20 uutta ideaa juhlakoristeisiin – puutarhajuhlan suunnittelu keväällä

puutarhajuhlien värikkäät lyhdyt tuoreita ideoita juhlakoristeisiin

20 ideaa upeisiin juhliin

Kun on kyse kevätjuhlista, tämän kauden nopeasti muuttuva sää voi osoittautua hankalaksi olosuhteeksi. Jos haluat silti viettää osan juhlista ulkona, tee niin, mutta varmista myös, että sinulla on “varaussuunnitelma”. Tai suunnittele juhliin alue, joka tapahtuu osittain ulkona ja osittain sisällä.

Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, tässä on 20 ideaa, jotka auttavat sinua suunnittelemaan.

1. Varasuunnitelma puutarhajuhliin keväällä

Jos sääennuste on hyvä, haluat todennäköisesti järjestää ulkojuhlat. Mutta varmista, että sinulla on “varmuuskopiointisuunnitelma” äkillisten myrskyjen varalta. Ainakin yhden pitäisi siivota asunto, jotta sinun ei tarvitse hävetä, jos vieraat joutuvat yhtäkkiä sisälle. Varaa tilaa tuoleille, jotka joudut tuomaan sisälle nopeasti nousevan myrskyn sattuessa.

2. Ripusta paperilyhdyt

paperilyhdyt värikäs juhlakoriste puutarha tuoreita ideoita juhlien koristeluun

Värilliset paperilyhdyt löytyvät helposti verkosta tai paikallisista kaupoista. Halvimmilla ei ole valoja sisällä. Jos kuitenkin teet tuoreita ideoita juhlakoristeisiin päivän aikana nämä ovat täysin riittäviä integroimaan enemmän värejä ja tunnelmaa tunnelmaan. Iltajuhliin kannattaa valita lyhdyt, joissa on paristot.

3. Järjestä hieno juhla nurmikolla

rottinki puutarhakalusteet keltaiset tyynyt tyynyt puutarhajuhlat tuoreita ideoita juhlakoristeisiin

Pukeudu takapihan tavallisiin huonekaluihin uusilla tyynyillä tai peitä nykyiset mukavilla kankailla ulkoasun virkistämiseksi. Peitä kaikki vanhat pöydät pöytäliinoilla, jotka ovat pitkiä lattiaan ja saavuttavat vertaansa vailla olevan eleganssin. Käytä hienoja astioita paperi- tai muoviastioiden sijaan.

4. Tee salaatti … salaatista!

moderni ruokapöytä puutarhapöydän koristelu tuoreita ideoita juhlakoristeisiin

Etsitkö hauskaa keskipistettä, joka on myös edullinen? Täytä kaikki pyöreät kattilat kynttilänjaloilla ja paljon tuoretta salaattia! Varmista, että lehdet ovat turvallisella etäisyydellä kynttilöiden kärjistä. Tällä tavalla suunniteltu kalastuskappale on sopivin, jos juhlasi on kauniilla, aurinkoisella päivällä ja pöytäsi ei ole täynnä aurinkoa.

5. Järjestä marokkolainen rasva

Tuoreita ideoita juhlakoristeisiin

rottinkituolit tuoremehu puutarhan koristelu juhla aurinkoinen tuore ideoita juhlan koristeluun

Joskus voit saavuttaa upeita tuloksia investoimalla uuteen astiastoon. Mitä mieltä olet käsinmaalatusta lautasesta? Usein se on kaikki mitä tarvitaan upeiden tulosten saavuttamiseksi. Yritä järjestää marokkolaistyyliset juhlat järjestämällä lautaset, joissa on pieniä appelsiineja, ruusuvettä ja sahramilla tuoksuvaa kanaa.

