15 skægstilarter i henhold til ansigtsformer: Runde, ovale osv.

Enhver mand er opmærksom på betydningen af ​​sit skæg og dets pleje for hans personlighed og udseende. Skæg er imidlertid ikke så let at dyrke, pleje og også at vedligeholde. At vide, hvordan man får skæg på ansigtet, tager meget tid, efter at pleje tager meget pleje, og derefter kræver vedligeholdelse en stor indsats. Men når det er sagt, er det kun nok at pleje og vedligeholde. Du skal også lægge vægt på valget af ansigtsskægstilarter, der passer til dig. Denne stil er dybest set en kombination af skægform og skæghårstørrelse.

Til det skal du først og fremmest bemærke, hvad din ansigtsform er. Når du er sikker på din ansigtsform, kan du derefter se efter forskellige skægstilarter for ansigtsformer og derefter vælge den, der er bedst egnet til din ansigtsform. Men hvordan finder du ud af, hvad formen er på dit ansigt? Til det skal du nøje observere 4 hovedfaktorer, der definerer dit ansigts dimensioner, nemlig din kæbe, dine kindben, din pande og dit ansigts længde. Alle disse fire faktorer danner stort set 7 ansigtsformer, nemlig kvadratisk, oval, rektangulær, trekantet, hjerte, diamant og rund.

Bedste skægtyper til ansigtsformer med billeder:

Følgende er Top 15 Styles of Beard baseret på egnetheden til din ansigtsform.

1. Cirkulært skæg til firkantet ansigt:

Kvadratisk ansigtsskæg

Når det kommer til skægstilarter til firkantet ansigt, er der en lang række muligheder at vælge imellem. Ud af dem er cirkulært skæg omkring din mund den mest almindelige og meget populære skægstil. Du skal regelmæssigt trimme dit skæg i en fin eller mellemlang længde i en cirkulær form omkring din mund. Du skal naturligvis ledsage det med et overskæg.

2. Kejserligt skæg til firkantet ansigt:

Kvadratisk skæg

Denne firkantede ansigt skæg stil er lidt old school og stammer tilbage fra dengang, hvor der var kejsere og prins regler. På den tid plejede herskerne at opretholde dette autoritære udseende. I denne skægstil skal du helt trimme området under dine læber, samtidig med at du beholder en stribe form af kontinuerligt skæg som en forlængelse af begge dine overskægsender omkring enderne af dine kinder, der møder dit hår nær dine ører. Billedet ovenfor hjælper dig med at forstå bedre.

3. Hageskæg til firkantet ansigt:

Skægstil til ansigtsform

Hageskæg er velegnet til en firkantet mand, fordi grundidéen bag et hageskæg er at sprede sig i en medium strimmel vandret langs bunden af ​​din hage, hvor du også kan forlænge det langs grænsen af ​​dine kinder, hvis du ønsker det. Denne skægstil er normalt ikke ledsaget af overskæg.

4. Hestesko -skæg til ovalt ansigt:

Skægstilarter til ovalt ansigt

Siden oldtiden har Horseshoe været den bedste skægstil til et ovalt ansigt. Hovedintentionen bag styling af dit skæg i form af en hestesko er at dække længden af ​​dit ansigt, der strækker sig fra dit overskæg op til din hage, mens du ikke ødelægger dit hageområde for meget.

5. Ducktail skæg til ovalt ansigt:

Skæg til ovalt ansigt

Dette er en legendarisk skægstil til et ovalt ansigt, grunden er, at det er blevet brugt af næsten halvdelen af ​​de samlede kristtornstjerner inklusive nuværende stjerner. Navnet antyder dets plejemønster, hvor du skal lade dit skæg vokse i nogen tid, mens du trimmer det over vækstperioden på en sådan måde, at det vokser til at ligne en andhale.

6. Gedeskæg til firkantet ansigt:

Skægtyper til ansigtsformer

Som du ved, stammer fipskæg sit navn fra en gedes ansigtshår. En fipskæg passer perfekt til dit firkantede ansigt. Du kan vælge enhver stil af fipskæg, du har et firkantet ansigt. For eksempel indebærer en lille fipskæg fin trimning af dit hagehår, mens en robust gedebid går ud på at lade dit skæg vokse langt og rodet for et mandigt udseende.

