Käytännölliset liukuovet maalaismaiseen tunnelmaan

liukuovet vaaleat puiset liukuovet

Puiset liukuovet jokaiseen sisustustyyliin

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka kiinnittävät huomiota kaikkiin yksityiskohtiin tai kävelet vain useimpien asioiden ohi vain katsomalla edessäsi? Milloin viimeksi katsoit kotisi ovia tarkemmin? Miten kuvailisit niitä, millaiseen sisustustyyliin ne kuuluvat?

Vai luuletko, että ovi on vain tehtäväkseen eikä sillä ole mitään tekemistä sisätilojen kanssa? Tänään keskitymme juuri tähän näyttämällä sinulle ideoita puisista liukuovista.

Ensinnäkin esittelemme sinulle maalaismaisen näköiset massiivipuiset liukuovet. Sinun ei ehdottomasti tarvitse vain tykätä maalaistyylisistä kalusteista saadaksesi nämä ovet kotiisi. Päinvastoin, yksi viimeisimmistä sisustussuunnitelmista on maalaismaisten puuovien integrointi tyylikkääksi vaihtoehdoksi nykyaikaisille sisätiloille. Tämä luo harmonisen kontrastin betonin ja avoimien tiilien kylmille ja karuille pinnoille, jotka ovat nykyään raivoa.

Toiminnallinen symmetria puusta

liukuovet puuovet kylpyhuone karkea vilja

lähde: Porta -ovet

Tammea suositellaan erityisesti liukuovelle, joka johtaa kylpyhuoneeseen. Tämä puu ei ole vain erittäin kestävä ja vedenkestävä, vaan myös erittäin maalaismainen karkealla viljalla. Voit valita minkä tahansa puun sävyn maun ja värin mukaan. Liukuovet, joissa on kulumisen merkkejä ja valkoinen väri, ovat myös erittäin suosittuja. Ne sopivat erityisesti niille teistä, jotka rakastavat nuhjuista tyylikästä tyyliä. Maalaismaiset liukuovet sopivat paitsi retro- ja vintage -kylpyhuoneisiin, myös teollisesti sisustettuihin ja jopa täysin minimalistisiin kylpyhuoneisiin..

Todellisille nuhjuisille tyylikkäille faneille

Liukuovet liukuovi kylpyhuone nuhjuinen tyylikäs

Voit tietysti myös koristella ovia hyvin modernilla tavalla – esimerkiksi korostusvärillä tai maalata kaikki valkoiseksi riippuen siitä, millaisen vaikutuksen haluat saavuttaa. Liukuovien koristeellisen tarkoituksen lisäksi niiden tilaa säästävä ominaisuus ei ole viimeinen. Paitsi että ne ovat käteviä, ne säästävät myös arvokasta tilaa pysymällä aina suoraan seinän päällä eivätkä seiso kenenkään tiellä.

Olimmeko tarpeeksi vakuuttavia? Miltä liukuovet näyttäisivät kotona??

Kodikas tunnelma, jossa on maskuliininen jälkimaku

liukuvat mäntypuiset kylpyhuoneen ovet

Viehättävä ja tyylikäs samaan aikaan

liukuovet massiivitammi tumma kylpyhuone

Japanilainen kylpy ja karkea puu

Liukuovet maalaismainen tee se itse japanilainen

Tammipuusta tulee turvallisuutta ja vakautta

maalaismaiset massiivitammea liukuovet

Valitse teollinen tyyli?

liukuva kylpyhuone lasilevyovi avoin tiiliseinä

Se voidaan tehdä myös hienovaraisemmin valkoisena

liukuva kylpyhuone valkoinen liukuovi

Sopii myös minimalistiseen ilmeeseen

liukuva kylpyhuone valkoinen ovi moderni

Aseta eläviä aksentteja

liukuovet moderni kylpyhuone punainen ovi

Vintage kylpyhuone mustavalkoisena

liukuva valkoinen liukuovi kylpyhuone vapaasti seisova kylpyamme

Lähde: www.decoist.com