Koristele takka ja tee siitä katseenvangitsija

Taidokkaasti suunniteltu sisustus on aina silmiinpistävä ja tuo tunnelmaan tunnelmaa. Lisäksi se on epäilemättä erilainen joka kausi, mutta pysyy aina silmiinpistävän kauniina. Erityisesti tietyn huoneen onnistunut sisustus ilmaisee tyylisi ja makusi parhaalla mahdollisella tavalla ja osoittaa siten yksilöllisyytesi. Nyt syksyllä sinulla on monia tällaisia ​​mahdollisuuksia avoinna, jotta voit kehittää mielikuvitustasi huoneen sisustamisessa. Halloweenin ja uudenvuodenaaton välisenä aikana sinulla on monia mahdollisuuksia sisustaa kotisi sen mukaisesti ja juhlia jokaista tulevaa festivaalia kotona. Joten voit levittää juhlatunnelmaa neljään seinään ja juhlia upeassa ilmapiirissä perheen ja ystävien kanssa. Verkkosivuiltamme löydät lukuisia hienoja sisustusideoita jokaiseen tilanteeseen. Tämän päivän artikkelissa haluamme kuitenkin kattaa eri vaihtoehdot takkalakan koristamiseksi ja siitä katseenvangitsijaksi. Oletko jo utelias?

 Levitä juhlatunnelmaa oikealla takkakoristeella neljään seinään

Takka koristelu joulu

Jokainen takka itsessään on todellinen katseenvangitsija huoneessa. Ja kun se on sisustettu, se kiinnittää välittömästi kaikkien huomion. Useimmissa tapauksissa takka on keskeisellä paikalla olohuoneessa ja säteilee lämpöä koko talossa. On aina mukavaa ja kodikasta istua räiskyvän avotulen edessä, lukea kirjaa päivällä tai juoda lasillinen viiniä illalla, jopa laiskotella.

Takan yläpuolella olevaa seinätilaa voitaisiin käyttää hyvin ja sisustaa hyvin

Koristele takka ja seinäpinta sen päälle

Takan yläpuolella oleva seinäpinta sekä takkalevy voidaan sisustaa kauniisti hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Tässä sisustustyyli voi vaihdella suuresti – maalaismaisesta retroon moderniin. Ja aina, kun loma on aivan nurkan takana, takanvarteen on osoitettava juhlallinen tilaisuus. Seuraavilla riveillä haluamme selittää sinulle tarkalleen, miten tämä tehdään.

Vaatimaton takkakoriste, jossa on värikkäitä syksyn lehtiä, voi myös olla silmäänpistävä

Mantelpiece koristaa syksyn lehtiä silmiinpistävästi

Syksyllä koristele takkakappale luonnon lahjoilla

Päätä luonnollinen takkakoriste tänä syksynä, etkä voi mennä pieleen. Todellisen syksyn tunnelman tuomiseksi taloon tarvitset sopivia koruja luonnon lahjoilla. Laita maljakkoon muutama puun oksat, joissa on kirkkaanväriset syksyn lehdet, aseta niiden viereen keltainen koristeellinen kurpitsa ja viimeistele tämä hieno järjestely kauniilla lämpimillä väreillä. Krysanteemit ovat aina monien naisten ensimmäinen valinta, kun on kyse kauniista syksyn kukista tehdyistä huonekoristeista. Ja aivan oikein, koska nämä lumoavat puutarhan kukat tuovat paljon raikkautta ja luonnollisuutta jokaiseen kotiin. Ne näyttävät upeilta takan päällä. Älä unohda ripotella tammenterhoja, kastanjoita ja männynkäpyjä, ja takkakoristeesi on valmis!

 Järjestä muutama kurpitsa koon mukaan takkaan ja sinulla on jo syksyn koristelu kotona

Järjestä kurpitsat takkakappaleen päälle

Ontelot kurpitsat, joissa on teekynttilöitä, eivät saisi puuttua Halloween-takan takista. Mutta jopa kurpitsat, joita ei ole onteltu ja jotka on järjestetty koon mukaan, näyttävät hyvältä siellä! Niiden mukana voi olla muita kauhufestivaalin symboleja, kuten hämähäkkejä ja hämähäkinseittejä, hiiriä ja luurankoja, jotka kaikki luovat kauhistuttavan ilmapiirin ja ovat todellisia katseenvangitsijoita nuorille ja vanhoille.

