Tutustu myös uuteen Ikean luetteloon 2016 verkossa!

Tyylikkäitä ideoita Ikean kalusteilla 

Ikean uusi luettelo vuodelle 2016 on jo ulkona ja kaikilla on todella kiire ilmaista mielipiteensä asiasta. Niin mekin tietysti. Mitä IKEA -suunnittelijat keksivät tänä vuonna? Nämä pienet muutokset ja parannukset ovat erityisen mielenkiintoisia. Tuntuuko sinusta samalta??

Keksimme myös heti luovia ideoita IKEA -huonekaluista. Haluamme esitellä ne sinulle. Ehkä voit käyttää tai toteuttaa niitä kotona.

Ikean uusi luettelo 2016

uusi Ikean luettelo verkossa 2016 Ikean huonekalut

Odotamme innolla uusia Ikean huonekaluja

uusi Ikean luettelo verkossa 2016 Sisällysluettelo Ikea -huonekalut

Rakenna vain hylly …

Hyllyn kokoaminen on yksi helpoimmista asioista, joita voi tehdä IKEA -moduuleilla. Täällä sinulla on kuitenkin jo mahdollisuus näyttää paljon mielikuvitusta ja mukauttaa rakenne omien tarpeidesi mukaan.

Modulaariset Ikean kirjahyllyt

uusi Ikean luettelo verkossa 2016 Ikean huonekalut olohuoneen kirjahylly

Tänä vuonna uusien hyllymallien ohella on myös mielenkiintoinen ovikehys. Voit rakentaa tämän ja antaa vaikutelman, että hylly on integroitu seinään. Se näyttää jaloammalta. Tällainen hylly ei pilaa kodin yhtenäistä ulkonäköä. Lisää kiiltoa ja kevyempää ulkonäköä lisää koristeellisia koristeita!

Mahtava pin -levy

Näistä IKEAn uusista tappilevyistä on myös uusia malleja. Ota osa niistä heti, jos haluat. Ne voivat toimia loistavana koristeena lastentarhassa tai kotitoimistossa. Tällaiset pin -levyt antavat huoneelle rakenteen. Niillä on neutraali vaikutus ja ne ovat siksi loistava tausta omien koriste -ideoidesi toteuttamiseen.

Käytännöllinen taululevy työhuoneessa tai lastenhuoneessa

uusi Ikean luettelo online -pin -aluksella lastenhuoneen huonekalut

Ylimääräistä säilytystilaa

Tallennustilan luominen on yksi IKEA: n erityisistä kyvyistä. Tällä kaudella on jälleen valikoima käteviä laatikoita ja koreja, jotka voidaan jakaa hyllyille. Tämä turvaa enemmän tallennustilaa. Jos et pidä tuloksena olevaa pirstoutunutta ulkonäköä houkuttelevana, voit koristella hyllyt verholla tai muulla lomituksella. Löydät myös paljon vastaavia tuotteita IKEA -tarjousten joukosta.

Ikean säilytyslaatikot lisää säilytystilaa kaapissa

uusi Ikean luettelo verkossa 2016 säilytyslaatikot vaatekaapin säilytystilaa

Nopea ja uudelleenkäytettävä keittiön suunnittelu

Niille teistä, joilla on vuokra -asunto, IKEA on nyt valmistellut upeita tarjouksia keittiöön. Tämän alueen uudet huonekalut on erittäin helppo koota ja purkaa. Voit tietysti ottaa nämä helposti mukaasi, kun vaihdat asuntoa.

Ikean keittiökalusteet

uusi Ikean luettelo verkossa Ikean keittiö keittiö

Toimiva ruokailutila

Pienen ruokasalin toiminnallinen sisustaminen ei ole niin vaikeaa. Suurten ja mukavien pöytien lisäksi on mielenkiintoisia yksiköitä seinäsuunnitteluun. Ne rakentavat sen ja antavat sille hyvin erityisen koristeellisen luonteen.

Suunnittele kompakti ruokailutila 2 hengelle

uusi Ikean luettelo online -ruokapöytä ja tuolit

Modulaarinen keittiö

IKEAn keittiö- ja ruokailutarjonnan modulaarinen luonne on vain huomattu. Tämä antaa sinulle erittäin houkuttelevan teollisen tyylin. Tämä sopii erinomaisesti ruostumattomasta teräksestä valmistettujen keittiölaitteiden kanssa, jotka ovat tällä hetkellä niin suosittuja.

Moderni Ikean keittiö on teollinen

uusi Ikean luettelo verkossa Ikean keittiökalusteet ja -tarvikkeet

Nykyiset esittelyt

Monien vuosien ajan näyttelyt olivat jotenkin unohtuneet. Mutta IKEA toi ne takaisin valoon. Niissä on houkutteleva muotoilu uudessa luettelossa ja ne ovat tietysti erittäin toimivia.

Vitriinit ovat jälleen osa trendikkäitä olohuoneen huonekaluja

uusi Ikean luettelo olohuoneen huonekalujen online -esittely

Löydät tämän ja paljon muuta Uudesta Ikean luettelosta verkossa …

Ikean luettelo verkossa 2016 mitä uuttauusi Ikean luettelo verkossa Uutiset Ikeasta uusi Ikean luettelo verkossa 2016 säilytyslaatikot Ikean kylpyhuonekalusteet uusi Ikean luettelo verkossa 2016 säilytyslaatikoiden vaatekaappiuusi Ikean luettelo verkossa 2016 ylimääräistä säilytystilaauusi Ikean luettelo online -ruokapöytä, taitettava tilaa säästäen uusi Ikean luettelo verkossa 2016 ruokapöytä ja tuolituusi Ikean luettelo verkossa Ikean olohuoneen huonekalut uusi Ikean luettelo verkossa klassiset ruokasalin huonekalut puu uusi Ikean luettelo online modulaariset keittiön keittiökaapit valkoinen

uusi Ikean luettelo online -seinäsuunnittelu Ikean huonekalut