää ja samalla varmistaa mukavuutta olohuoneessa. Suuri sohva on yleensä huoneen keskeinen huonekalu. Yhdessä seinässä voi olla sisäänrakennettu biotakka ja toisessa taulu-tv. Paljon pienempiä huonekaluja saisi koko ulkoasun hämärtymään tai näyttämään hieman kaoottiselta. Siksi sinun on tehtävä ilman niitä. Vähennä huonekalut olennaiseen ja jätä huoneeseen runsaasti vapaata tilaa. Tämä on tyylikäs tapa saavuttaa minimalismi olohuoneessa.

Toimituksemme toivottaa sinulle hauskaa ja onnea! Seuraavasta kuvagalleriasta voit saada lisää inspiraatiota olohuoneen minimalismiin!

 Sisäänrakennettu takka ja sen vieressä oleva seinämaalaus houkuttelevat välittömästi silmiä.

Minimalismi olohuoneessa täydellinen muotoilu sisäänrakennettu takka seinämaalaus vieressä katseenvangitsijana

Sinulla ei varmasti ole vastalauseita?

Minimalismi olohuoneen kulmasohvassa, harmaa yksinkertainen muotoilu

Minimalismi olohuoneessa täydellinen huoneen suunnittelu riippumatossa rauhallinen seesteisyys vähentynyt sisustus

Minimalismi olohuoneessa, täydellinen muotoilu, huonekalut, roikkuva tuoli etualalla

Minimalismi olohuoneessa täydellinen huonesuunnittelu valkoinen harmaa kaksi mustaa nojatuolia taustalla olevassa takassa

Minimalismi olohuoneessa, täydellinen huonesuunnittelu, pilari, jossa biotakka, paljon päivänvaloa, mediapöytä keskipisteenä

Minimalismi olohuoneessa täydellinen muotoilu valkoinen sohvasetti harmaa matto musta pöytä harmaa verhot

Minimalismi olohuoneessa pieni huone täydellinen sisustus tyylikäs ulkoasu erittäin houkutteleva muotoilu

Sisäänrakennetut valot tekevät huoneesta täydellisen valaistuksen.

Minimalismi olohuoneessa täydellinen huoneen suunnittelu sisäänrakennetut valot tyypillinen huoneen valaistus

Mustavalkoiset yksinkertaisesti kuvioidut koristetyynyt piristävät minimalistista värimaailmaa.

Minimalismi olohuoneen värimaailmassa valkoisissa ja vaaleanharmaissa koristetyynyissä mustavalkoisena yksinkertaisella kuviolla

Minimalismi olohuoneessa iso huone täydellinen muotoilu tummat sävyt yhdistettynä valkoiseen ja harmaaseen

Minimalismi olohuoneessa iso huone kaunis näkymä valkoinen kulmasohva harmaa matto matala pöytä musta

Minimalismi olohuoneessa täydellinen huoneen suunnittelu paljon valkoista takkaa vihreä kasvi nurkassa

Minimalismi olohuoneessa täydellinen huoneen suunnittelu sisäänrakennettu takka polttopuut televisio harmaa sohva matto