Feng Shuin mukaan, mitä Feng Shui -kasveja sinulla pitäisi olla talossa ja puutarhassa

 Feng Shui -kasvit sisä- ja ulkokäyttöön

Ei ole vaikeaa selittää Feng Shui -perinteitä sisä- ja puutarhakukilla muutamalla lauseella. Tässä on yritys: Feng Shui on opetus asuinalueemme mukavuudesta, joka vetää rinnakkaisuutta luontoon ja haluaa siten siirtää siellä vallitsevan harmonian jokapäiväiseen elämäämme.

Feng Shui -kasvit viihtyisään tunnelmaan

feng shui -kasvit epipremnum aureum kukkaruukku

Johtavat kysymykset, jotka riippuvat Feng Shuista jokaisen huoneen suunnittelussa, ovat seuraavat: Kuinka voimme hyödyntää mahdollisimman paljon luonnon lakeja kotona? Kuinka meidän pitäisi jakaa esineet niin, että Chi -energia virtaa vapaasti?

Feng Shui -kasvit – mitkä tiedät? 

feng shui kasvit feng shui opettavat pionit

Sisä- ja puutarhakasvien käyttö on erittäin onnistunut ja todistettu menetelmä hyvän energian houkuttelemiseksi kotiin. Tietyillä erityyppisillä kasveilla voi olla monia etuja, kun ne sijoitetaan oikeaan paikkaan.

Vain käyttämällä näitä oikein voit estää negatiiviset vaikutukset kotona ja antaa elämänenergian virrata vapaasti. Feng Shuin mukaan tietyntyyppiset kasvit auttavat paremmin kuin toiset. Seuraavilla riveillä opit, kuinka tämä kaikki näyttää käytännössä.

Jotkut erityisen tärkeät kasvit talolle ja puutarhalle Feng Shuin mukaan

Seuraavassa puhumme joistakin erityisen tärkeistä kasveista talolle ja puutarhalle, ja haluamme käsitellä niiden asianmukaista sijoittelua.

Rahapuu

Tämä on keskikokoinen mehevä kasvi, joka on yksi kaktuksista. Kuten nimi saksaksi viittaa, se liittyy taikauskoon, että se houkuttelee rahaa ja vaurautta. Rahapuun käyttö on tärkeää ihmisille, jotka haluavat nähdä aineellisten hyödykkeiden virtaavan kotiinsa.

Kuten nimestä voi päätellä, rahapuu symboloi rahaa  

feng shui kasveja rahaa puu elämäntapa

Rahapuussa on kauniita pieniä kukkia

feng shui puutarhapuutarha -ideat rahapuu

Voit sijoittaa rahapuun kotiin tai puutarhaan. On tärkeää hallita sen kasvua. Talosi ja / tai puutarhan rahapuun korkeus saa olla enintään yksi metri.

Efeutute

Yksi parhaista kasveista Feng Shuin mukaan on Efeutute. Se symboloi vaurautta, ammatillista menestystä ja onnea. Tämä kasvi sopii täydellisesti toimistoon tai työhuoneeseen. Voit myös antaa niiden kasvaa olohuoneessa.

Koristele tutkimus efeutute -tuotteella

feng shui -puutarha Epipremnum aureum efeutute

Kukkivat kiinalaiset kasvit

Jos rakastat sekä Feng Shuia että Kaukoidän eksoottisuutta, voit valita kukkivat kiinalaiset kasvit puutarhassa. Ne takaavat kauneuden, mukavuuden ja tasapainon. Niiden avulla voit houkutella rakkautta ja romantiikkaa kotiisi.

Pionit

Feng Shuin mukaan pionit ovat toinen ihana kasvi taloon ja puutarhaan. Pionit ovat kauniita kukkia, jotka houkuttelevat voimakkaasti Yang -energiaa. Pionit ovat herkkiä ja herkkiä. Ne yhdistävät kaikki naisellisuuden hyvät ominaisuudet. Feng Shuin mukaan pionien kautta lisäät mahdollisuuksiasi rakentaa ja ylläpitää harmonista romanttista suhdetta.

