Ainutlaatuisia sisustusideoita, jotka piristävät sisustustasi

keittiöideoita sisustusideoita keittiön magneettinauhaveitsen värisuunnitteluideoita

Ainutlaatuisia koriste -aksentteja

Tämän päivän artikkeli on omistettu sisustuksen yksityiskohdille. Kyse on niistä pienistä standout -elementeistä, jotka voivat viedä konseptin korkeammalle tasolle. Upeassa suunnittelussa ei ole niin vaikeaa lisätä muutamia pieniä aksentteja, jotka tekevät suuren vaikutuksen.

Alla on joitain oppisopimuskouluttajiani, joissa on koristeellisia aksentteja. Nämä inspiroivat minua sisustamaan asuntoani. Haluatko varastaa siitä jotain itsellesi??

Erityisiä kosketuksia

Aloitetaan kuvasta, joka inspiroi minua tämän päivän postaukseen. Muutamia kultaisia ​​kiviä on pastellisävyissä. Mintunvärinen kvartsi näyttää upealta violetin värin kokoelman vieressä?

Sisustusideat korostavat kotisi alkuperäisiä aksentteja

sisustusideoita lattiavalaisimen kivet yöpöydän koristelu

Pidän tavasta, jolla nämä kivet esiteltiin. Ne näyttävät niin hyviltä ja todella herkullisilta, että voisin syödä niitä. Alla olevat kuvat osoittavat makuuhuoneen muuntamisen, joka ilmestyi otsikolla Design Love Fest Bri Emeryn blogissa. Hän hankki nämä kivet eri vintage -kaupoista ja kirpputoreilta.

Taloni muutoksen kuvallisen esityksen aikana minua häiritsi toistuvasti halu sisällyttää tämän kaltaisia ​​pieniä kasveja.

Sisäkasvit ja niihin sopivat kukkaruukut

sisustusideoita huonekasveilla, kukkaruukkuilla alkuperäisessä värissä

Tässä näemme kuvan Matt Hortonista. Kun näin sen, rakastuin siihen heti. Minusta mintun ja lasin yhdistelmä saman sävyn syvemmässä variantissa oli vain kiehtova. Se sai minut ajattelemaan vivahteiden ja aksenttien voimaa. Mikset ostaisi maljakkoa samassa sävyssä kuin seinät, mutta hieman tummempi?

Värillinen keittiön takaseinä

keittiöideoita sisustusideoita keittiö keittiö saari laatta seinä keittiö takaseinä

Toimiva muotoilu

Seuraava värisarja kuuluu “Toiminto kohtaa tyylin” -luokkaan. Ne ovat käytännöllisiä kokoelmia, joita voimme kaikki käyttää kotona. Monet tarjoavat meille mahdollisuuden olla luova suunnittelussa. Etkö halua harkita veitsien asettamista magneettinauhoille? Minun on oltava täysin rehellinen sinulle tässä vaiheessa. Mitä tulee teräviin esineisiin, haluan aina piilottaa ne.

Se on muuttunut täysin alla olevien kuvien myötä. Ensin näemme kauniita veitsiä keittiöstä Kaunis sotku Elsyn blogista. Tämän jälkeen järjestetään keittiön mustia, valkoisia ja keltaisia ​​näyttelyitä Nauti cupcakes.

Magneettinauha värillisille keittiöveitsille

keittiöideoita sisustusideoita keittiön magneettinauhaveitsen värisuunnitteluideoita

Monet meistä juovat kahvia tai teetä aamulla. Oletko koskaan nähnyt mukavampaa kahvinurkkausta? Näytä siis kaikki mitä tarvitset selventääksesi! Lisää sitten ylellisempi ulkoasu lisäämällä erityisiä pieniä esineitä. Tässä tapauksessa mielestäni kahvipuristin kultaisissa vivahteissa on erityisen mielenkiintoinen.

Luo mukava kahvinurkkaus

keittiöideoita sisustusideoita keittiö kahvinkeitin kahvinkeitin seinähylly valkoinen

Kauniita taustoja

Seuraavaksi näet kolme suurta aksentti -ideaa, joita voidaan käyttää kaappien ja seinien maustamiseen. Hanki värishokki maalaamalla kaappien tai kirjahyllyjen sisäosat.

Jälleen näemme elävän väriyhdistelmän bloggaaja Elsie Larsonin keittiössä Kaunis sotku. Hän ei koskaan pelkää käyttää viileitä värejä ja näyttää meille selvästi, kuinka luoda retro-tapaa-moderni ilme.

Vintage tyylikäs sisustusideoita

keittiöideoita sisustusideoita keittiökoneet keittiön kaappi vintage -seinätaustakuva kuvioitu

Rakastan aksenttiseiniä ja löydän nämä täällä julisteen kanssa todella suloisina. Puhumattakaan siitä, että koko asia oli koristeltu täällä suurilla aksentteilla. Seinärakenteeseen on lisätty myös syvän sinisiä vivahteita. Lisäksi on lisätty runsaasti vihreitä varjostimia ja elinvoimaisia ​​kukkamaljakoita. Aksenttiseinät toimivat upeasti täysin valkoisissa huoneissa. Alla oleva kontrasti on erittäin houkutteleva, et löydä sitä?

Saavuta kontrastivärivalikoima luovan seinän suunnittelun avulla

seinän suunnittelu valokuvataustakoristeiden ideoita kukkakuvioita

Tunnistatko ferm Living -brändin? Rakastan tämän yrityksen sisustusta! Mutta tässä tapauksessa tunnen erityisesti vetoa taustalle, jota vastaan ​​tämä kappale kuvattiin. Alla oleva geometrinen muoto antoi minulle paljon uusia ideoita. Etsin räätälöityjä puusta tehtyjä geometrisia muotoja sekä ajattelin maalata tällaisia ​​aiheita suoraan seinälle.

Tämä ratkaisu on hyvin yksinkertainen, mutta todella IN!

deco -ideat tyynyt tyynyliinat ompele itsellesi geometrisia kuvioita mustavalkoisena

Mitä teet sen päälle

Päätän tämän päivän artikkelin muutamilla roikkuvilla lisävarusteilla. Suunnittelun kannalta tätä voidaan pitää “kakun kermana”. Olemme kaikki huomanneet pienten riippuvalaisimien suosion tällä kaudella, eikö? Monet suunnittelijat haluavat ostaa tällaisia ​​kapeita riippuvalaisimia ja tarjota näyttelynsä ryhmissä. Mutta niiden hinta on melko korkea, varsinkin jos haluat ostaa useamman kuin yhden lampun. Siksi sain ideoita DIY -betoni -riippuvalaisimista Kotitekoinen moderni rakkaus. Ne maksoivat 9 dollaria.

DIY betoni -riippuvalaisimet

sisustusideoita olohuoneen riippuvalaisimien diy -projekti

Kun puhun DIY -valoista, haluan näyttää sinulle viimeisen projektini. Kyse on istutuskoneiden ripustamisesta. Näissä kappaleissa on jotain modernia ja omituista, ja voit saada ne halvalla. Ota osa West Elmistä tai tee oma. Ajattelen uutta riippuvaa DIY -projektia juuri nyt … Heti kun se on valmis, jaan sen tietysti heti.

Sisustusideoita ulkoalueelle

sisustusideoita lattiavalaisin puutarha terassi suunnittelu kuori parveke kasvit

Huomasitko, että korostin tänään helposti hankittavia kappaleita? Kyse on malleista, jotka voidaan suorittaa illalla. No, haluatko aloittaa nyt??