Kotiteatteritesti: Näin voit viettää täydellisen illan elokuvateatterissa ystävien kanssa

Näin voit viettää täydellisen illan elokuvateatterissa ystävien kanssa

Talvella haluamme piiloutua huoneistomme “luolaan” ja odottaa auringon paistamista kauemmin. Monet ihmiset sitten näkevät ystäviään vähemmän – ei niin keväällä ja kesällä. Päivien pidentyessä käymme useammin ystävien ja naapureiden luona ja teemme asioita töiden jälkeen tai viikonloppuna. Tietenkin voit käydä elokuvissa paljon, mutta ajan myötä se rasittaa lompakkoasi. Joten miksi et kutsu muutamia ystäviä kotiisi katsomaan elokuvaa? “Elokuvakokemusta” ei kuitenkaan pidä hukata. Näiden vinkkien avulla ilta elokuvateatterissa on täydellinen menestys!

Kotiteatteritesti

Kotiteatteritesti Voit viettää täydellisen illan elokuvateatterissa ystävien kanssa

Oikea tekniikka

Veitsenterävä kuva on välttämätön unohtumattomalle illalle elokuvateatterissa. Vaikka elokuva olisi 50 -luvulta, kuva ei ole enää kuin välkkymislaatikossa. Useimmat televisiot näyttävät elokuvia HD + -tarkkuudella (4K). Mutta jos katsot edelleen HD -kuvaa, sinun ei tarvitse ostaa uutta televisiota heti. Jos vastaanotat TV -ohjelmasi satelliitin kautta, voit liittää myös HD + -moduulin. Tämä on pieni kortti, joka on kytketty joko televisioon tai vastaanottimeen ja päivittää laitteesi HD: stä HD +: ksi. Upean kuvan kanssa ääntä ei tietenkään saa jättää taakse. Elokuvateatterissa käytetään surround -ääntä, mikä tarkoittaa, että ääni ei tule vain edestä (eli televisiosta), vaan kaiuttimet on jaettu koko huoneeseen, mikä antaa sinulle tunteen, että olet aivan keskellä toiminta. Joten jos haluat panostaa hieman äänen saamiseen, voit tässä lue kaikki mitä sinun tarvitsee tietää kotiteatterin kaiutinjärjestelmistä.

Kodikkuustekijä

Tietenkin tekniikka on vain puolet taistelusta. Elokuva -ilta kotona on paljon rennompi, et yritä kiirehtiä ruuhka -ajan liikennettä, vaan aloitat, kun kaikki ovat paikalla. Ennen sitä voit kokata jotain mukavasti. Joten jos et halua vain tarjota popcornia elokuvalle, löydät sen Lukuisia reseptivinkkejä netistä. Ja toinen kotiteatterin etu: Voit puhua elokuvan aikana, kokeile sitä oikeassa elokuvateatterissa! Jotta ilta olisi täydellinen menestys ja kestävä hyvän olon kokemus sinulle ja ystävillesi, tunnelman on tietysti myös oltava vakuuttava. Koska nautimme kaikista aisteistamme, huoneen pitäisi näyttää siistiltä, ​​puhtaalta ja raikkaalta. Joten siivosi veroilmoituksen pöydältä, avasi ikkunat kerran ja levitti muutamia tuoksukynttilöitä ympäri huonetta. Jotta voit keskittyä täysin elokuvaan, hanki tummat verhot. Tietenkin nojatuolin ja sohvan pitäisi olla mukava istua, myös pidemmillä elokuvilla. Kodikkaat tyynyt ja peitot tarjoavat tarvittavan mukavuuden. Nyt sinun tarvitsee vain valita oikea elokuva, ja jokainen, joka omistaa Smart TV: n, voi selata Netflix -galleriaa haluamallasi tavalla, kunnes oikea löytyy..


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80