Skægfarver: 12 forskellige skægfarvningsprodukter til gråt skæg

Kan du mærke, at dit skæghår bliver gråt? Længes du efter at se dit skæg tilbage i sin komplette form på en farvet måde? Nå, vi har skægfarverne på markedet for at komme til undsætning. Skægfarverne er ligesom de hårfarver, du hører om – det handler om at farve og farve dit ansigtshår i et kort stykke tid, før du skyller det af for at se det farvede hår tilbage. Husk dog, det er vigtigt også at passe på din skægfarve med passende shampoo og plejeprodukter.

Godt – vi forstår, at det kan blive forvirrende i begyndelsen. Bare rolig, vi opsummerer det hele for dig!

12 bedste mænds skægfarvningsprodukter i Indien:

Vi har arbejdet rundt og samlet en liste over de mest populære og nyttige mænds skægfarvestoffer, der er det bedste på markedet i dag. Disse ledsages også af anden pleje, såsom skægshampooer, du ikke må gå glip af sammen med farve. Lad os tjekke skæghårfarveprodukterne ud.

Organiske og naturlige sorte skægfarvestoffer:

1. Organic Essentials Black Beard Color Dye:

naturligt skægfarvestof

Den 100 procent rene naturlige og organiske sorte farvestoffarve til hår og skæg er den mest foretrukne for flere mænd for at undgå enhver form for hudproblemer og alligevel med et godt udseende. Det naturlige hårfarve hjælper med at farve mod hårgrånende og giver et fantastisk naturligt look på ingen tid. Desuden har det sorte farvestof også egenskaber til at give et glat finish skælfrit hår. Dette sorte skægfarvestof til mænd kan passe uden hududslæt eller bekymringer, med sit fuldstændige fravær af kemikalier.

2. Safe Color Organic Beard Hair Dye:

organisk skægfarvestof

Den vegetabilske farvefarve, organisk sort skæghårfarve i pulverform, behandler effektivt grånende og hvidt ansigtshår uden kemikalier. Den naturlige ansigtshårfarve er hurtig at påføre og få resultater og velegnet til en række sort hårlooks. Dette sorte skæg og overskægsfarvestof til mænd kan faktisk også fungere godt med både tykt og tæt skæg.

3. Indus Valley Let og organisk hårfarvefarve:

bedste naturlige skægfarvestof

Indus Valley hårfarve er en ligetil påføring af hårfarve, der passer til mænd med tungt ansigtshår. Farvestoffet er designet til at passe i både skæg og overskæg og giver i procent procent resultater naturligt og organisk. Den er lavet med godheden fra naturlige ingredienser som basilikumblade og aloe vera, som hjælper med at få hårfarven sort og behandler andre bekymringer som f.eks. Næring. Dette er også et perfekt valg bedste skægfarve til følsom hud uden hårde reaktioner på grund af dets naturlige ingredienser.

4. Grøn organisk ren sort hårfarve til mænd:

midlertidigt skægfarvestof

Det friske hårfarvefarve fra Green organic er ideelt til mænd, der leder efter økologisk og let at påføre henna -skæghårfarvestoffet. Det naturlige økologiske skæghårfarve leveres med alle organiske og urteingredienser uden kemikalier og stimulerer det sorte hår med en skinnende og stærk, glat tekstur.

Ammoniakfri skægfarve og farve:

5. Bombay Shaving Company Henna og Amla skægfarve:

ammoniakfrit skægfarvestof

Naturlige ingredienser som henna og amla er kendt for at give næring til glathed, tekstur og hårsundhed. Hårfarven med disse naturlige ingredienser og uden ammoniak eller sulfat er en skal-prøve, hvis du ønsker at farve dit skæg. Den øjeblikkelige skægsorte farve fra Bombay barberingsfirma hjælper med at gøre håret skinnende og tykkere med et godt helbred og næring, hvilket reducerer gråt hår til sidst. Det er bedst at gå til regelmæssig brug og travle mænd, der gerne vil have resultater på ingen tid.

