Koristeelliset tyynyt lisäävät luovuutta sisustussuunnittelussa

 heittää tyynyjä deco -ideoita päällekkäin monivärisiä

Koristele luovasti koristetyynyillä

Aivan kuten luova taideteos luo rohkean lausunnon seinälle, heitotyyny luo viileän viestin sohvallesi. Onko viehättävä kokoelma koristeellisia Heitä tyynyt nähty markkinoilla tänä keväänä?

On niin paljon ainutlaatuisia värejä ja kuvioita!

On vain vaikea olla kiehtymättä suunnittelumahdollisuuksista. Me Freshideen -tiimistä haluamme jakaa intohimomme suunnittelutyynyjen kanssa tänään. Emme tee tätä vain siksi, että koristetyynyt ovat edullinen vaihtoehto suunnittelun uudistamiseksi. Voit muuttaa suunnittelusi sävyä vain pienellä värityksellä ja hienoilla kuvioilla.

Toivomme, että nautit alla olevien esimerkkien katsomisesta!

Geometriset tyynyt

Tämä koskee lähinnä geotyyliä. Tämä johtaa meidät heti ensimmäiseen valittuun kuvaan täällä…. Yksi sana: se on niin herkullista! Se kuvaa varmasti mustan ja valkoisen yhdistelmän kauneutta.

Vai pitäisikö puhua mieluummin jäätelön väreistä? Nämä geometriset tyynyt ovat yksinkertaisuudessaan vahvoja. Esimerkiksi mustien mini -tikkujen tyynyt ovat täysin modernin näköisiä … hieman 80 -luvulta on juuri nyt.

Sisustusideoita jokaiseen kotiin

heittää tyynyt deco ideoita geometrisia hahmoja

Viimeinen LIVING -kokoelma sisältää Maya -tyynyn, joka näkyy alla olevassa kuvassa, toinen vasemmalta. Itse asiassa heitotyynyt luovat juhlat paitsi muodoista myös väreistä. Eikö sinulla ole tällä hetkellä varaa uuteen seinämaalaukseen tai mattoon? Tällaiset tyynyt heittävät myös huoneen ihanasti.

Geometriset heitotyynyt

heittää tyynyt deco ideoita geometrinen

Tribal -tyyli on edelleen elossa ja hyvin, ja voit kokea sen kaikkialla CB2: ssa. Janey Pillowin kaltaiset valinnat vastaavat hienosti minimalistisia geometrisia kuvioita. Näitä on nähty niin paljon viime aikoina. Todennäköisesti veistoksen luominen tyynyistä ei ole huono tapa muuttaa kodin ulkoasua.

Raidalliset ja kolmio tyynyt

heitotyynyt sisustusideoita olohuoneen sohvatyynyt

Raidalliset tyynyt

Raidojen suhteen voit luoda kokonaan uuden linjan neonraitaisia ​​tyynyjä CB2: lla. Kyllä, neon on edelleen elossa ja varsin hyödyllinen.

Maanläheinen tapaa “päivä-maailman” mitoitettaessa. Tämä tarjoaa koristetyynyjä väreissä, kuten neonkeltainen, punaoranssi ja vihreä …

Neonraidalliset heitotyynyt

heittää tyynyt neonvärit kotiin ideoita

Rakastamme Urban Outfittersin tämän brodisoidun ikat -raidatyynyn juhla -ilmettä. Kuvioidut raidat osoittavat suunnittelun toisen ulottuvuuden, eikö niin? Älä pelkää sekoittaa nauhoja ja sovittaa ne taiteellisesti toisiinsa, kuten alla olevassa huoneessa tehtiin.

Värikkäät raidalliset tyynyt koristeluun

heittää tyynyt deco ideoita nojatuoli matto raidallinen

Raidat täyttävät geometriset kuviot näissä West Elmin Crewel Stripes -tyynyissä. Tämä on samalla luova viihde ja aihe, joka todella ampuu koristuksesi tavoitteeseen. Ja jälleen: kolme värivalikoimaa kolminkertaistavat huoneesi mahdollisuudet.

Raidallinen ja geometrinen

heitotyynyjen sisustusideoita raidalliset geometriset tyynyt

Tyynyt marmorikuvioilla

Tiedämme, että marmori on ollut super trandy viime päivinä. Mutta me tuoreista ideoista, jotka olemme pitäneet erityisesti tästä materiaalista viime vuosina, pidämme ensisijaisena seuraavia koristetyynyjä.

Alla on esimerkkejä LIVINGistä. Ne esittävät juhlallisen herätyksen ja lisäävät ylimääräisen yllättävän annoksen värejä. Voit valita ruusun, curryn ja pölyisen sinisen sävyistä. Näin löydät sopivan sävyn tilaasi.

Marmorikuvioiset tyynyt koristeluun

heitotyynyt marmorikuvioiset tyynykoristeet

Tässä on joitain West Elmin tyynyjä, jotka olemme jo esittäneet useissa viesteissä.

Valmistettu marmorista

marmoriset tyynyt

Etkä edelleenkään ole nähnyt Society6 ,! Joten tulet täysillä nauttimaan. Taiteilijat tarjoavat parasta suunnitteluaan ja sinä tilaat niistä parhaan – tyynyt, matot, mukit, grafiikat, T -paidat … Halpa ja täysin moderni, Society6 tarjoaa monille käyttäjille, joilla on rajallinen budjetti, hyvät mahdollisuudet. Tässä on Simona Sacchin tyynyjä.

Voit käydä heidän verkkosivustollaan, napsauttaa haluamaasi tulosta ja tarkistaa sitten tyynyjen ostamisvaihtoehdot.

Simonas Sacchisin marmorikuvioitu muotoilu

heittää tyynyjä art deco -ideoita

Ovatko jotkut tämän päivän tyynyt kiinnittäneet huomionne? Olen edelleen ylpeä Simonas Sacchin marmorikuvioidusta suunnittelusta. Se on niin dekadenttia!