Nyttige og bedste skægvæksttip

At have skæg er næsten enhver mands drøm. Det er udført siden år for at have det standardudseende. Fra teenagere på college til voksne har skæg været vigtigt for mænd for at få det fantastiske look. Derfor har det været et meget stillet spørgsmål, hvordan man dyrker skæg. Faktum er dog, at mænd kan vokse skæg i den ønskede form eller stil, de ønsker. Men ikke alle mænd er i stand til at vokse skægget, hvilket øger chancerne for at bruge forskellige ting, der ville hjælpe dig med at vokse skægget.

Nyttige og bedste skægvæksttip

Tips til at øge skægvæksten:

Her er nogle af de skægvækststip, der kan hjælpe dig med naturlig vækst.

1. Eksfolierings- og ansigtsrensning:

Det primære trin for, hvordan man dyrker skæg hurtigere, er eksfoliering. Sørg for at eksfoliere din hud en gang om ugen. Få en rengøringsmiddel, der fjerner de døde hudceller og hjælper med væksten af ​​nyt hår. Du kan også prøve et slør til skrælning af huden, som skal forblive på huden i 10 – 30 minutter. Bortset fra dette skal du også holde din ansigtshud ren og klar. Til dette kan du simpelthen bruge varmt vand sammen med andre rengøringsprodukter som ansigtsvask. Sørg for at rense huden mindst to gange om dagen, det er dag og nat. Jo mere din hud ville forblive ren, jo mere vækst ville du have.

2. Forbered dig på vækstprocessen:

Hvis du leder efter hvordan man dyrker skæg naturligt, skal du også være forberedt mentalt på det. Processen er ikke på en dag eller to; det tager en måned at få det ønskede skægudseende. I løbet af denne periode kan din hud under håret også blive kløende, og du kan blive ved med at ridse det nu og da. I stedet for at gøre det kan du kigge efter måder, hvorpå du kan reducere irritationen ved at bruge enhver creme eller lotion. Det tager også tid at fylde de pletter på huden, som man skal være rolig for. At blive irriteret og barbere det er bestemt ikke et godt valg, når man leder efter, hvordan man dyrker skæg hurtigere og tykkere naturligt.

3. Brug cremer og lotioner og hold øje med ansigtets hår:

Ja, der findes en række cremer og lotioner på markedet for at øge skægvæksten. Blandt andet anbefales cremen og lotionerne, der indeholder eukalyptus i den, stærkt. De hjælper skæget til at vokse hurtigt. Sørg også for at rive din hud med rødder eller bevare din tørre hud for at holde den hydreret. Jo mere mættet din hud ville være, jo større er chancerne for at vokse hår. Sammen med dette skal du holde øje med det indgroede hår, da det ville være en barriere for skægget i at vokse med ensartethed.

4. Udvikl nogle sunde vaner:

Når du leder efter, hvordan du øger skægvæksten, er der nogle sunde vaner, du også skal udvikle til naturlig skægvækst. Håndter dine stressniveauer, fortsæt med øvelser, øv sådanne positioner, der ville øge blodcirkulationen mod dit ansigt, få tilstrækkelig søvn osv. Dette ville øge væksten af ​​hår i ansigtet. Indtag madvarer og kosttilskud, der er rige på biotin, vitamin B og proteiner. Har frugt og grøntsager, der har mineraler og vitaminer i bulk og andre ingredienser som nødder, æg, fisk, kød, bønner, papaya, citroner, solsikkefrø, rosenkål, spirer, spinat, hørfrø, avocado, ananas osv., Der fremmer hårvækst i ansigtet.

5. Trim dit skæg, når det begynder at vokse:

Mens du tænker på, hvordan du dyrker skæg hurtigere naturligt, er det også vigtigt at trimme skægget. Udvikle en vane med at trimme det eller forme det ved hjælp af whiskers. Men hvis du leder efter for langt skæg, lad det vokse i næsten 4 til 6 uger, før du klipper det. I en sådan situation skal du klippe skægget efter 4 til 6 uger, når det er vokset til sit højdepunkt. Sørg også for at trimme med rene og hygiejniske værktøjer. Trim skægget i den form eller type, du vil have det til at vokse. Vær opmærksom på ikke at røre dit skæg i den første måned, da det kan reducere dit skægs vækst. Trimning af skæget gør det tykkere er også en myte, derfor skal du sørge for at trimme dit skæg, når det er nødvendigt at trimme.

6. Vedligeholdelse af skægget:

Når skægget endelig er vokset, slutter din opgave ikke bare her. Du skal lære at vedligeholde et skæg, når det er vokset, som du ville. Til dette skal du rense skægget og huden under det ordentligt. Du kan også bruge skægrensere, geler, shampooer, balsam osv., Der er tilgængelige på markedet specielt til rengøring af skægget. Sørg også for at trimme det med et regelmæssigt interval for at holde det korrekt formet. Undgå at bruge almindelige sæber eller ansigtsvask til dit skæg, da dette kan føre til groft skæg. Du kan også vælge en skægstil, der kan trimmes i forskellige former, mens du lader den vokse efter trimning.

7. Hold dig væk fra nogle myter og fidus til skægvækst:

Da du ville starte med at søge efter den bedste måde at dyrke skæg på, ville du støde på forskellige myter relateret til det. Du vil blive serveret med en række tricks til hurtigt at blive tykt og langt skæg, men ikke alle måder er effektive. Bortset fra dette findes der en række kosttilskud på markedet, der hjælper med at vokse skæg. Sørg for at få anbefaling fra lægen, før du leder efter en. Du vil også blive foreslået med en række olier og sprøjter, som også kan være en stor fejl. Så sørg for at du ikke tror på myterne og søger efter fakta.

Derfor anbefales det altid at følge de naturlige måder at dyrke skæg på. Ernæring, korrekt kost, øvelser osv. Ville helt sikkert give dig det skægudseende, du leder efter. Inden du begynder med vækstprocessen, skal du også beslutte det look, du vil have vist på grundlag af hvilket du skulle trimme dit skæg og hjælpe det med at vokse.