Bearded Actors: 25 berømte mænd med stilfulde skæg 2021

Ansigtshår er lige så fremtrædende for at udgøre et fancy og stilfuldt look til enhver mand. Blandt de flere kendte og populære udseende har vi samlet berømthedsskægstilarterne til de mænd, der elsker smarte, moderne og dristige fremtoninger. Fra de verdensberømte geder og skægstubbe til de vovede og stilfulde varebilfarver og fårekoteletter har skuespillernes skægstiler udviklet sig markant på tværs af forskellige regioner.

60 berømte skægkendte billeder 2021:

Lad os tjekke alt om disse trendige skægformater fra Hollywood og Bollywood -skuespillere.

1. Johnny Depp Beard Styles:

Johnny Depp er en internationalt anerkendt stjerne, ikke kun for sine skuespilsevner, men også for modefornemmelse og stil. Han har haft en bred vifte af udseende hele tiden og har regelmæssigt ændret sin stilerklæring. Blandt det populære skægudseende og stil for Johnny Depp inkluderer de berømte følgende. Vi elsker, hvordan han ubesværet bærer dem alle i en håndvending. Fra Van Dyke til hageskæg har han sømmet dem alle.

Jack Sparrow Se-

Johnny Depp

Van Dyke-

johnny depp skægstil

Hageskæg, Soul Patch og overskæg-

berømthed skæg stilarter

2. Harry Styles Skægstilarter:

Harry Styles har næsten altid forbløffet sit publikum, når han vokser overskæg og skæg. Han ses ofte glatbarberet eller med meget lettere tynde skægudseende, at hans ansigtshår ofte blev den populære snak i modebyen. I de seneste dage har Harry dog ​​formået at have nogle lette og afslappede looks, som vi er stødt på.

Renbarberet skæg og overskæg-

2

Trimmet og falmet skæg-

harry styles med skæg

3. Robert Downey Jr Beard Styles:

Robert Downey Jr er den mest berømte på listen for sin fipskæg og andet ansigtshår. I den globale meningsmåling om berømtheder og skuespillere med fipskæg savnede Robert Downey Jr aldrig sin øverste plads på listen. Han er det berømte ungdommelige ikon for fashion statement og forbliver altid cool og smart, super stilfuld og moderne med sine optrædener. Her går vi med hans mest berømte skægstilarter og udseende.

Klassisk fipskæg-

skuespillere med fipskæg

Stubskæg-

Stubskæg

Hagerem Beard Style-

skuespillere skæg stilarter

4. David Beckham skægstilarter:

Den berømte fodboldspiller David Beckham er også kendt for sine transformationer og makeovers. Hans skæg og frisurer er ganske fremtrædende overalt. Vi har samlet denne helt klassiske og tidløse skægstil fra David Beckham, og de står stadig højt som inspiration. Tjek disse David Beckham skægstilarter og fipskæg ud.

Fuldskæg-

hollywood skuespillere skæg stilarter

Hipster skæg-

David Beckham skæg stilarter

Forlænget Gede-

berømtheder med fipskæg

5. Danske Taimoor skægstilarter:

Danske Taimoor er blandt de seneste populære pakistanske skuespillere og modeller. Denne skuespillers skægstil er berømt for sit pæne og værdige look, og det er nogensinde en klassiker. Selvom han måske ikke stærkt eksperimenterer med sit ansigtshår og skæg, ser han charmerende ud med det nuværende look, og vi kan ikke overse hans generelle smarte udseende. Hvad synes du?

Hipster trimmet skæg-

Danske Taimoor

Klassisk skæg-

dansk taimoor skægstil

6. George Clooney skægstilarter:

Som de siger, gammelt er guld. Den amerikanske skuespiller og producer George Clooney er konstant og ofte værdsat for sine elegante, evige klassiske stiludsagn, og skuespillernes skægstilarter er ingen undtagelse. Hans nylige salt- og peberskæg og grå skæg modtog ganske stor opmærksomhed, og de fleste af hans tilhængere kan ikke holde roen over ærefrygt i udseendet. Han undlader aldrig at imponere os, og det er et faktum nu. Få et glimt af hans evigt trendende skægstilarter og udseende.