7. Gunslinger -skæg til rektangulært ansigt:

Skæg til rektangulært ansigt

Du kan helt sikkert tælle denne stil til en af ​​de bedste skægstilarter til langt ansigt. Det er dybest set en sideafdeling forlængelse af din hestesko stil af skæg, hvor enderne på hesteskoformen er forlænget som en tynd strimmel langs grænserne for begge dine kinder.

8. Skautekødskæg til rektangulært ansigt:

Bedste skæg til rektangulært ansigt

Dette er endnu en mulighed for dig ud af skægformaterne til langt ansigt. Denne skægstil følges normalt ikke, som den er, fordi den er gammeldags i sit udseende, men også den bliver stadig fulgt i forskellige remix -stilarter. For eksempel har den berømte skuespiller Hugh Jackman opfundet sit eget skæg i “Wolverine” stil, som er en finere og mere anstændig version af fårekødskæret.

9. Chin Strip Beard til rektangulært ansigt:

Denne skægstil er i trend med at de fleste mænd har et langt eller rektangulært ansigt. Dette er simpelthen fordi det passer bedst til dit ansigts dimensioner på den måde. Plejningen er den letteste, idet du kun skal vedligeholde en lille lille strimmel under din underlæbe, der strækker sig op til din hage.

10. Van Dyke Beard til Round Face:

Stilfuldt skæg til rundt ansigt

Dette er i øjeblikket en af ​​de nyeste skægstilarter til rundt ansigt. Denne stil er blevet brugt af mange populære berømtheder som skuespillere, sportsfolk osv. Skægget er dybest set en omvendt trekant med bundspidsen vendt mod underlæben og trekanten, der dannes ned mod din hage, og derefter er trekantens ender derefter forlænget yderligere langs dine kinder.

11. Fuldskæg til runde eller firkantede ansigter:

Selvom fuldskæg følges bredt, er det stadig et stort spørgsmål for mange mænd om, hvordan man får fuldskæg i ansigtet. Svaret er, at du skal sikre korrekt næring og vedligeholdelse af dit ansigtshår. Hvis du ikke vokser inden for en ønsket tidsramme, kan du også bruge skægvitaminer og skægolier. Et fuldskæg dækker dit firkantede ansigt på den perfekte måde.

12. Short Boxed Beard til Round Face:

Skægform til rundt ansigt

Denne skægstil er mere en tvillingestil med cirkulært skæg omkring din mund. Den eneste forskel er, at dette skæg antager formen af ​​en lille kasse omkring din mund. Mens en anden forskel er, at fordi der er et lille mellemrum tilbage under dine læber, kan du også ledsage dette skæg med en sjælplaster. Det er en af ​​de bedste skægstilarter til mænd med rundt ansigt.

13. Balbo -skæg til rundt ansigt:

Rundt ansigt med skæg

En anden kendt skægform til et rundt ansigt er Balbo -skægformen. Selvom mange mænd bruger denne skægstil, kender de færreste navnet på denne stil. Denne stil er en forlængelse af fipskægets skæg, hvor du bare skal udvide din fipskægs nederste hjørner til vandrette strimler omkring kinderne.

14. Ankerskæg til rund eller diamant ansigt:

Diamant ansigtsform skæg stilarter

Denne skægstil er næsten identisk med skæg i Van Dyke -stil. Den eneste forskel er, at området mellem hagen og din underlæbe er dækket af forskellige former. I Van Dyke er formen som en omvendt trekant, mens formen i navnet er som et skibs “anker” i navnet Anchor. Det blev populært af skuespilleren Robert Downey Jr. som “Tony Stark aka Iron Man” Beard.

15. Chin Puff Beard til Round Face:

Skægstil efter ansigtsform

Denne skægstil er en forlængelse af hagesneglen. Mens hagespændet skæg strækker sig fra din underlæbe til din hage, strækker dette skæg sig også længere under din hage. Dens form er også unik, som en langstrakt regndråbe.

Du har således set, hvor vigtigt dit facon er for at afgøre, hvilken skægstil der kan matche dit ansigt. Selvom der er så mange forskellige ansigtsformer som firkantede, runde, ovale, rektangulære osv., Skal du sørge for at observere, hvad din ansigtsform er, inden du styler dit skæg. Når du kender din ansigtsform, vil du derfor være klar over, hvilken stil du vil vælge til dit skæg.