Kauniita sisäpuutarha -ideoita

 kasvi rottinkikasvi potin valoisa huone

Puutarhasuunnittelu on hauskaa myös sisätiloissa

Hengittämistä ja asumista yleensä huoneessa, joka on täynnä kauniita kasveja, ei voi verrata mihinkään muuhun. Olitpa ammattilainen tai vasta aloittelija tällä alalla, harkitse inspiraation lähteitä lähtökohtana.

Integroi vihreät kasvit huoneeseen

puutarhan suunnittelu sisätiloissa olohuone kasvit riippuva tuoli

Miltä se kuulostaa, kun sinä Puutarhasuunnittelu haluatko integroitua kotona? Onko sinulla tunne, että huoneestasi puuttuu jotain? Nämä ovat kasveja. Kun ne ovat terveitä ja puhtaita, ne auttavat pitämään ilman puhtaana. Kirkastaa mielialaa ja täyttää kulmat hyvin ainutlaatuisella tavalla. Huomaan, ettei mikään huone ole todella suljetun näköinen ilman ainakin vihreää kasvia tai ruukkua iloisia kukkasipulia.

Asema pesualtaalla

Tee puutarha kotona kukkaruukkuja käytävällä

Sinun pitäisi harkita asemaa, jossa on kukkaruukkuja. Helpota kasvien kastelua, siirtämistä ja hoitoa. Kätevä asema voi pelastaa henkesi. Pesualtaan pesuallas voi olla ihanteellinen, mutta keittiö voi sopia myös, jos sinulla ei ole toista asemaa.

Älä heti tunne halua hypätä siihen ja saada kätesi likaiseksi, kun katsot puista laskuria ja kivilattiaa?

Tallennustila voi olla melko rajallinen. Mutta ainakin haluat tilaa lannoitteille ja tarvikkeille. Voit tarjota hyllyn ylimääräisille kattiloille ja mausteille. Voit varmasti käyttää aluetta, joka voi likaantua ja jossa sinulla on pääsy juoksevaan veteen.

Käytä puista istutinta

kotipuutarhassa on puun istutuspöytä

Kokeile toista kasvisäiliötä sisällä.

Sinun ei aina tarvitse käyttää perinteisiä kukkaruukkuja huonekasveillesi. Kokeile suorakulmaisia ​​tai ehkä viinitynnyriä. Varmista, että sinulla on lokero tynnyrin alla. Joten voit laittaa sen sen alle ja suojata maaperääsi veden aiheuttamilta vaurioilta.

Aloe kasvi

sisustuspuutarhassa on aloe -kasvi

Pidä aloe kasvi aina käsillä!

Etkö ole varma mistä laitoksesta aloittaa? Suosittelen aloe sinulle. Siitä on helppo huolehtia ja ikään kuin Jumala olisi lähettänyt sinut, kun olet polttanut itsesi. Leikkaa vain osa siitä pitkänomaiseksi ja aseta geelimäinen, sisäinen aine suoraan poltetulle alueelle.

Käytä vanhaa pöytää lisää kasveja varten

Sisäpuutarhasuunnittelu rauta pöytä kukkaruukut

Pöydät ovat hienoja, kun haluat asettaa niille kasveja

Etsitkö lisää säilytystilaa kasveillesi? Silloin kannattaa ehkä käyttää vanhaa pöytää. Jopa ruosteinen tienvarsikukka voi olla ärsyttävää, kun se on täynnä vihreää.

Sisäpuutarhasuunnittelu, jossa kukkivat kukat pöydällä

puutarhan suunnittelu kotona pyöreä pöytä käytävällä

Luo ryhmä kasveja ruukkuihin ja kukkivat kukat pöydälle

Kasvien ryhmittely ei ole vain kaunista, vaan myös hyödyllistä heille. Niiden säilyttäminen vierekkäin lisää kosteutta ja auttaa heitä pysymään terveinä ja pidemmillä kastelujaksoilla.

Aurinkoisen ikkunan edessä

maisemointi olohuone aurinkoisen ikkunan edessä

Hyödynnä aurinkoiset ikkunat

Tee tilaa avoimen, aurinkoisen ikkunan eteen. Tätä tilaa ei kannata hukata. Telineet voivat auttaa pieniä kasveja saamaan niin paljon valoa kuin tarvitaan.

Kasvit, jotka tarvitsevat vähemmän valoa

puutarhan suunnittelu huoneessa kaapin yläpuolella lattialla

Voit myös sijoittaa paljon kasveja huoneisiin, joissa on vähän valoa

Jos huoneesi ei saa niin paljon valoa kuin haluat, sinun ei pitäisi luopua huonekasveista kokonaan. Käy paikallisessa puiden taimitarhassa ja kysy, mitä tehdä kasvien hoitamiseksi tällaisessa ympäristössä.

On totta, että jos huoneeseen ei tule lainkaan luonnonvaloa, siellä olevat kasvit eivät selviä. Mutta jos siellä on jonkinlaista valoa, siellä voidaan saada jotain kasvamaan … Se on ehdottomasti vaivan arvoista.

Kasveja laatikossa

deco -ideoita puutarhasuunnitteluun sisätilojen kasvihuoneessa

Kasvit huonekalussa

Oletko valmis todella luovuuteen? Vedä yksi tai useampi laatikko ulos, peitä ne vedenpitävällä muovilla, täytä lannoitteella ja istuta muutama kasvi sinne.

Tällä tavalla voit antaa vanhalle huonekalulle täysin uuden elämän.

Hauskaa puutarhanhoitoa

puutarha kotona suunnittelu puhua nainen kastelukannu

Pidä hauskaa pihallasi työskentelystä!

Kastelukannuissa voi olla useita värejä. Ne eivät ole aina harmaita. Voit valita kirkkaan keltaisen tai vaaleanpunaisen sävyn. Käytä myös värillistä esiliinaa, kun teet tämän!

Vihreiden ja kirkkaiden värien yhdistelmä parantaa varmasti mielialaasi!

Onko sinulla erityisiä vinkkejä tai luovia ideoita huonekasvien käyttöön??