Fuldskæg-

George Clooney

Grå fipskæg-

george clooney skægstil

Salt og peber fuld hakrem-

Salt og peber fuld hakrem

7. Chris Evans skægstilarter:

The Avengers superhelt og stjerne Chris Evans er også kendt for sit milde, subtile, men alligevel udseende look. Chris Evans skægstile ser måske ikke for dristige ud i den moderne verden, men de er altid ligetil og klassiske. Uanset hvad han har prøvet, fra fuldt tykt skæg til skægstubbe, lykkedes det ham aldrig at imponere os.

Fuldskæg-

Fuldskæg 2

Stubbe-

chris evans skæg look

Let skæg med frakoblet overskæg-

Let skæg med frakoblet overskæg

8. Keanu Reeves skægstilarter:

Den canadiske skuespiller, Keanu Reeves, er en anden berømthed, vi ikke må gå glip af. Han er kendt for at skabe unikt og tydeligt udseende med de mest enkle og lette plejeteknikker. Mænd, der har øje og sans for mode, foretrækker at se super stilfulde og moderne ud med mindst mulig indsats, man kan blindt følge Keanu Reeves frisurer og ansigtshår. Vi elsker, hvordan han negler alle skægstilarterne med sit udsagn langt hår.

Patchy Beard-

keanu reeves skægstil

Let Stubbe-

Let Stubbe

9. Leonardo Di Caprio skægstilarter:

Oscar -vinderen og den talentfulde skuespiller -berømthed Leonardo DiCaprio er velkendt for alle over hele kloden. Hans signaturstile er nu godt gættet, og skuespilleren ser ud til at sømme disse optræden uden fejl flere gange. Uanset om det er hans berømte fipskægsvariation eller let trimmede pæne skægstil, ser DiCaprio fantastisk og smuk ud. Hvad synes du?

Skæg-

Skæg

Ducktail skæg-

leonardo dicaprio skægstilarter

Kort og let skæg-

Kort og let skæg

10. Brad Pitt Beard Styles:

Brad Pitt undlader aldrig at stjæle vores hjerter med sit udseende og flotte udseende. Han er flere gange kåret som en af ​​de hotteste berømtheder i verden. Brad Pitts frisurer og skæg ser altid ud til nyhederne, og uden tvivl-de er sømløse, perfekte, superhete og klassiske. Enten er det den altid trendige fipskæg eller fed hipster og lange skægstilarter og udseende, man må aldrig gå glip af at følge sine regelmæssige modeopdateringer.

Langt Hipster -skæg-

Langt Hipster -skæg

Lys Skæg-

brad pitt fipskæg

Overskæg med glatbarberet-

Overskæg med glatbarberet

11. Zayn Malik skægstilarter:

Sangskriveren og sangeren Zayn Malik, også kendt for sin nuværende status og fænomen i modeverdenen. Zayns frisurer og skæg og overskæg ser helt ud i overskrifterne, og vi er ikke chokerede. Hvis du er en blandt hans aldersgrupper og elsker at prøve noget stilfuldt udseende, kan hans fuldskægs look virkelig gøre et godt valg. Tjek Zayn Malikgoatee og andre skægstilarter ud.

Fuldskæg-

Fuldskæg 3

Hageremskæg-

Zayn malik Hageremskæg

Wispy Goatee-

Wispy Goatee

12. Pierce Brosnan skægstilarter:

Den populære irske skuespiller, producer og aktivist, Pierce Brosnan har altid fanget opmærksomhed i medierne for sit mest stilfulde og ungdommelige udseende, på trods af hans midaldrende gruppe. Faktisk er vi også ret interesserede i at vide, hvordan han formår at se så skarp og varm ud, uanset hvor og hvornår. En af de hemmeligste er at bevare en sexet og kantet skægstil. Hans ansigtsfrisurer har virkelig brug for meget opmærksomhed i betragtning af den måde, han charmerer os med trendende såvel som fashionable statement looks.

