Pöydän koristelu – yli 50 upeaa ideaa arkeen ja juhliin

Vaikka ruoka maistuu hyvältä, se tulee omakseen vain oikeilla pöytäkoristeilla. Koska värit ja aiheet yhdistyvät eri malleissa ja saavat pöydän ja ruokailutilan näyttämään erilaiselta. Olemme siksi valmistelleet runsaasti inspiraatiota pöydän koristeluun alla ja toivomme, että löydät sopivimman ratkaisun joka tilanteeseen! Maalaismainen, minimalistinen, leikkisä tai värikäs? Tilaisuudesta ja vuodenajasta riippuen voit päättää tämän omien mieltymystesi mukaan!

Koristele pöytä tilaisuuden mukaan

koristele pöytä tuoreet aksentit kasvit kukkakuvio

Oikean tyylin valinta

Mitä enemmän erilaisia ​​koristeita on, sitä monipuolisempia ja houkuttelevampia ovat pöytäkoristeet! Tämä antaa sinulle suuren vapauden kokeilla pöytäkoristeita, ilmaista itseäsi tai yksinkertaisesti heijastaa taipumuksia ja luonnonilmiöitä. Niin usein vähemmän on enemmän pöydällä!

Ei ole pakko suunnitella täynnä olevaa pöytää. Jos et käytä liikaa koristeita, saat mahdollisuuden olla luova väreillä ja muodoilla.

Joten voit saada pöydän näyttämään hyvin minimalistiselta. Yksinkertaiset ja asialliset koristeet voivat myös olla todella kiehtovia! Älä täysin pärjää ilman koristelua! Sisätilojen värit ja kasvit voidaan noutaa ja esittää pöydälle. Joten sisustuksen pääpiirteet rikastavat pöydän sisustusta. Geometriset mustavalkoiset esineet sopivat myös täydellisesti pöydän minimalistiseen sisustamiseen.

Jos toisaalta haluat saavuttaa kauniin skandinaavisen eleganssin, luotat mieluummin yksinkertaisiin materiaaleihin ja moniin luonnon elementteihin. Luonnon elementit, kuten puiset kiekot lasinalusina tai metsäkasveja moderneissa maljakoissa, piristävät yksinkertaista pöytäkoristelua upeasti. Joten eukalyptus on hyvä tähän tarkoitukseen. Pienillä aksentteilla löysät toimivan pöytäkoristeesi täydellisesti!

Pöytä dramaattisella ilmeellä

koristele pöydän värin kontrastit kauniita kukkia

Koordinoi astiat ja tarvikkeet

pöytäkoristeluastiasto tyylikäs väri tyylikäs sisustusideoita

Oikeiden elementtien käyttäminen kauniin kuvan luomiseen

Pöytäkoristeesi näyttäisi jotenkin epätäydelliseltä ilman muutamia täydentäviä elementtejä. Kukat ovat klassikoita jokaisella pöydällä. Voit aina harkita tuoretta pöytäkoristelua, tietysti vuodenajan mukaan! Mutta älä unohda, että maljakot ovat upeita katseenvangitsijoita pöydällä jopa ilman kukkia!

Pöytäliina on tärkeä osa pöydän sisustusta. Jos esimerkiksi et voi saada tarpeeksi kukkia, hanki itsellesi pöytäliina, jolla on tällainen kuvio. Usein pöytäliina on kuitenkin neutraali pinta astioille ja koristeille.

Tuo raikasta tunnelmaa ruokapöytään!

pöydän koristelu valkoinen vihreä yhdistelmä

Yhdistä astiat oikein! Tämä on usein mukava koriste itse pöydällä! Esimerkiksi pinotut lautaset näyttävät hyvältä oikealla pöytäliinalla! Yksittäisten kappaleiden tulee ehdottomasti sopia yhteen. Voit myös koristella ruokailuvälineet narulla.

Lautasliinat ovat myös tärkeässä asemassa missä tahansa pöydässä! Oikealla mallilla saavutat halutun tavoitteen. Onneksi on niin paljon taittovaihtoehtoja, joista voimme varmasti löytää sinulle sopivan! Valmistettu paperista tai kankaasta ja eri muodoissa, kuten lehdissä, perhosissa ja ruokailuvälineissä, on jotain jokaiseen makuun ja tilanteeseen!