Täällä lapset voivat löytää makeisia ja pieniä lahjoja Pyhän Nikolauksen päivänä

Koristele takka Pyhän Nikolauksen päivän sukkilla

Pian sen jälkeen, kun olemme viettäneet kauhufestivaalin ystävien kanssa, alkaa suurin perhejuhla. Välissä on kuitenkin Pyhän Nikolauksen päivä. Juhlatunnelmaa voi tuntea kaikkialla kotona ennen joulua, mutta takka on koristettava erityisesti tilaisuutta varten. Kimaltelevat seppeleet ja tähdet, pienet kuusen oksat ja käpyjä, paljon kynttilöitä ovat osa takanpäällisen joulukoristeita. Vähintään viikkoa ennen Pyhän Nikolauksen päivää punaisten ja valkoisten sukkien on roikuttava takan päällä, koska pienet odottavat pieniä yllätyksiä niissä 6. joulukuuta. Voit jopa koristella takkaa hieman runsaammin jouluna. Vihreät kuusen oksat, kimaltelevat pallot kaikissa mahdollisissa väreissä, pienet ja suuret tähdet koristavat takkaa tyypillisillä valkoisen, punaisen ja vihreän väreillä. Jokainen temaattisesti valittu koriste -elementti on oikeassa paikassa takan päällä. Voit todella antaa mielikuvituksesi valloittaa hänen koruillaan.

Se loistaa ja kimaltelee kaikkialla – joulu ei voi olla kaukana!

Joulukoristeet takka kynttilät joulukuusi

Vanha kohtaa uuden takan päällä

Tähän mennessä esitetyt sisustusideat koskevat lähinnä klassisesti suunniteltuja takkoja, jotka on sisustettu ja tuotu esiin lokakuun alusta joulukuun loppuun. Mutta älkäämme unohtako sitä tosiasiaa, että voit koristella takkakappaleen tyylikkäästi kaikkina vuodenaikoina ja ilmaista siten henkilökohtaisen makusi. Käytä seinätilaa takan yläpuolella ja ripusta kaunis maalaus, josta pidät erityisesti. Koristele takka sitten sopivilla koriste -esineillä, matkamuistoilla ja matkamuistoilla tai perheesi suosikkikuvilla ja viimeistele takkakoristeesi tuoreilla kukilla. Vai pidätkö ikivihreistä huonekasveista kauniissa ruukuissa? Sisustusvinkkimme näyttävät olevan tarpeettomia, koska jokainen voi tehdä tämän oman makunsa, tyylinsä ja henkilökohtaisten mieltymystensä mukaan.

Koristele takka niin, että siitä tulee katseenvangitsija huoneessa

Takka koristaa katseenvangitsijat huoneessa

 Vapauta kekseliäisyytesi ja luo tämä takkakoriste, joka on lähellä sydäntäsi. Sitten voit olla varma, että myös ystävät ja sukulaiset pitävät siitä! Vieritä nyt alas ja anna itsellesi inspiraatiota upeista takka -sisustusideoistamme!

Moderni takka voidaan myös sisustaa tyylikkäästi

tyylikäs takan koristelupeili takan päällä

Mantelpiece koristavat kynttilät seinäpeili kukkia

Mantelpiece koristaa seinäpeilit kukkia

epätavallinen, mutta tyylikäs sisustus takan päällä

 Näytä tyylisi ja maku takkakappaleen koristelun kautta

koristele tyylikkäästi takka

 Takan minimalistinen sisustus pyörittää takan päällä olevan maalauksen

Maalaus takkapeite tyylikkäästi henkilökohtainen

Laita perheesi suosikkikuvasi parrasvaloihin ripustamalla ne takan päällä

Koristele takka, jossa näkyy perhekuvia

 Tai haluatko saada suuren peilin?

Mantelpiece koristaa seinäpeilit roikkuu katseenvangitsijat

Seinäpeilien koristeellinen takka ripustaa silmiinpistäviä ideoita

Mantelpiece koristaa seinäpeilit

 Onko ulkona lunta? Vain maalaus voi herättää niin paljon tunteita ….

Mantelpiece maalaus luminen maisema

Koristele takkakappale silmiinpistävästi

Koristele takkakehys vaatimattomasti

Tuo joulun taika huoneeseesi sopivilla takkakoristeilla!

Maaginen joulutakka koristella

koristele takkakappale vaatimattomasti

Maalaus takkakoriste

Koriste -esineet matkamuistojen takka

Kartta polttopuut takan vieressä

upea koristeellinen takatyyny