9 Bedste skægvitaminer, der hjælper med hårvækst i ansigtet

Vi skal ikke blindt stole på skægvitaminer og tro, at de kan hjælpe vores skæg med at vokse natten over eller måske udfylde de hårløse pletter i vores skæg, da de ikke er nogen magiske bærende produkter. Vitaminer til skæghårvækst er i øjeblikket det bedste alternativ til at fremme naturlig skægvækst på vores ansigt. De har ingen bivirkninger og giver naturlig næring til vores ansigtshår gennem de nødvendige næringsstoffer.

Bedste skægvitaminer:

Hendes er top 9 skægvitaminer, der hjælper med hårvækst i ansigtet,

1. Vita Beard Facial Hair Support Formula:

Vita Beard Facial Hair Support Formula

Som et af de første få skæg -vitaminmærker i branchen er Vita -skæg således et af de bedste skæg -vitaminer. Denne skægvækst multivitamin består af vitamin D3 plus zink, der forhindrer hårtab. Men mens du gør det, sikrer det regulering af talgproduktion i huden under dit skæg for at undgå acne. Der er ingen GMO -tilsætningsstoffer eller kunstgødende ingredienser til tykkere hår.

2. Hår nyt:

Hår nyt

Hair Anew er relativt et nyt mærke inden for skægvitaminindustrien. Dens sammensætning indeholder en massiv mængde biotin ved 5000 mcg i hver kapsel. Det betyder, at hvis du har hårtab eller svagt hår eller tyndt hår på grund af biotinmangel, genopfylder Hair Anew dit skæghår med dets pro -biotinsammensætning. Dette produkt har været udsat for uafhængig laboratorietest, så du er sikker på, at der ikke påføres toksiner eller tungmetaller på dit ansigt. Dette gør Hair Anew til et af de bedste vitaminer til skægvækst.

3. Vimulti skægvækst og hårtab:

Vimulti skægvækst og hårtab

Vimulti er også relativt en erfaren spiller på markedet. Dens sammensætning består af høj biotin, frugtekstrakter, antioxidanter, indisk stikkelsbær eller Amla og en hemmelig formel, som den ikke har afsløret for markedet. Biotin fremmer hårvækst og tykkelse, mens antioxidanter og frugtekstrakter holder din hud rig på vigtige næringsstoffer og styrker også hårsækkens rødder. Amla har anti-aging egenskaber. Selvom denne hemmelige formel har hjulpet den med at opretholde sig selv som den bedste multivitamin til skægvækst.

4. Beard Grow XL:

Beard Grow XL

Beard Grow XL er også en ny aktør på markedet, men er allerede blevet et populært multivitamin til skægvækst. Dette skyldes hovedsageligt dets komplekse sammensætninger bestående af Biotin, vitamin A, C, E og masser af varianter af vitamin B, især vitamin B12. Vitaminer opretholder en perfekt hudtilstand for hårvækst, mens B -vitaminer og biotin fremmer hurtig hårvækst. Dertil kommer, at det også har en hestetailekstrakt, som sikrer væskeregulering i din ansigtshud. Det har også methylsulfonylmethan (MSM) kendt for sin magiske evne til hurtigt at vokse hår og samtidig sikre hårkvalitet og tykkelse.

5. Chuck Essentials Bearded Man Multivitamin:

Chuck Essentials Bearded Man Multivitamin

Næsten alle de vitaminer, der hjælper skægvækst, er aggressivt prissat på markedet, da de er relativt nye inden for skønhedsproduktindustrien. På trods af det er det dog bestemt svært at finde et mere omkostningseffektivt alternativ end Chuck Essentials multivitamin. Den er fyldt med alle de vitaminer, mineraler og biotin, der er nødvendige for en tyk og sund hårvækst. Det har også Omega-3 og folinsyre, som hjælper med den naturlige hårvækst med rensning af irriterende pletter i dit ansigt.

6. Wild Willies skægvæksttilskud til mænd:

Wild Willies skægvæksttilskud til mænd

Ligesom alle de andre vitaminer, der fremmer skægvækst, består også denne af alle de essentielle vitaminer, mineraler, biotin, frugtekstrakter, antioxidanter osv. Men mængderne er formuleret og laboratorietestet på en sådan måde, at det har været mest foretrukne skæg -vitamin blandt de unge med de bedste kundeanmeldelser og bedømmelser.

7. Virilitas:

Virilitas

En af de vigtigste faktorer for at bestemme, hvilke vitaminer der hjælper skægvækst, er de effekter, produktet viser inden for en periode efter dets brug. Dette produkt har en masse biotin, vitaminer og mineraler, men det, der gør det unikt, er dets nonsens hurtige resultater, der vises inden for 1 eller 2 uger efter brug.

8. Beardilizer ansigtshår og skægvækstkompleks til mænd:

Beardilizer ansigtshår og skægvækstkompleks til mænd

Denne nye aktør på markedet for skægvitaminer har også for det meste lignende elementer som biotin, antioxidanter, mineraler, vitaminer osv. Men den har alle ikke-hormonelle ingredienser, der sikrer, at der er sikre resultater uden bivirkninger.

9. Glat vikingehår & Skægvækststøtte:

Glat vikingehår & amp; Skægvækststøtte

Det har hovedsageligt biotin i en stor mængde på 5000 mcg, mange varianter af B-vitaminer, L-cystein, PABA og cholin. Du ved allerede, at Biotin og B-vitamin fremmer hårvækst med tykkelse, men bortset fra det er L-cystein en aminosyre, der dybest set er et slutresultat af protein. Så denne aminosyre hjælper som en byggesten til stærkt tykt skæghår. Mens Choline er en folsyre, og dette gør dine hårsække stærkere og undgå brud eller ruhed.

Således har du måske observeret, at den moderne opfindelse inden for skønhedsprodukter i form af skægvitaminer er med til at forbedre din skæghårvækst sammen med at bevare tykkelse og rodstyrke. Imidlertid er ikke alle skægvitaminer pålidelige; du skal sikre, at skæg-vitaminet har essentielle elementer som biotin, vitaminer, mineraler, frugtekstrakter, antioxidanter osv., før du vælger et bestemt skæg-vitaminmærke.