Anna luovuutesi kulkea vapaasti, kun sisustat pöytää!

pöytä koristeluastiat persikka väri eksoottisia elementtejä

Yksinkertaiset kuviot voivat myös aiheuttaa tunteen ruokapöydässä!

pöytä koristele kangas lautasliina nauhat

Värillä on valtava rooli

Pöytäkoristeesi väri on parempi määrittää alussa! Pöydän koristelu vaikuttaa mielialaan ja ruokahaluun, joten värit ovat erittäin tärkeitä. Voit luoda enemmän eleganssia tummemmilla väreillä ja jos haluat herättää perheenjäsenten ja vieraiden ruokahalun ja tehdä heidän mielialastaan ​​iloisen, niin iloiset, värikkäät sävyt sopivat. Esimerkiksi violetti ja vihreä tai vaaleansininen ja mintunvihreä ovat tässä tapauksessa upeita väriyhdistelmiä!

Pastellivärit ovat myös hyvä idea nykyaikaisiin pöytäkoristeisiin. Nämä voidaan yhdistää moderneihin elementteihin ja saada aikaan upea ilme!

Ja kun on kyse oikeasta väriyhdistelmästä, antrasiittilautasliinat ja valkoiset lautaset sopivat upeasti yhteen! Tummat pöytäliinat ja valkoiset astiat luovat myös suuria värikontrasteja.

Ja jos päätät suunnitella pöydän luonnon väreillä, mausta se pienillä värillisillä aksentteilla!

Objektiivisuus ja yksinkertaisuus herättävät todellista ihastusta!

Pöydän koristelu yhdistää pieniä aksentteja

Pöydän koristelu minimalistisilla piirteillä

pöytä koristele väri kontrasti harmaa lautasliinat

Erikoistilanteet vaativat myös erikoiskoristeita! Istu aina kauniisti katetulle pöydälle! Koska näin määrität ilmapiirin lounaalla tai illallisella suurina määrinä. Ja se tekee syömisestä ja yhdessäolosta miellyttävämpää! Hemmottele itseäsi herkullisella lounaalla tai illallisella ja pidä hauskaa perheen ja ystävien kanssa!

Tummemmat sävyt saavat ruokapöydän näyttämään tyylikkäämmältä

pöytä koristele tummia tyylikkäitä sisustusideoita

Pöytäkoristeet vaikuttavat mielialaan!

pöytä koristele värillinen kuvio sininen lasit

koristele pöytä pehmeillä vaaleanpunaisilla aksentteilla

koristele pöytä puutarhajuhlaideoita maalaismaiseen tyyliin

pöytä sisustus harmaa pöytäliina valkoisia ruokia

koristele pöytä määrittää perusväri

Pöytäkoristeet voivat olla maalaismaisia ​​ja samalla niin kodikkaita!

koristele pöytä puupöytä luonnollinen väri

koristele pöytä runsaasti kukkakoristeita mustilla lautasilla

pöytä koristele romanttisia ideoita kirkkailla väreillä

pöytä koristelu maalaismainen ideoita puutarhajuhla

koristele pöytä maalaismainen ruokapöytä tuoreita sisustusideoita

Ilman tarpeettomia pöytäkoristeita …

koristele pöytäsi tyylillä

pöytä koristele valkoinen pöytäliina tuoreita vihreitä aksentteja

pöytä koristele valkoiset pöytäliinat kasvit tuoreina

pöytä koristele valkoiset pöytäliinat vihreät lehdet

koristella pöytä puutarhajuhla järjestää tuoreita, tietenkin

Luota luonnollisuuteen …

koristele pöytä luonnollinen hohto puutarha

pöytä koristele punaisia ​​raitoja

pöytä koristele tyylikkäitä väritarvikkeita

koristele pöytä luodaksesi jouluisen tunnelman

Luo juhlallinen tunnelma pöydälle!

pöytä koristele runsaasti koristeellisia huonekaluja