Pionit romantiikkaa varten

feng shui kasvien pionit kodin sisustusideoita

Krysanteemit

Feng Shuin mukaan nämä kauniit keltaiset kasvit ovat myös erittäin hyviä menestyksellemme elämässä. He nauttivat suurta kunnioitusta sekä kiinalaisessa että japanilaisessa kulttuurissa. Krysanteemit liittyvät iloisuuteen ja optimismiin. Istuta ne puutarhaan. Huoneistossa olohuone ja makuuhuone ovat sopivia paikkoja krysanteemeille.

Tuo joie de vivren muistiinpano huoneeseen

feng shui kasvien krysanteemit, jotka tarkoittavat ominaisuuksia

Ume, jota kutsutaan myös japanilaiseksi aprikoosiksi tai japanilaiseksi luumuksi

Feng Shuin mukaan tämä kasvi symboloi puhtautta. Siihen liittyy myös onnea. Sen tuoksu vaikuttaa myönteisesti ja voi auttaa ihmisiä vastaanottamaan paremmin Chi -energiaa.

Kasvava japanilainen aprikoosi puutarhassa

feng shui -puutarhan ume -puutarhaideoita

Narsissit

Narsissit ovat erittäin tärkeä kasvi kiinalaisessa kulttuurissa ja perinteissä. Niitä annetaan usein Kiinassa uudenvuoden lahjaksi. Ne näyttävät erittäin hyviltä ja niitä on helppo hoitaa. Feng Shui pitää narsissia eräinä positiivisimmista kasveista. Jotta narsisseilla olisi merkittävä positiivinen vaikutus kaikkiin asuinalueisiin, niiden tulisi olla mahdollisimman suuria.

Narsisseja on helppo hoitaa ja ne ovat kauniita

feng shui kasvit narsissit deco ideoita sisustus

Liljat (Lilium)

Liljojen uskotaan olevan kauneimpia sipulikasveja. Feng Shuin mukaan niillä on myös erittäin hyödyllinen vaikutus. Liljat voivat levittää paljon iloa ihmisten kesken. Liljat ovat erittäin sopivia, kun kotona on stressiä ja rasitusta. Osaat taistella tätä hermostuneisuutta vastaan.

Liljat lisäävät eleganssia tilaan

feng shui -kasvien liljan koristeluideoita

lootuksen kukka

Lootus on ollut erittäin tärkeä japanilaisessa perinteessä monien vuosien ajan. Se edustaa puhtautta, yksinoikeutta ja moraalia. Käytä lootuskukkia asuinalueellasi, etenkin sisäänkäynnillä.

Nauti lootuskukan upeasta kauneudesta

feng shui kasvit sisustus deco ideoita lootuskukka

Magnoliat

Seuraavassa paikassa Feng Shuin mukaan hyödyllisten kasvien alla nimeämme magnoliat. Magnoliat ovat myös puhtauden ja rakkauden symboleja. Niiden käyttö olohuoneessa tekee siitä meditatiivisen paikan.

Magnoliat luovat meditatiivisen ilmapiirin

feng shui puutarhakasvit magnoliat

Istuta magnolia etupihalle! Näin varmistat perheellesi paljon onnea ja harmoniaa.

Bambu ja mänty

Lopetamme esityksemme kahdella puulla

Bambu ja mänty ovat erittäin suosittuja Feng Shui -perinteessä. Niitä voidaan käyttää myös runsaasti huonekalujen valmistuksessa ja sisustuksessa. Feng Shuin mukaan tällaiset materiaalit tuovat harmoniaa taloon.

Bambun uskotaan olevan kasvi, jolla on kyky ajaa pois negatiivista energiaa. Se symboloi vaurautta ja runsautta. Istuta bambu etupihalle.

Käytä bambukasveja ajaaksesi negatiivisen energian pois

feng shui elävät kasvit bambu

mänty

Mänty kasvaa pitkäksi ja selviytyy kovimmastakin talvesta. Talossa & Kotitaloudet edistävät ystävyyttä ja ystävällistä viestintää. Mäntypuut ovat hyviä riippumatta siitä, millä pihan alueella ne istutetaan.

Koristele talo mäntyllä

feng shui elävä kasvi mänty

Hanki joitain täällä mainittuja kukkia ja puutarhakasveja, etkä tule katumaan sitä!