Van Dyke Beard-

pierce brosnan skæg stil

Fuldskæg-

Pierce Brosnan

13. Zac Efron skægstilarter:

Den amerikanske skuespiller og sanger Zac Efrons udseende må ikke gå glip af. Han har med succes lavet de mest afslappede og ligetil skægstilarter og fremstår super moderigtig og let med ubesværet stil. Se disse seneste klik fra skuespilleren. Vi er bestemt imponeret!

Patchy Beard-

Zac Efron Patchy Beard

Lettere trim-

Lettere trim

14. Ranbir Kapoor skægstilarter:

Den indiske superstjerne og hjerterytme Ranbir Kapoor har selv eksperimenteret med en håndfuld looks i filmindustrien i Bollywood. Han er kendt for sit franskskårne overskæg med gedeskæg og stilfuldt og tykt fuldskæg. Overraskende nok har han sømmet alle de udseende, han har prøvet. Vil du have lidt inspiration? Her går vi med disse tidløse og klassiske skægstilarter.

Fransk Gede-

ranbir kapoor skægstil

Patchy Beard-

Ranbir Kapoor Patchy Beard

Fuldskæg-

bollywood skuespillere skægstilarter

15. Tiger Shroff skægstilarter:

Tiger Shroff, action- og dansekongen i Bollywood, har måske ikke vovet sig for meget i frisurer og ikoniske mode -looks; hans enkle og ligetil skægstil passer ham dog helt sikkert. Hvis du leder efter noget superenkelt, kan hans skægstilarter faktisk afprøves.

Strappy skæg-

tiger shroff skæg stil

16. Abhishek Bachchan skægstilarter:

Abhishek Bachchan forlader aldrig sit værdige og rene, pæne udseende fra sin stilerklæring. Han formår at begejstre os ofte med de mandlige og smukke varme indiske avatarer. Vi elsker junior Bachchans fuldskægsstil ret ofte, og uanset hvilke stilarter der kommer på det nyeste, kommer dette aldrig ud af vores liste.

Fransk og fuldskægskombination-

skægstilarter bollywood

Stubbe-

abhishek bachchan skæg stil

17. Arjun Kapoor skægstilarter:

Arjun Kapoor har faktisk udviklet sig meget siden han kom ind i den indiske filmindustri. Arjun undlod aldrig at træde frem fra de nybegyndte rene og enkle udseende og skægstilarter til at prøve nogle dristige statementstilarter og modelooks. I nogle få og en håndfuld mænd, der prøvede dristige blikke i indiske Bollywood -skuespillere og filmindustrien, er Arjun bestemt blandt den ene.

Let trim-

skægformater fra bollywood -skuespillere

Cirkel skæg-

arjun kapoor skægstilarter

18. Ranveer Singh skægstilarter:

Ranveer Singh forlader aldrig uden at skabe et brøl af hans udseende og modesans. Nå, vi kom til at bifalde hans energi trods alt – det dristige udseende samt tøj! Hans seneste skægstilarter og udseende taler om modebyen, og vi er også her for at give dig et glimt af dem. Sammen med sine nye projekter sørger Ranveer altid for at prøve noget nyt i skægget også. Vi elsker ikke desto mindre hans stemning og tætte, tykke skægstilarter. Hvilken er din yndlings i hans seneste udseende?

Ducktail skæg-

Ranveer Singh

Stubbe-

Ranveer Singh Stubbe

Styr Moustache Med Skur-

ranveer singh skæg stil

19. Shahid Kapoor skægstilarter:

Shahid Kapoor har prøvet alle skægets udseende – fra Kabir Singhs buskede tunge og lange tykke skægstil til enkel stubbe og ren barbering. Uanset hvad skægets længde er, ser Shahid altid super-hot og fantastisk ud i vores skuespillere. Vores foretrukne tre af hans skæggede stilarter i Bollywood er her. Tjek disse ud.

