Alkuperäisiä ideoita vastaanottotiskille – luovuus kohtaa kestävyyden

vastaanotto laskuri hotelli vanha matkalaukku kierrätys

Viileä vastaanottolaskuri

Vastaanottolaskuri on jokaisen hotellin tai yrityksen käyntikortti. Sen tulisi olla mahdollisimman tyylikäs tai omaperäinen, jotta se vaikuttaisi positiivisesti kävijään ja herättäisi hänen huomionsa. Olemme tutkineet ja keränneet sinulle 15 kekseliästä vastaanottolaskuria. Nämä kiehtovat paitsi suunnittelullaan, myös ennen kaikkea niiden valmistuksessa käytetyillä materiaaleilla.

Hotellista ravintoloihin ja toimistohuoneisiin löydät monipuoliset vastaanottolaskurit. Jokaisella on oma erityinen profiilinsa ja se on rakennettu tiettyyn tyyliin. Suunnittelu ja tekstuurit vaihtelevat sen mukaan, millaisen valituksen haluat tehdä.

Katso esimerkiksi yllä olevan kokoelman ensimmäinen vastaanottolaskuri. Käytetyt matkalaukut ja matkalaukut pinotaan rennosti. Tältä se näyttää Barcelonan lähellä sijaitsevan Hotel Ramblasin vastaanotossa. Idea kuuluu Langranja. Se ei ole vain alkuperäinen ja erittäin sopiva aihe, vaan myös ympäristöystävällinen ja kestävä. Hotellin vieraat ovat vaikuttuneita ja nauttivat vastaanoton laskurin nostalgisesta ja samalla seikkailunhaluisesta ulkoasusta.

Leikkisä muotoilu teollisella kosketuksella

vastaanotto hotellin vastaanotto teräsmetalliset astiat

Tämä vastaanottolaskuri yllä olevassa kuvassa, yksi Yumakov Arkkitehdit on suunniteltu. Teräsrakenne, jossa on vanhentunut ulkonäkö ja riippuvat metallitynnyrit, jotka toimivat riippuvalaisimina. Tämä upea luominen on lähes universaali. Se sopii vastaanottoon gallerioissa, konserttisaleissa, näyttelyissä, valokuvaustutkimuksissa ja työpajoissa.

Entä jos työskentelet toimistossa, jossa vastaanottolaskuri on valmistettu 100-vuotiaan talon puulaudoista? Tässä on kyse Pride and Gloryn toimistosta Krakovassa Morpho Studion toimipisteessä. Suunnittelijat ovat luoneet miellyttävän kontrastin lämpimän puun ja kylmän betonin ja metallin välille. Tällaisissa toimistohuoneissa voit todella uppoutua työhösi ja tuntea intiimin tasapainon.

 Luova tyyneys jokapäiväisessä työssä

vastaanottolaskuri vanhat puulaudat toimistohuoneet

Oletko kiinnostunut historiasta ja hienostuneesta romantiikasta? Sitten Fontevraud Hotel Ranskassa on ehdottomasti jotain sinulle. Täällä vastaanoton tiskillä voit tuntea menneisyyden ja nauttia minimalistisesta, modernista muotoilusta. Käytettiin kestäviä puupalkkeja, terästä ja lasia. Tulos – yksinkertaista eleganssia ja nerokasta yksinkertaisuutta.

Joskus nostalgia ja nykyaika kulkevat käsi kädessä

vastaanotto suorakulmaiset puupalkit vastaanotto

Katso myös muut alkuperäiset vastaanottolaskuriideat. Kuka tietää, ehkä yksi tai toinen sopii myös kotiisi. Miksi ei? Esimerkiksi viileä baaritiski keittiössä olisi ihanteellinen katseenvangitsija, jota olet ehkä etsinyt pitkään.

Ravintolatiski vanhoista metalliputkista haalistuneen näköisenä

vastaanottolaskuri vanhat metalliputket

Vankka ja kestävä marmorista

vastaanotto vastaanotto vastaanotto marmorikivi

Mini gabion urheiluliikkeessä

vastaanottolaskuri lohkareita gabion vastaanottolaskuri

Todellisille nuhjuisille tyylikkäille faneille

vastaanottolaskuri suuret puulaatikot kierrätys

Koristele tukkeilla

vastaanottolaskuri lokit vastaanotto pöytävalaisin

Oikea vastaanottolaskuri autonäyttelyihin

vastaanotto hotelli vastaanotto auto

Ajopuu voi tehdä ihmeitä

vastaanotto hotellin vastaanotto luonnonpuuta ajopuu

Vanhoja kirjoja ei todellakaan saa heittää pois

vastaanotto hotelli vastaanotto vanhat kirjat ympäristöystävällisiä

Varaston vanhoja metallilokeroita käytetään vastaanottolaskuina

vastaanottolaskuri metallitilat varasto vastaanottolaskuri

Luonnonkivinen rakenne ja tyylikäs muotoilu

vastaanotto laskuri luonnonkivet vastaanottolaskuri hotelli

Puujätteitä voidaan käyttää erittäin käytännöllisesti ja hyvällä maulla

vastaanottolaskuri vaneri puupaneelit vastaanottolaskuri