Plaid skjorter til kvinder – Disse stilfulde kollektioner for at få et trendy look

Skjorte designs er nu også vedtaget af kvinder til afslappet og formelt slid for at give deres stilfulde kollektion et nyt og trendy look. Mens de flyttede til indkøbscentrene og markederne, ses det bredt, at kvinderne nu vælger de plaidskjorter, damedesign med et stort farvespektrum. De er det primære valg, der findes i indkøbskurvene til næsten kvinder i alle aldre.

plaidskjorter til kvinder

Seneste tendenser i plaidskjorter til kvinder:

Her er et par designs af plaidskjorter til kvinder til et professionelt officielt look og også til et trendy festtøj.

1. Tricolor Plaid Shirts til Kvinder:

Tricolor plaid skjorte

Kvindernes plaidskjortekollektion med tre selektive farver er den bedste, der vælges til officielt slid i mange af virksomhedens virksomheder. Skjorten er lavet af ren bomuld, der giver firkantede designs i røde, sorte og hvide farvebånd sammen med firkantede knapper.

2. Bælt lagdelt Plaid Shirt Damer:

Plaid skjorte med bælte lag

De nyeste skjorte designs ville helt sikkert gå til denne skjorte med bælte lag. Skjorten har små firkantede designs i blå med en hvid strimmel på siderne. Skjorteens venstre side består af bæltelag med det lignende materiale.

3. Skinny indre plaidskjorte til damer:

Skinny indre plaid skjorte

Et nyt dame -plaidskjorte -design, der er gunstigt for både afslappet og formelt slid, får en smal pasform. Skjorten får også en hvid inderside med en kort længde og lange ærmer.

4. Kvinders dobbeltmønster Plaid Shirt Design:

Plaid skjorte med dobbelt mønster - Kopi

Et design, der er en kombination af en skjorte og en t-shirt, kan godt lide af gymnasiernes teenagere. Toppen får et t-shirt-look forfra, mens den er designet som en skjorte bagfra. Ryg og ærmer har et plaiddesign med store firkanter i rødt og lyseblåt.

5. Frock Designet Plaid Shirt til Kvinder:

Frock designet plaid skjorte

Prøv dette stilfulde plaiddesign, der har et øvre design, der ligner en skjorte, og den nederste del ligner en kjole. For at tilføje til sin skønhed gives et sløjfe til taljen med flere lagfejl i enden.

6. Strip Shoulder Womens Plaid Shirts:

Strip Shoulder Plaid Shirt 8

Uden for skulder er designs også opmuntrende, når du handler efter en smart plaidskjorte. Designet får to skulderstrimler med en elastisk hals. Toppen kan bæres på to forskellige måder med strimlerne og på en off-shoulder måde med den elastiske hals.

7. Off-Shoulder Collared Plaid Shirt:

Off -shoulder collared plaid shirt - Kopi

De plaidede dameskjorter med kravehals, men et off-shoulder ærmedesign ser overdådigt ud til strandtøj eller sommertøj på jeans og shorts. Med blå og sorte firkantede designs får skjorten fulde ærmer, der efterlader skuldrene golde.

8. Skjorter med lange fletninger til kvinder:

Lang plaid skjorte

Har du kigget på damernes plaidskjorter med længde til knæ og sidesnit! Disse lange plaidskjorter indeholder lange ærmer med et hvidt tryk bagved. Halsen passer kraven giver det et vidunderligt look.

9. Ladies Oversized Plaid Shirts:

Oversized plaid skjorte

Et eksklusivt design i kategorien plaidskjorter kvinder er det overdimensionerede mønster med den mest elskelige farve, sort og hvid med grå nuancer. Skjorten bæres som en blazer eller overfrakke i tyk bomuld bedst til enhver fest eller koncerter.

10. Kortærmede plaidskjorter til kvinder:

Kortærmet plaidskjorte

Korte ærmer og skulderarbejde ville pryde ethvert af de plaidede dameskjorter. Skjorten får også gemt patchwork på halsen med to lommer. Skjortens korte længde gør den bedst til shorts og jeans med høj talje på kontorer.

De enkle designs på plaidskjorterne er nu moderniseret med forskellige snit for at gøre det mere dejligt for kvinderne med den største komfort. Nogle af teenagerne foretrækker også at bære sådanne skjorter som skuldertræk frem for t-shirtsne for et ordentligt afslappet look til fester. Skjorten kommer i firkantede mønstre, nemlig tartan, gingham, hundetand osv. At vælge imellem i henhold til det passende design til kroppens tekstur.