Bushy Heavy Beard-

Bushy Heavy Beard

Tung Stubbe-

Tung Stubbe

Kraftig hagerem-

shahid kapoor skæg stilarter

20. Aamir Khan skægstilarter:

Der er altid mænd, der fortsat ser varme og unge ud med deres stigende alder. Aamir Khan er helt sikkert blandt dem. Aamir har prøvet dem alle – lige fra fipskæg til tykt tæt og langt hobo -look og skægstil, han har helt sikkert vundet over dem. Vi elsker hans overgang på tværs af filmene og hans dristige stilstilstand og eksperimentelle sind. Det er virkelig værd at rose.

Lille fipskæg-

Lille fipskæg

Patchy Beard-

Aamir Khan Patchy Beard

Fransk overskæg med gedebuk og tynd hagerem-

aamir khan skægstil

Hobo Style skæg-

Hobo Style skæg

21. Hugh Jackman Beard Styles:

Hugh Jackman er en ikke-at-gå-glip-berømthed på vores liste over skægstilarter. Hans talentfulde og eksperimenterende vintage old-school look ser altid godt ud for vores øjne. Lige fra at prøve det almindelige populære og berømte udseende, såsom fipskæg og stubbe til det dristige koteletter, har Hugh Jackman prøvet dem alle sammen i sin filmkarriere, og han ser super stilfuld ud uden tvivl.

Fårekød-

hugh jackman skægstilarter

Skæg-

Hugh Jackman Goatee

Let Stubbe-

Hugh Jackman Light Stubble

22. Riteish Deshmukh Beard Styles:

En anden Bollywood -berømthed, Riteish Deshmukhs skægstilarter, skønt der er mindre opmærksomhed fra medierne, fortjener bifald. Han har måske aldrig prøvet alsidige optrædener, men det lykkedes ham ganske godt at sømle de almindelige og almindelige stilarter på en problemfri ungdommelig og ubesværet måde.

Strappy tykt skæg-

Strappy tykt skæg

Fuldt Langskæg-

riteish deshmukh skæg look

23. Sidharth Malhotra skægstilarter:

Siddharth Malhotra er utvivlsomt et ungdomsikon og inspiration for flere mænd derude, og han undlader aldrig at imponere os også. Hans mest almindelige strappy skægstil og skægstubbe er det mest sete udseende til dato i sin karriere. De passer bedst til ham, og han formår altid at se super-hot og smuk ud i disse. Hvad synes du?

Strappy skæg-

sidharth malhotra skæg look

Let Stubbe-

Sidharth Malhotra Light Stubble

24. Ayushmann Khurrana skægstilarter:

Ayushmann Khurranas pæne fipskæg, trimmet hagerem og trimmet udseende er ganske berømt ud af alle hans optrædener. Ligesom Siddharth Malhotra holder Ayushmann sig til det, der passer bedst til ham i flere af hans film og udseende. Disse virker stilfulde og klassiske på ham.

Forlænget Gede-

Ayushmann Khurrana

Rens trim-

ayushmann khurrana skægstil

25. Vicky Kaushal skægstilarter:

Vickys skægstubbe er det mest almindelige og omtalte emne i B-bys filmindustri. Ingen negler stubben i Bollywood som Vicky. Hans charmerende og trendige udseende fortjener virkelig opmærksomhed og omtale. Udover skægstubbe ses Vicky også i lettere, tyndt og trimmet skæg og stil, og uanset hvad han prøver, undlader han aldrig at imponere os.

Stubbe-

skægstilarter bollywood -skuespillere

Letklippet skæg-

vicky kaushal skægstil

Berømtheder undlader aldrig at imponere os med deres udsøgte og dejlige skægstilarter. Disse berømthedsskægstilarter er altid en inspiration for os til at prøve noget nyt, intelligent og sejt. Hvis skuespiller skægstilarter elsker du mest? Lad os også vide det!