Feng Shui – perussäännöt ja niiden merkitys sisustukseen

Feng Shui – perussäännöt ja niiden merkitys sisustukseen

Vanha kiinalainen Feng Shui -opetus vaikuttaa kaikkiin elämänalueisiin. Aloitamme esittelemällä tämän Kaukoidän elämänfilosofian perussäännöt. Sitten puhumme niiden erityisestä käytöstä sisustussuunnittelussa.

Jokainen, joka on kiinnostunut Feng Shuiista, tietää, että Chi -energian virtaus ja viiden elementin – veden, puun, metallin, maan ja tulen – harmoninen vuorovaikutus ovat ratkaisevan tärkeitä elämässämme. Tämä koskee kaikkia elämänaloja, mutta Feng Shui opettaa meille myös, kuinka saavuttaa sisäinen tasapaino talossamme.

Feng Shui -kuvia ja inspiraatiota

Feng Shuin kuvat Buddhan patsas onnekas viehättävä positiivinen energia

Mutta otetaan askel taaksepäin! Feng Shui -opetuksen takana on tietty usko siihen, miten maailma toimii. Tämä perustuu tiettyjen periaatteiden huomioon ottamiseen ja tulemme nyt niihin.

Kutsu positiivista energiaa kotiisi

Feng Shui kuvaa jokikivien positiivista energiaa

Feng Shui onnekas charmi

Feng Shui onni hurmaa positiivista energiaa kotona

Ei ole sattumia

Ensimmäinen periaate, johon Feng Shui perustuu, on usko siihen, ettei mikään tapaaminen tässä maailmassa ole sattumaa. Jokainen tulee elämäämme apuna, opetuksena jne. Jokainen tukee meitä selviytymään tietystä tilanteesta tai näkemään jotain olennaista.

Feng Shui -opetuksen filosofia

Feng Shui kuvaa bambukivistä Buddhan patsas positiivista energiaa

Kaikki tapahtuu niin kuin pitääkin

Toinen periaate sanoo, että kaikki, mitä tapahtuu, on ainoa mahdollinen asia tietyssä tilanteessa. Asiat eivät olisi voineet tapahtua muuten.

Tämä lausunto koskee pienimpiäkin yksityiskohtia. Jokainen elämäntilanne on täysin oikea, vaikka se provosoisi elämämme periaatteet ja egomme.

Tätä lausetta ei tule ymmärtää fatalistisella tavalla. Meidän pitäisi vain nähdä, että mikään tilanne ei tapahdu meistä riippumatta. Päinvastoin: se on projektio sisäisestä maailmasta, ja se voidaan muuttaa vain tällä tavalla.

Jokainen elämäntilanne on täysin oikea

Feng Shui kuvaa puupatsaan onnekas charmi positiivista energiaa

Kaikki alkaa, kun se on aloitettava

Kaikki tapahtuu oikeaan aikaan – tämä on Feng Shuin kolmas periaate. Se ei tapahtunut liian aikaisin tai liian myöhään. Kaikki alkaa, kun olemme valmiita sen alkuun.

Mikä on ohi, on ohi

Kun jokin päättyy, se auttaa meitä jatkamaan elämäämme. Meidän pitäisi aina oppia jotain jokaisesta elämäntilanteesta ja ottaa tämä opetus mukaamme ja käyttää sitä parempaan kehitykseemme.

Kaikki tapahtuu oikeaan aikaan

Feng Shuin kuvat Sisäkasvit ja onni hurmaa positiivista energiaa

Feng Shui -opetuksen takana on tietty usko siihen, miten maailma toimii

Feng Shuin kuvat ja symbolit positiivista energiaa

Symbolit, jotka tuovat onnea

Feng Shui -kolikko kuvaa positiivista energiaa

Sisustus ja Feng Shui -filosofia

Mutta mitä tekemistä tällä kaikella on sisustussuunnittelun ja Feng Shui -periaatteiden kanssa? Ja miksi on ensinnäkin niin tärkeää, että suunnittelemme talomme tietyllä tavalla, kun “kaikki tapahtuu niin kuin piti”?

Feng Shui sisustuksessa

Feng Shui kuvaa huonesuunnittelua positiivisella energialla

Feng Shuin perussäännöt eivät riistä meiltä vapautta ymmärtää tai sivuuttaa elämän opetuksia.

Feng Shuin suunnitteluperiaatteet auttavat meitä heijastamaan sisä- ja ulkomaailman välistä suhdetta sekä parantamaan käsitystämme elämän syvästä merkityksestä.

Luo harmoninen elävä ilmapiiri!

Feng Shui -huoneen sisustusideoita onnekas positiivinen energia

Värit ja muodot ovat tässä tärkeässä roolissa

Feng Shui -olohuone kuvaa positiivista energiaa

Joten jos asennat kotiasi niin, että elämääsi virtaa enemmän vaurautta, sinun on oltava valmis siihen, että se ei tapahdu niin kuin alun perin kuvittelit.

Määritä kotitoimisto Feng Shuin mukaan

Kotitoimisto feng shui kuvaa sisäkasveista positiivista energiaa

Voi olla, että oikean Feng Shui -järjestelyn ja kodin sisustuksen ansiosta selviämme kriittisistä hetkistä, jotka opettavat meille, miksi rikkaus putoaa meiltä. Kun ymmärrämme kaiken syvemmän merkityksen, kaikki tapahtuu sujuvammin elämässä.

Bambu huonekasvina

Feng Shui kuvaa sisäkasveja bambu positiivista energiaa

Rento tunnelma kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneen feng shui kuvaa positiivista energiaa

Löydät lisää inspiroivia Feng Shui -kuvia alta

Feng Shuin kuvat harmonia onnekas viehättävä positiivinen energiaFeng Shui kuvaa positiivisen energian feng shui -opetustaFeng Shuin kuvat norsu patsas onnekas viehätysvoimaa positiivista energiaa Feng Shui kuvaa positiivisen energian kiviä ikkunan koristeluun Feng Shui kuvaa mehikasveja ja kiteitä positiivista energiaaFeng Shui kuvaa huonekasveja kynttilän positiivista energiaa Feng Shui kuvaa sisäkasveista positiivista energiaa Feng Shui kuvaa sisäkasvien positiivisen energian seinähyllyjä Feng Shui kuvaa sisäkasveja terassisuunnittelu positiivista energiaa Feng Shui garden kuvat puutarhakasvit positiivista energiaa Feng Shui puutarhan vesilähde onnekas viehättävä positiivinen energiaFeng Shui kuvaa puutarhan suunnittelua kivien energiallaFeng Shui -terassi pystysuora puutarha positiivista energiaa