Big Beard: 15 stilfulde mænds lange skægstiler 2021

Uanset om alle er enige eller ej – skægstilarterne betragtes altid som klassiske mandlige udseende. De er stilfulde og smukke, og blandt tidløse i modeverdenen. Vi har de fulde og lange skægstilarter på udkig efter en forandring, for de mænd, der meget gerne ville flaunt i deres udseende og edgy udseende. Disse er alle mandige, varme og sexede; hvem ønsker ikke at se voldsomt ud i disse fantastiske?

Denne liste over fulde og lange skægstilarter er et must-check ud for alle derude.

15 bedste fuld og store skæg udseende til mænd:

Følgende er Top 15 stilarter med langt, stort og fuldt skæg,

1. Bandholz skæg:

lange skægstilarter

Denne stil blev oprindeligt udviklet af Eric Bandholz, grundlæggeren af ​​det berømte skægproduktmærke, ‘Beard brand’. Dette er en af ​​de stilarter, der er lange såvel som tykke skægstilarter. For denne stil skal du først lade skæget vokse konstant i længde såvel som omkreds op til et punkt, hvor det holder op med at vokse. Denne vækst tager i gennemsnit cirka 6 måneder. Derefter skal du endelig trimme det enorme skæg i henhold til dit ansigts form, dvs. trekant, hvis dit ansigt er trekantet i kæben, diamant, ovalt osv. Du skal dyrke et overskæg, der er velegnet til dette skæg.

2. Razors Edge Beard:

langt skæg

Dette er en af ​​de mest fulgte store skægstile i 2018. Også i denne stil skal du lade dit skæg vokse til sin maksimale længde og bredde uden at trimme kun vedligeholde ordentligt, pænt og rent. Når det er maxet ud, nu skal du endelig trimme det men undtagen kanterne. Kanterne skal opretholdes i den naturlige vilde form uden at trimme, derfor er dette skæg navngivet som skæg i barberbladstil.

3. Kort fuldskæg:

stort fuldskæg

Det er ikke en hård og hurtig regel, at fuldskægsstilarter kun må have længe vokset skæg som en stilerklæring. Selv korte fuldskæg kan se lige så stilfulde og maskuline ud. I denne stil med fuldskæg skal du lade dit skæg vokse i en mellemlang længde, hvilket kan være tilstrækkeligt nok til, at du kan trimme til en kortere version uden ujævnheder i det. Også dette skæg er forbundet med et overskæg, men det skal også trimmes ordentligt for at supplere dit skæg.

4. Flettet Langskæg:

Flettede langskægsmænd

Den mest unikke skægstil er et flettet langt skæg. Til denne stil har du dog brug for et rigtig langt skæg og glat skæghår. Hvis dit skæghår er rodet og ru, er fletninger ikke mulig. Normalt passer denne stil til mænd med langt hår, derfor kan dette kaldes som en af ​​de lange hår- og skægstilarter.

5. Velplejet langt skæg:

lange skægstilarter 2020

I modsætning til de fuldt maksimerede skægstiler med langt hår, fokuserer denne stil mere på konstant at fokusere på at bevare et velplejet skæg af mellemlang længde. Alt du skal gøre er at lade dit skæg vokse op til en måned eller to, men sammen med væksten skal du også blive ved med at give det den rette form og vedligeholde det med kvalitetsplejeprodukter.

6. Hollandsk eller Old Dutch Beard:

mænds lange skægstilarter

I traditionel tid ville du sjældent se en hollandsk mand med langt skæg, da de ikke måtte vokse stort skæg. Men over en periode; Hollandske mænd begyndte at vokse et skæg, der ville sprede sig vandret såvel som lodret. Men de ville aldrig dyrke et overskæg med skæg. Som et resultat er dette nu blevet til det hollandske varemærke, og derfor kaldes skæget det hollandske skæg.

7. Viking / Warrior Beard:

bedste lange skægstilarter

Denne stil ligner den flettede skægstil. I denne stil starter skægget som normalt, mens det yderligere er bundet i to fletninger for at give et udseende som en viking eller en gammel kriger. Dette er således et af de lange hår med skægstilarter.