6. Urban Gabru Ammoniakfrit Hår Henna Pulver:

skægfarve uden ammoniak

Det berømte Urban Gabru mærke har sit eget sortiment af henna pulver hårfarve til skæg uden ammoniak og sulfat og hårde kemikalier. Skægfarvens fordel er, at det er let at påføre og vaske på en gang, selv uden shampoo, og alligevel hurtigt få et ønskeligt og fantastisk look. Dette kan give dig en række ansigtsskæg, fra tyndere til tykkere, kortere til længere længder.

7. Hurtig farve til skæg fra Bigen mænd:

ammoniakfri skægfarve

Her kommer endnu et hurtigt kig, mænd, uden ammoniak og sulfater. Bigen skægfarve Mænds hårfarve har godhed af olivenolie, glycerin og andre naturlige ingredienser, som kan give dig skinnende og glat ansigtshår. Farvestoffet kan give dig et fantastisk udseende til regelmæssig brug og er et glimrende valg for mænd, der har et tykt skæg, som ofte er svært at styre.

Skægfarve shampoo:

8. VIP hårfarve shampoo til skæg:

skægfarve shampoo

Vip skægfarve shampoo er præcist fremstillet og fremstillet til de mænd, der regelmæssigt arbejder med hår og skæg farve farvestoffer. Den behagelige og ammoniakfrie shampoo er et must-use for at beskytte skæg og ansigtshårfarve og nære og bringe glat hår. Det betinger også håret for at give de bedste resultater med hårfarver.

9. Vcare Shampoo hårfarve til hår og skæg:

skægfarve shampoo

Mænds V-plejeshampoo til hårfarvet look gør underværker for at bringe det farvede hår ind i et naturligt udseende. Shampooens hårfarveforhold gør, at dit hår langsomt bliver kulsort ved at reducere grånende og fremme hårvækst og sundhed. Shampooen er indlejret med antioxidanter, der kan arbejde på stærkere hårbaser og follikler på længere sigt. Det er blandt den populære og bedste shampoo til skæghårfarve i Indien.

Skægfarvestænger og cremer:

10. Dr Batra Hårfarvecreme til hår og skæg:

bedste skægfarvestænger

Vi har ofte hørt om de vidunderlige resultater fra Dr. Batras hårplejeprodukter. Hårfarvecremen fra dette mærke er beriget med olivenolieens godhed, som hjælper med at styrke håret, nærer det, reducerer hårets gråning og indbringer passende stærkt hårfarve og farveeffekt med det samme. Ikke bare det, hårfarvecremen er ammoniak- og sulfatfri og kan give gode resultater uden bivirkninger og irritationer forårsaget af huden.

11. Beardo Black Magic Midlertidig skægfarve til hår og skæg:

bedste skægfarvestænger

Denne let anvendelige Beardos-hårfarve og -farve er et andet creme- og shampoovariantprodukt, som er unikt og effektivt til at give gode stærke resultater. Den midlertidige hårfarve varer også i meget kort tid, ideel til mænd, der ønsker at prøve og eksperimentere med nyt udseende til enten begivenheder eller kortere tid. Den midlertidige farve er desuden let at bruge og bærbar og kan bruges til overskæg, skæg og hår for at give et naturligt udseende.

12. Indus Valley Spott sort farvekapsel:

skægfarve til mænd

Hvis du ikke har hørt om dette unikke og alligevel fremragende hårfarveprodukt, er vi her. Indus dalen hårfarvekapsel er den nye på markedet lige nu, designet til at bringe sortfarvede farveeffekter ind på bestemte steder som overskæg, sideburns, fipskæg, udskæringer og mere. Det er et realistisk og brugervenligt produkt, ideelt til mænd, der søger spotbehandling af grånende områder. Dette er et af de populære ikke -allergiske skægfarvestoffer lige nu.

Skægfarverne og hårfarveprodukterne er virkelig gavnlige for mænd, der ønsker at slippe af med hårets grånende og sport på sort farvet hår på ingen tid. Disse er helt naturlige uden ammoniak og sulfat og giver alligevel effektive og fantastiske resultater på ingen tid. Prøv dem, og du vil blive forelsket i dem!