6. Eri valonlähteet

kevyt ketjut takka puutarhajuhlien sisustus tuoreita ideoita juhlakoristeeksi

Aivan kuten sisällä, valolla voi olla löysäävä vaikutus myös ulkona. Jos haluat saada houkuttelevan hehkun ulkona, voit tehdä sen kolmella erillisellä valonlähteellä. Esimerkiksi ripusta keiju valot, sytytä takka ja aseta pieniä maisemavaloja terassin reunaan.

7. Kokeile teemabileitä

pahvi eiffel -torni perheen puutarhan sisustus tuoreita ideoita kevätjuhlakoristeisiin

Miksi ei? Tuoreita ideoita juhlakoristeisiin sopii lapsille ja aikuiset nauttivat niistä myös yllättävän hyvin. Miksi et kokeilisi Pariisin juhlia, joissa on ohukaisia, ranskalaista popmusiikkia ja pahvinen Eiffel -torni, kuten tämä?

8. Tee lasten pöydästä paikka, jossa lapset todella nauttivat istumisesta

aurinkovarjo kivet puutarhan sisustus tuoreita ideoita kevätjuhlakoristeisiin

Olivatko lapset tapahtuman keskellä vai eivät, jos he ovat läsnä, heidät on pidettävä kiireisinä. Muutamalla pienellä, luovalla kosketuksella voi olla suuri vaikutus.

– Peitä pöytä voimapaperilla ja tarjoa tussit ja sukat pöytäliinan koristeluun.

– Anna myös liitu, jolla voit maalata lattian.

– Pienemmille lapsille kannattaa tarjota jännittäviä elämyksiä, kuten hiekkalaatikoita tai vesipöytiä.

– Lisäksi kuplia tuottavat koneet ja hauska musiikki ovat aina voittoisa yhdistelmä.

– Anna lasten dokumentoida juhlat pikakameroilla ja näyttää kuvat suurelle taululle.

9. Varmista, että siirtyminen sisä- ja ulkopuolen välillä on sujuvaa

avoimen tilan päivänvarjo keväällä tuoreita ideoita puutarhajuhlien koristeluun

Pese ikkunat, vedä verhot ja avaa ovet. Nyt on aika juhlia! Sisä-ulkojuhlien järjestämisestä on monia etuja. Lisää tilaa tarkoittaa myös enemmän mahdollisuuksia ihmisille, jotka haluavat kokoontua ja keskustella ryhmissä. Kun ihmiset voivat liikkua vapaasti, festivaali näyttää yhä hauskemmalta ja vilkkaammalta. Jos sää yhtäkkiä huononee, kaikki voivat päästä sisälle hyvin nopeasti!

10. Siirrä huonekaluja

Jos vieraat vaeltavat sisä- ja ulkotilojen välillä, saattaa olla viisasta harkita uudelleen huonekalujen järjestystä. Työnnä joitakin tuoleja ja olohuoneen sohvaa taaksepäin. Vierailla on siis enemmän tilaa kokoontua. Ehkä sinun pitäisi myös tuoda pöytä seinälle, jotta sitä voidaan käyttää laskurina tai buffetina. Tuolit on jaettava kaikkiin huoneisiin.

11. Ota käyttöön pyörillä varustettu pöytä

kevät laitteisto puutarha tuore keittiö tuoreita ideoita juhlakoristeisiin

Haluatko saada ruoan sisälle nopeasti ulkopuolelta, jos sataa? Tämä tukeva metallipöytä pyörillä on suuri apu tähän tarkoitukseen.

12. Hyödy vieritysikkunasta

jakkarabaari avoin puutarhajuhlakoriste kevät tuoreita ideoita puolueen sisustamiseen

Onko terassilla tai eteisessä ikkunat, jotka johtavat suoraan keittiöön? Nyt meillä on sinulle niin edullinen ratkaisu, että tunnet itsesi todelliseksi onnekkaaksi lapseksi. Tästä voit tehdä ihanteellisen myyntitiskin.