8. Ekstra langt hvidt fuldskæg:

lange skægformer

Fuldskæg ser altid fantastisk ud, men de kan se endnu bedre ud, hvis de vokser til en ekstra lang form. Længere skæghår, fyldigere vil udseendet være, og hvis du kæmmer det innovativt, så kan det skabe et fantastisk look. I denne skægstil kan skægets funkiness tages lidt højere ved at give det en ren hvid farve og ledsage det med overskæg for at krydre tingene. Denne stil er mest velegnet til ældre mænd med et naturligt hvidt skæg. Du kan således nogle gange se ældre mænd have langt hår og skæg, der både er hvidt og skæg er ekstra langt.

9. Chefskægget:

langt skægudseende

Du kan opnå skægget i The Boss -stil ved at begynde med fading sideburns, der vokser til et fuldt skæg. Du er nødt til at trimme de udvendige dele af forbrændingerne af dit skæg. Dette er den enkleste stil med lange skæg, men alligevel søger den maksimal opmærksomhed.

10. Ekstra lang fipskæg:

store skægstilarter

Den ekstra lange fipskæg er en fantastisk stil og søger opmærksomhed på grund af sin usædvanlige størrelse. Selvom ikke alle mennesker kan beholde en ekstra lang fipskæg, bør de mænd, der kan, adoptere dette look ved at lade deres fipskæg vokse i længde ud over sin normale størrelse, som normalt mænd beholder. Når den vokser ud af den normale størrelse, skal den trimmes lidt for en ensartet form. Denne stil passer bedre til mænd med længere ansigt og gråt eller blondt hår. Dette kan derfor kaldes som en af ​​skægstilarterne til et langt ansigt.

11. Falmet skæg:

langt skægdesign

Denne stil får sit navn fra sine sideburns, som falmer glat. Denne skægstil er forholdsvis kortere, men giver dit skæg et fantastisk tykt look. Du kan vokse dette skæg ved at lade sideburns falme ind i dit centrale skæg, som skal være i en firkantet form, når du ser fremad. Du skal lade skægget vokse ned ad din hage op til cirka 3 tommer i længden. Efter det skal du klippe det i en flad linje mod dets ender. Du kan forstærke dit udseende med et overskæg af et styr i form af et styr.

12. Garibaldi skæg:

lange skægskår

Denne stil ligner for det meste Bandholz -skægstilen. Du skal således tillade dit skæg at vokse i længde og omkreds uden at trimme op til 5 til 6 måneder. Men i denne stil er den eneste forskel, at du kun skal trimme skæget i cirkulær form og slet ikke nogen anden form uanset din ansigtsform.

13. Bush og Coif Beard:

ny lang skæg stil

Dette er en robust skægstil. Det ser meget vildere ud i forhold til de fleste andre skægstilarter. Denne skægstil passer til en pigge -haircut. Du er nødt til at fade dine bakkenbarrer ind i det centrale skæg. Du skal lade skæget vokse i en mellemstørrelse og derefter forme det til en sfærisk ende. Men du skal huske på ikke at klippe håret ensartet, fordi kernen i dette skæg er ujævnt funklende hår.

14. Langt og bølget skæg:

lange skægtrimstilarter

Hvis du er så heldig og har et naturligt bølget hår i dit skæg, er dette den perfekte stil for dig. Skæglængden skal være tilstrækkelig til at røre ved den nederste hals, når den er ordentligt kæmmet. Du kan krydre denne skægstil ved at give den en anden farvetone.

15. Two Tone Long Beard:

langt stilfuldt skæg

I denne stil med langt skæg er skægget farvet i to toner for et fantastisk kontrasterende look. For det meste udføres denne stil i en ekstra lang fipskæg som vist på billedet ovenfor, mens den også kan udføres i andre lange skæg. De farver, der kan bruges sammen, er sort og hvid, gylden og hvid, orange og brun osv.

En mands skæg er et af de grundlæggende aspekter i hans udseende efter stil såvel som maskulinitet. Du skal derfor være særlig opmærksom på stil og vedligeholdelse af dit skæg. Skægformerne er forskellige med hensyn til hårlængde, form; farve osv., hvor langt skæg er meget populært i dag. Du kan opretholde forskellige stilarter med langt skæg efter dine præferencer.