Oman neljän seinän aika

Kuka vuokralainen ei tiedä tätä – ideoita asunnon uudistamiseksi on tarpeeksi. Murta muurin läpi täällä, keittiössä kaukana klassisesta keittiöstä kohti keskellä olevaa keittolevyä, muutokset olisivat mukavia. Saalis on, että vuokranantaja ei leiki mukana. Tai hän olisi innostunut, mutta ei osallistu Remodeling. Erityisesti keittiösuunnittelun alalla voidaan nopeasti nostaa 20 tuhatta euroa tai enemmän. Ainoa mahdollisuus vuokralaisilla on silloin olla ottamatta 20 tuhatta euroa käsiinsä uudesta keittiöstä, vaan 250 tuhatta euroa omasta kodistaan. Täällä voit vaihtaa ja tehdä mitä haluat. Mustat graniittilaatat keittiön lattialle, keittolevy keittiön keskelle, kylpyamme sisäänrakennetulla porealtaalla ja iPod-liitäntä varusteiden vieressä sekä kaiuttimet katossa. Vuokra-asunnon entisestä kylpyhuoneesta tulee oman talon hyvinvoinnin keidas. Oman omaisuuden hyväksi tehtävän päätöksen tekemisen ajat ovat hyvät. Korot ovat olleet kaikkien aikojen matalimmillaan pitkään, ei muuta kuin oikean kiinteistön löytäminen.

Oman neljän seinän aika

Valmistele rahoitus rauhassa

Vaikka kylpyhuoneen ja keittiön suunnittelu on paljon jännittävämpää kuin rahoituksen suunnittelu, tämän pitäisi olla etualalla etukäteen. On itsestään selvää, että uuden talon kunnostuksen kustannuspuoli on kuitenkin sisällytettävä rahoitussuunnitteluun. Ei ole mitään järkeä, jos ostohinta on olemassa, mutta lopulta suunniteltujen innovaatioiden rahoitusta ei ole otettu huomioon. Ensimmäinen yhteenveto kuukausimaksun kustannuksista löytyy esimerkiksi yhdestä Asuntolainojen vertailu osoitteessa onlinekredite.org. Pohjimmiltaan nyrkkisääntö “20 prosenttia plus lisäkustannukset omista varoista” on edelleen voimassa suunnittelussa. Vaikka jotkut pankit tarjoavat nyt rahoitusta lähes ilman omaa pääomaa, tämä on kaikkea muuta kuin vankka rahoitus.

Mistä pääoma voi tulla??

Jokainen, joka päättää päivästä toiseen lopettaa vuokratun asunnon keittokomeron, hän haluaa nyt toteuttaa unelmansa, ei ehkä ole vielä nimenomaisesti käsitellyt oman pääoman kysymystä. Ajatus yön yli -tilistä johtaa aluksi siihen, että unelma näyttää räjähtävän, mutta kannattaa ajatella hieman pidemmälle. Tietenkin ennen kaikkea säästö ja arvopaperitili toimivat pääomana. Perheessä voi kuitenkin olla myös joku, joka on valmis auttamaan. Pankki ei ole kiinnostunut siitä, miten yksityinen lainasopimus laaditaan täällä. Hän ei myöskään tiedä, mistä rahat tulevat. Sillä on myös oman pääoman luonne Työnantajan laina. Heidän on otettava huomioon vain tietyt muodollisuudet lainasopimuksessa, jotta pomon lainaa ei lasketa verotettavaksi tuloksi. Henki- ja eläkevakuutukset ovat unessa monissa saksalaisissa kotitalouksissa. Niitä ei tarvitse purkaa, mutta niitä voidaan käyttää oman pääoman korvaajana. Vaihtoehtoisesti on olemassa lainaoptio. Tämä ei ole laina klassisessa mielessä, vaan ennakkomaksu pääomasta, jonka olet tallentanut ennen sopimuksen päättymistä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, oma työsi rakenneuudistuksessa voidaan myös mainita oman pääoman korvaajana, niin kutsutulla lihaslainalla. Hyvin laskettu, mikään ei estä unelmiesi keittiötä omassa kodissasi.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80