13. Tee juhlahuoneistasi monikäyttöisiä

tuoreita ideoita juhlakoristeisiin

Ihmiset nauttivat ruoan ja juoman tuomisesta kaikkialle juhlien aikana. Varmista siis, että laitat pöydät ja penkit kaikkialle, sekä sisälle että ulos. Joten mahtuisit paljon enemmän ihmisiä kuin yksittäisille tuoleille.

14. Rakenna joitakin DIY -tuoleja

kevätlaitteisto puutarha tuore puujakkara tuoreita ideoita juhlakoristeisiin

Takapihat, aulat ja terassit ovat täydellisiä alueita käytettyjen huonekalujen kokeiluun. Muunna jotkut kuormalavat pöydiksi tai penkeiksi tai peitä ne japanilaisilla patjoilla ja paljon tyynyjä. Puukannoista voidaan tehdä monia hienoja tuoleja ja sivupöytiä, ja reunakivet voidaan helposti peittää kankailla, joita löytyy satunnaisesti.

15. Tuo erilaisia ​​astioita juomien säilyttämiseen

tuoreet juomat jäähdytin puutarhan sisustus tuoreita ideoita kevätjuhlakoristeisiin

Vanhat emaloidut korit, galvanoidut astiat, ontelot, kudotut korit ja puhtaat kukkaruukut voivat toimia luovina jäähdyttiminä tai jääsäiliöinä. Ennen kuin käytät niitä, sinun on tarkistettava, että ne ovat vedenpitäviä. Jos ei, harkitse muovisten kodin vaatteiden lisäämistä. Baarin ympärillä olevan liikenteen vähentämiseksi sinun on suunniteltava pieniä juomapisteitä sekä sisällä että ulkona.

16. Käytä kaikkia ulkotiloja

puutarhakalusteet sininen oranssi tuore puutarhajakkara tuoreita ideoita juhlakoristeisiin

On kevät ja ihmiset haluavat viettää aikaa ulkona. Vaikka sinulla olisi kapein terassi, sinun pitäisi viimeistellä se juhliin ja pitää ovet auki. Jos lattia ei näytä kovin hyvältä, peitä se matolla tai tekonurmella. Voit tehdä huoneesta houkuttelevamman muutamalla tyynyllä ja kukalla.

17. Järjestä juhlat terassilla

matto terassi värikkäitä värejä tuoreita ideoita kevätjuhlakoristeisiin

Kevät on täydellinen aika virkistää aulaa ja palauttaa yhteydet naapureihin. Ripusta paperilyhdyt, rullaa värillinen matto, peitä pöytä sarongilla luodaksesi palkin.

18. Keinut ja riippumatot

juhla kevät ideoita trooppinen puutarha koristelu tuoreita ideoita puolueen koristeluun

Aikuiset ja lapset rakastavat heitä yhtä paljon! Ripusta riippumatto eteiseen tai luo keinu renkaista tai köydestä. Muista turvallisuus ja pyydä tarvittaessa neuvoja ammattilaisilta.

19. Tuo mukavuutta ulkopuolelta sisälle

puu puutarhakalusteet varjopuu tuore gartendeko -juhla

Aito ruoka ja lautaset, maljakot ja tuoreet kasvit sekä mukavat tyynyt aulan ulkopuolella tai terassilla saavat huoneen näyttämään erityisen kodikkaalta. Katso ympärillesi talosi ennen juhlia ja löydät varmasti jotain “lainattavaa” sisätiloista.

20. Hyödynnä piilopaikka ulkona

huvimaja terävä katto takka jakkara puutarha tuoreita ideoita juhlakoristeisiin

Pihalla on teehuone, huvimaja tai muu rakenne. Sitten sinun pitäisi ehdottomasti tehdä niistä käyttökelpoisia juhlan aikana. Voit laittaa juomat ja ruoat sinne. Voit suojata ne tuholaisilta ja säältä tällä tavalla. Kun alkaa sataa, vieraat voivat juosta nopeasti sinne!

Ole valmis kevätjuhliin?